nVidia GeForce 7600GT & GS pentru AGP
Moderator: Moderatori
- Neon Biker
- omul_maimutza
- omul_maimutza
La fel ca şi în cazul seriei 6600 am observat din reviewuri că 7600GT este oarecum gâtuit în overclocking de către bridgeul care face legătura cu AGP-ul. In review au reuşit doar să atingă 20mhz în plus peste specificaţii la gpu şi memorie.
Aşteptăm să vedem pe pielea noastră. =D>
In sfârşit voi avea HDR practicabil pentru AGP, peste o lună sper să o am în PC, ceea ce părea acum ceva timp de necrezut s-a întâmplat, după 7 luni de la versiunea PCI-Express a apărut cea AGP.
Long Live AGP!!![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Aşteptăm să vedem pe pielea noastră. =D>
In sfârşit voi avea HDR practicabil pentru AGP, peste o lună sper să o am în PC, ceea ce părea acum ceva timp de necrezut s-a întâmplat, după 7 luni de la versiunea PCI-Express a apărut cea AGP.
Long Live AGP!!
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
picz or it didn't happen
- omul_maimutza
stiu ca nu e GT dar vreau sa stiu daca isi merita banii aceasta placa http://www.pcgarage.ro/placi-video/lead ... 2-128-bit/
intentionez sa fac un upgrade major si vreau sa stiu parerea voastra...![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
intentionez sa fac un upgrade major si vreau sa stiu parerea voastra...
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
e 520/900mhz ceea ce nu e chiar specificatii gs (400/800mhz). la core e aproximativ cat un 7600gt (560mhz). la mem mai are de crescut pana la 1400. daca nu vrei sa oc atunci cred ca e un pret bun si cred ca nu e mai poate urca prea mult ca frecvente.Y2K wrote:nu merita nici un 7600GS cu DDR2 cumparat cind pt 60 lei in plus iei 7600GS DDR3
studiat mai bine oferta. cred ca ai putea atinge clockurile respective chiar si cu versiunea gs simplu dar la versiunea asta macar le ai garantate dar banuiesc ca nu poate fi urcata prea mult. eu as zice ca merita banu. as propune sa studiezi si versiunile 7600gs de la asus si gigabyte silent. mie mi se par f atractive.
Last edited by HalfHuman on Tue Sep 05, 2006 3:42 pm, edited 1 time in total.
Nu numai ca nu merită un 7600GS DDR2 dar nici un 7600GS DDR3 nu se mai merita pt ca un Gainward 7600GT costa doar 520RON la Intend.Y2K wrote:nu merita nici un 7600GS cu DDR2 cumparat cind pt 60 lei in plus iei 7600GS DDR3

