Nu pot sa inteleg unde am gresit!!!
Toate pozele facute la mare in vara asta nu pot fi deschise!
Repet pasii facuti:
-descarcat in comp. cu cablu USB
-ars pe CD
-sters pozele din calc.
acum la deschiderea pozelor de pe CD apare `` no preview available``
Am incercat cu un program dedicat Adobe Photoshop CS2 sa le deschid. Apare urmatorul mesaj: ``Could not complete your request because a JPEG marker segment lenght is too short (the file may be truncated or incomplete).
Ma poate scoate cineva din ceata?
Se mai pot recupera?
Am incercat cateva programe de ``file recovery``. Nu apar. Exista vreo rezolvare?
Multumiri anticipate!!!
o explicatie?...
Moderator: Moderatori
1.Daca nu ai mai scris nici o poza pe cardul de memorie atunci da se pot recupera. Daca insa l-ai formatat si rescris nu prea mai ai ce face.
2. Daca pozele le aveai undeva pe HDD unde ai noroc sa nu se fi scris nimic intre timp atunci iar se pot recupera cu EasyRecovery Professional(sa il instalezi pe o alte partittie fata de cea unde ai avut pozele).
3. cat despre CD... daca e ratat nu mai ai ce face cu el.
4. Deci sa inteleg ca nu te lasa sa copii pozele de pe Cd pe HDD?
PS. Totusi cum de ai sters pozele de pe HDD fara sa verifici CD-ul...?![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
2. Daca pozele le aveai undeva pe HDD unde ai noroc sa nu se fi scris nimic intre timp atunci iar se pot recupera cu EasyRecovery Professional(sa il instalezi pe o alte partittie fata de cea unde ai avut pozele).
3. cat despre CD... daca e ratat nu mai ai ce face cu el.
4. Deci sa inteleg ca nu te lasa sa copii pozele de pe Cd pe HDD?
PS. Totusi cum de ai sters pozele de pe HDD fara sa verifici CD-ul...?
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
- oldskool87
Exista si programe care ar putea recuperea pozele d p cardul d memorie dupa c acesta a fost formatat (nu 100%). Insa nu stiu sa iti zic nici unul care sa fie free 

Aim for the moon, if u miss you'll hit a star.
portfolio
portfolio
Fisierele copiate au probabil lungimea ZERO. Verifica pe CD daca nu crezi.
Daca nu te-ai mai jucat cu camera prea mult (unele recupereaza chiar si dupa format):
http://www.freedownloadmanager.org/down ... _software/
PS: Poti incerca sa le recuperezi si de pe HDD daca acolo aveau lungimea normala.
Daca nu te-ai mai jucat cu camera prea mult (unele recupereaza chiar si dupa format):
http://www.freedownloadmanager.org/down ... _software/
PS: Poti incerca sa le recuperezi si de pe HDD daca acolo aveau lungimea normala.
Away...
In linkul dat de mine este si programul ala, varianta mai noua... Oricum cred ca s-a lasat paguubas, nu ai vazut de cand este topicul si ca el nu a mai zis nimic? Si tu ai postat la 10 zile dupa ce nu mai zisese nimeni nimicLorant wrote:Incearca cu programul asta:
PhotoRescue 2.1; Cauta pe net ca nu mai stiu de unde il am.

Away...