Sau poate K750-ul tau e mai software, asa.Ares wrote:Orice aparatura este hardware si apoi daca ne-am procopsit cu ele sa nu le punem pe masa ?

Moderator: Moderatori
Sau poate K750-ul tau e mai software, asa.Ares wrote:Orice aparatura este hardware si apoi daca ne-am procopsit cu ele sa nu le punem pe masa ?
Sa-l stapanesti sanatos. Si eu taman am upgradat recent de la un Athlon XP-M la un Core 2 Duo, si se vede diferenta in windoze a lu dual core cand ai mai multe aplicatii mergand. Cred ca o sa vezi si tu o diferenta destul de sezizabila.Si uite asa cum mi-am schimbat toata platforma ...
Era doar un exemplu acel link, defapt nici unul dintre linkuri nu sunt date de la furnizori sunt doar informative, eu le-am luat la pret de reseller, iar procesorul a fost 493 lei, nu stiu cine putea zice nu la oferta astadrankon wrote:La intend e 548 lei X2 ala asa ca nu a fost prea grozava oferta care ai gasit-o ...
Cum deja e obisnuita lumea de pe aici, asa voi si face, cel putin in prima perioada, voi posta destul de constant, probabil ca voi face si un topic in care voi incerca sa impartasesc impresii. Astazi imi vin sculele, voi vorbi si cu cineva de pe aici care are un E6300 si daca este de acord este posibil sa o punem de un topic, in care sa comparam cele doua platforme, ca un fel de minireview facut life nu citit in ziare ...KAKAROT wrote:Felicitari pt upgrade si schimbare de platforma. Sa ne spui si noua ce impresii iti lasa dupa cateva zile de utilizare. Memoriile chiar ma intereseaza pt ca imi voi lua si eu.
Mda, exact cum banuiam, Anusus tot Anusus a ramas, imi place ca toata lumea are o impresie pozitiva din auzite despre acest producator, care in ultima vreme a mers pe faima mai mult apusa de cativa ani, decat pe produse fiabile.drankon wrote:Experienta mea scurta cu Asus M2N-E a fost nu prea grozava. Mergea 260 FSB dar nu mai mergea reset-ul, poate au rezolvat pb. cu un bios nou. A si mobo nu da decat max 1.95 la memo, bine la Kingmax-urile alea nici nu cred ca ar fi indicat mai mult. Sa ne spui totusi cum iti merge oc. -ul.
norad wrote:intel core 2 duo e6600
cooler thermalright xp 90c
asus p5wdh de luxe
his radeon x1900xtx iceq 3
corsair 6400 c4, 2x1gb
2x250 gb hdd seagate, 16 mb, ncq
dvdrw plextor 755sa
tastatura logitech g15
mouse a4tech x750 laser
mousepad func archetype 1030
monitor samsung 940bf
tuner tv extern pinnacle 310e
casti teac hp5
carcasa aplus twin engine
sursa thermaltake 750w cable management
floppy sony![]()
poze mai tirziu pe topicul cu ce sisteme aveti
Nu mai aveam bani de al doilea si de un mixer.DjDaLiu wrote:Ce faci numai cu unul, sau ai si perechea la el, mixer ti-ai luat?AndreiD wrote:Un Pioneer CDJ-1000 MK3
Si uite cum s-a dus salariul pe 3 luni...
sa crape inima in om la ce preturi triplate sunt in romania