PS. insa discutia asta trebuie purtata in alta parte ca aici se discuta AGP.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
o zici de parca ar fi posbiil...e cu DDR2 deci NU poate urca la 1400(asta la sigur)HalfHuman wrote: e 520/900mhz ceea ce nu e chiar specificatii gs (400/800mhz). la core e aproximativ cat un 7600gt (560mhz). la mem mai are de crescut pana la 1400. daca nu vrei sa oc atunci cred ca e un pret bun si cred ca nu e mai poate urca prea mult ca frecvente
in primul rind omul a indicat un 7600GS DDR2 pe PCI-EX, si apoi a zis ca vrea sa-si faca un upgrade major----deci rezulta ca vrea sa treaca pe pci-ex---si e adevarat ,la cit a ajuns un 7600GT nu se mai merita nici un GS,ES,VS,SSPSS wrote:intentionez sa fac un upgrade major
___|___NIMĂNUI NU ÎI PASĂ DE CONFIGURAŢIA "SISTEMULUI" TĂU___|___
daca citeai cu atentie iti dadeai seama ca nu am insinuat ca ddr2 ar putea ajunge ci doar faptul ca acel gs ca sa fie gt are nevoie de memorii de 1400mhz ceea ce nu prea e posibil la acea placa.evo_tman wrote:o zici de parca ar fi posbiil...e cu DDR2 deci NU poate urca la 1400(asta la sigur)HalfHuman wrote: e 520/900mhz ceea ce nu e chiar specificatii gs (400/800mhz). la core e aproximativ cat un 7600gt (560mhz). la mem mai are de crescut pana la 1400. daca nu vrei sa oc atunci cred ca e un pret bun si cred ca nu e mai poate urca prea mult ca frecvente
- omul_maimutza
skin e importatorul principal de leadtek si gecube si e f posibil sa existe deja. totusi la 650ron pare cam scumpa in conditiile in care pciex version costa 540ron. totusi e mai ieftin decat sa schimbi toata sandramaua si e totusi vorba de un 7600gt. pt cine nu stie inca 7600gt e cam la paritate cu 7800gs care cica ar fi cea mai bestiala placa video pe agp. asadar nu e f mult.mascotzel wrote:n-o au inca acolo,chiar daca scrie asa
a vrut un forumist sa o ia de acolo si aia nici nu stiau cu ce se mananca
- omul_maimutza
Văd că a apărut şi la Emag, cred că o să achiziţionez şi eu o frumuseţe de asta. =D>
http://www.emag.ro/placi_video/placa-vi ... 00GTTDH256
picz or it didn't happen
damn! power to za people!Abaddon wrote:Văd că a apărut şi la Emag, cred că o să achiziţionez şi eu o frumuseţe de asta. =D>
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
in sfarsit 7600gt ajunge la preturi normale si mai rapid decat a facut-o 6600gt.
dupa 2 zile,dar totusi...HalfHuman wrote:skin e importatorul principal de leadtek si gecube si e f posibil sa existe deja. totusi la 650ron pare cam scumpa in conditiile in care pciex version costa 540ron. totusi e mai ieftin decat sa schimbi toata sandramaua si e totusi vorba de un 7600gt. pt cine nu stie inca 7600gt e cam la paritate cu 7800gs care cica ar fi cea mai bestiala placa video pe agp. asadar nu e f mult.mascotzel wrote:n-o au inca acolo,chiar daca scrie asa
a vrut un forumist sa o ia de acolo si aia nici nu stiau cu ce se mananca
stiu de cand e la skin(luni,4.09),si cum am zis acolo...ma refeream la cel...in acea zi ei nu o aveau
loc de recclama....
Cosmote: 0765485461
Cosmote: 0765485461
- Popescu Victor
GS-ul infim de putin, aproape juma' din X1600Pro.Popescu Victor wrote:Stie cineva cat consuma placa asta, sau macar comparativ cu un X1600Pro cu 512DDR2 tot pe AGP?

Ca de obicei nVidia mai rece ca ATI...
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
- omul_maimutza
- Popescu Victor
burebista: merci mult de link, e chiar ce cautam de mult despre placile video =D>
Interesant e ca acum, cu X1600Pro, trebuie sa pun un ventilator sa sufle pe sursa vara cand ma joc, pe cand, atunci cand aveam 6600GTul mergea fara probleme, de ce oare?
Oricum, o sa iau 7600GTul daca stie cineva exact unde este pe stoc...
later edit:
Chiar asa, daca un 6600GT consuma aproximativ la fel de mult ca si un 7900GT, atunci, exceptand coolerul care trebuie schimbat pentru ca nu imi incape in carcasa de la barebone, nu as putea pune un Gainward 7800GS cu GPU 7900GT pe barebone? Sau varianta asta AGP consuma mai mult...
Interesant e ca acum, cu X1600Pro, trebuie sa pun un ventilator sa sufle pe sursa vara cand ma joc, pe cand, atunci cand aveam 6600GTul mergea fara probleme, de ce oare?
Oricum, o sa iau 7600GTul daca stie cineva exact unde este pe stoc...

later edit:
Chiar asa, daca un 6600GT consuma aproximativ la fel de mult ca si un 7900GT, atunci, exceptand coolerul care trebuie schimbat pentru ca nu imi incape in carcasa de la barebone, nu as putea pune un Gainward 7800GS cu GPU 7900GT pe barebone? Sau varianta asta AGP consuma mai mult...