Memorii 2X256 MB DDR400 - pret

Alegeri si optiuni. Probleme cu memoria, Gogule?

Moderator: Moderatori

Post Reply
eskape19

Memorii 2X256 MB DDR400 - pret

Post by eskape19 »

Salut!
La ce pret sunt niste memorii dual channel 2X256 MB DDR400?
SoboLAN

Post by SoboLAN »

E mult prea generala intrebarea. Depinde de producator, model, magazin, daca e OC-at din fabrica etc. Si mai intra in ecuatie si cat de des actualizeaza un magazin anume preturile, avand in vedere ca au explodat in ultima vreme.

Deci fii mai exact atunci cand pui o intrebare. Da mai multe detalii si poate vei primi un raspuns bun.

Oricum eu recomand sa te feresti in a cumpara RAM-i in perioada asta. Si asta datorita preturilor foarte mari. Daca e neaparata achizitionarea a 2x256 MB DDR400, atunci eu as cumpara la SH daca as fi in locul tau. Preturi mai mici si probabil aceeasi calitate.
eskape19

Post by eskape19 »

ok! Nu vreau sa cumpar, ci sa vand! :wink:
Memoriile sunt Infineon, sunt dual channel, nu le-am overclockat niciodata, nu am avut probleme cu ele niciodata. Cat ar merica?
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Daca vrei sa vinzi se schimba stafeta. Acum conteaza cat sunt de vechi, daca mai au garantie si cat duc max. stabil. Daca vrei fa un test si vezi cat vor sa urce. Daca nu, e bine si asa.

Eu nu as da mai mult de 120-130 RON pe ele. Dar poti sa ceri mai mult, ca sa ai de unde sa scazi.
Post Reply