P.S ma sperie cat de bine arata grafica in screenshoturi...arata prea bine..sper sa arate la fel si dupa ce-l voi instala

Moderator: Moderatori
DapBluetooth wrote:Are you serious???![]()
![]()
![]()
Well stiam ca o sa il foloses la mai multe jocuri insa pt mine principalul era TDU in modul Online,chiar vroiam sa cumpar original jocul si cum se stie ca genul racing+tastatura nu se impaca foarte bine am zis sa iau volan dar asta e,o sa joc altceva,parca imi face cu ochiul drfiturile din Cabon ca am jucat cu un Momo U2 la drifturi si era superb.KodiaK wrote:Las ca o sa-l folosesti pe NFS-C/GTR2.
Da imi placa ca nici macar nu ai asteptat sa vezi dacă o sa-ti placa jocu, dacă o sa se miste bine, si tu comanzi volanSi mai e si de 2.5mil
. Mai bine de banii astia faceai upgrade la pl video
Hi,
Test Drive unlimited PC-DVD/CD is scheduled for release February 2007.
Regards
Erik Young
Erik Young
Atari UK
Landmark House
Hammersmith
London W6 9EJ
0870 8501958
erik.young@atari.com
The closed beta started yesterday with 5000 people
Their will be a open beta with 25000 people, starts in january ( registrations on the IGN website)
System requirements (for the beta)
> P4 2.2 or XP2600
> 512 MB RAM
> Graphiccard with at least pixelshader 2.0 (GeForce 6600 bzw. Radeon9800)
nu tre neaparat sa faci cont pe bani, poti sa faci si far, da' stai la coada si down cu 50KBCristi23 wrote:Din pacate acest beta tester nu este pentru public larg trebuie avut cont la file planet care e pe bani...din pacate.Sa speram ca poate a reusit cineva sa il dea undeva jos si se va face mila de noi si ni-l va da si la noua