Salut,
Am şi eu o problemă legată de tunere TV. Am încercat să fac captură de pe un tuner TV (de fapt am încercat mai multe tunere), dar problema este că orice program de captură aş utiliza captura fără interlace o poate face în maxim 320x288; tot ceea ce sare peste acestă rezoluţie salvează în mod interlace şi este deranjant. Este vreo opţiune pitită pe vre-undeva care să mă lase, sau tunerele de până în câteva milioane de pe piaţă nu pot face o captură la o rezoluţie mai bună?
Vă Mulţumesc,
Captura Tuner TV
Moderator: Moderatori
Daca e sistemul prea slab nu te va lasa sa faci captura la o rezolutie mai mare (eu am tv tuner extern si nu ma lasa sa fac captura in format mpeg 4 decat daca am procesor peste 3 giga, ceea ce se va rezolva in 3 zile
). Ar trebui un minim de 512 Ram si procesor peste 1,5 si te va lasa sa faci captura in format mpeg 2 la 720x576.

***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
O solutie temporara ar fi reencodarea capturilor cu TMPG Express, activand optiunea deinterlace video (acum nu-mi vine altceva in minte, poate se gaseste cineva care sa stie). Astfel capturile care le ai deja se vor vedea mai bine.
***** Tutunul ucide. Încet.*****