Yap, 6 octombrie lansarea pe scifi.comIL Dotore wrote:Stiti ceva de galactica? Cand vor se va difuza noua serie?
http://www.scifi.com/battlestar/
Moderator: Moderatori
Yap, 6 octombrie lansarea pe scifi.comIL Dotore wrote:Stiti ceva de galactica? Cand vor se va difuza noua serie?
Nu s-a saturat de Stargate, dar stiam ca a ales o perioada de relash ca sa isi creasca fetita.IL Dotore wrote:Totusi nu inteleg de ce O'Neil tot apare din cand in cand daca s-a "saturat" de SG, e putin cam ciudat...
Eu am vazut vara asta, cam de prin august si pana azi tot SG-1-ul, cap-coada, chit ca mai vazusem la TV primele sezoane, si tot Atlantis-ul. Acum e prima dupa-amiaza in care nu mai am ce sa vad, in general la ora asta eram in pat cu patura pe mine si ochii in universul Stargate.IL Dotore wrote:Postam eu daca nu mi se strica placa de baza si mai nou si CPU-ul..., de la ep 6 nu am mai vazut nimic.
Mai ai un vot si de la mine, merita sa-l vezi![Merced] wrote:E foarte tare, uita-te la el ca merita...Rayden wrote:Un pic offtopic: ce stiti de serialul "Prison Break", merita vazut?
Ma gandeam si la Battlestar Galactica dar parca sunt deja prea multe SF-uri pe care le-am urmarit in ultima perioada, un alt "univers" m-ar aiuri de tot. In plus nu trebuie sa vad si seria originala? Din cate stiu eu personajele sunt aceleasi si m-am gandit ca se leaga...iLogiK wrote:iti recomand Battlestar Galactica....(ai grija sa incepi cu miniseria)
Si eu am devorat si 11 episoade intr-o zi si o noapte dar acum nu mai am ce. Apropo, intrebare legata de Galactica: am gasit intr-un loc un torrent Battlestar Galactica The Movie. E miniseries-ul nu?IL Dotore wrote:Intradevar Galactica e cu totul altceva, intalnesti mai mult intrigi politice, probleme psihologice dar si alte subiecte putin mai "altfel" decat un serial SF obisnuit.
Cat despre perioadele estimative de luni de zile..., voi nu stiti cum devoram eu cate 7-8 episoade pe zi, de trebuia la sfarsitul zilei sa imi fac o recapitulare temeinica pt a tine minte totul.
Joy wrote:Stargate-urile reincep in martie. Asa s-a anuntat