Casti pentru gaming

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
rusty

Casti pentru gaming

Post by rusty »

Am citit ceva reviewuri si as putea spune ca m-am hotarat asupra unor casti dar parca tot as mai vrea sa intrebi niste experti.

Spuneti-mi si mie ce casti sa-mi iau legat de gaming. Ma joc foarte mult Counter-Strike si asta ar fi obiectivul principal pt care le cumpar, mai ascult si muzica foarte des.

Oricum castile in cauza ar fi RAZER BARRACUDA. Pe langa ele mai punem a doua varianta: HD555 sau Icemat Siberia.

Momentan am niste SONY MDR-CD380 si sunt foarte multumit de ele. Daca ar fi sa ma hotarasc asupra unora dintre Sennheiser si Icemat Siberia motivul pentru care nu as alege HD555 ar fi ca nu au microfon.
ALEX21

Post by ALEX21 »

Cele mai adevarate casti cu subwoofer sunt de la TEAC HP-T si se aud marfa de tot cu bass de iti sare capu mai ales daca ai o placa de sunet din seria Creative.(au si microfon)si control volum pr fir.
Costa 610 mii la Ultra-pro
Attachments
IMG-05041009-909.jpg
XSamSung

Post by XSamSung »

Casti PGL ar fi astea: http://www.headsetzone.com/gamecompro1.html

Sau

http://www.techpowerup.com/reviews/SpeedLink/Medusa51/1

http://www.trustedreviews.com/article.a ... 972&head=0

http://www.rbmods.com/Articles/Speedlink/Sl-8793/2.php

Sau

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=2945

Acuma vezi tu, modele de mai sus se gasesc si in Romania, RAZER BARRACUDA nu am prea vazut pe la noi, din modele selectate de tine mi-a trecut prin mana Icemat Siberia si HD555 si nu ma pot plange de ele ;)
novi

Re: Casti pentru gaming

Post by novi »

rusty wrote:Am citit ceva reviewuri si as putea spune ca m-am hotarat asupra unor casti dar parca tot as mai vrea sa intrebi niste experti.

Spuneti-mi si mie ce casti sa-mi iau legat de gaming. Ma joc foarte mult Counter-Strike si asta ar fi obiectivul principal pt care le cumpar, mai ascult si muzica foarte des.

Oricum castile in cauza ar fi RAZER BARRACUDA. Pe langa ele mai punem a doua varianta: HD555 sau Icemat Siberia.

Momentan am niste SONY MDR-CD380 si sunt foarte multumit de ele. Daca ar fi sa ma hotarasc asupra unora dintre Sennheiser si Icemat Siberia motivul pentru care nu as alege HD555 ar fi ca nu au microfon.
Razer barracuda nu au aparut nici afara dapai la noi iar ICEMAT Siberia din ce am vazut nu sunt cine stie ce doar designul este unul foarte reusit!Mai bine mergi pe Sennheiser!:wink:
FATHER

Post by FATHER »

Daca le vrei pentru jocuri , Speed-Link Medusa 5.1 ProGamer Edition.
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
G-man

Post by G-man »

Ce-a recomandat FATHER, sunt "the mother of all 5.1 headphones". NU EXISTA nici o pereche de casti 5.1 mai bune ca alea. Si dotarile tehnice sunt pe masura.
novi

Post by novi »

G-man wrote:Ce-a recomandat FATHER, sunt "the mother of all 5.1 headphones". NU EXISTA nici o pereche de casti 5.1 mai bune ca alea. Si dotarile tehnice sunt pe masura.
Si le gasesti AICI!:wink:
G-man

Post by G-man »

Alea sunt pe USB totusi..
rasputin

Post by rasputin »

Falco

Post by Falco »

parerea mea e ca expresiile "gaming edition" sau " **** Gaming Headset" sunt doar o gaselnitza de marketing pt a "umfla" in mod considerabil pretzul castilor in cauza. dc stai sa analizezi sa specificatiile acestora ajungi sa-ti dai pumni in cap cand vezi ca ai dat 40 % in plus pe o pereche de casti "speciale" pt un microfon si un nume sonor care nu te va incalzi cu nik dupaia.

ma rog...pana in 3 mil (Sennheiser HD 555) poti sa gasesti o pereche de casti fara microfon care isi fac treaba cu brio in orice joc avand si o calitate ireprosabila in auditia unei piese muzicale.

p.s. depinde cat vrei sa investesti :wink:
Just trying 2 help...
doru32

Post by doru32 »

Eu detin o pereche de casti Medusa 5.1 dar sunt pe USB, ma intereseaza daca pot gasii undeva un adaptor pentru placa de sunet Audigy 4 ceva de genul mufa mama de USB si mufe Jack la celalalt capat. Daca ma puteti ajuta ar fi foarte bine.

Multumesc!!!!
Infractor Periculos

Post by Infractor Periculos »

Pai nu cred ca nu e posibil pt ca alea cu USB pe care le ai au deja o placa de sunet incorporata......nu cred ca e posibil(daca prin absurd ar exista o mufa) sa "inseriezi" 2 placi de sunet....e o utopie,dar stai linistit ca placa lor de sunet(a castilor) e cred eu destul de performanta(fiind creata special pt ele).Dar de ce nu ti-ai luat tu varianta cu conectare prin 3 jack-uri la placa ta de sunet daca vroiai asta?????
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Ca sa nu deschid un topic nou, intreb aici :tongue3:

Vreau si eu o pereche de casti decente la un pret decent. Eventual spuneti si magazinele din BUC unde pot sa le gasesc si pretul. Multumesc anticipat.
FATHER

Post by FATHER »

De care ? 5.1 ? Sau Stereo?
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Pai alea 5.1 cred ca depasesc bugetul momentan. :sad1:

Eu vreau ceva care sa coste in jur de 500 de mii (poate si sa depaseasca, dar sa merite). Le vreau pentru muzica in special, dar ma si joc destul de mult. :d

Help me acoustic master. :) [smilie=Respect.gif]
Pantsless

Post by Pantsless »

Ghetto_64 wrote:Help me acoustic master. :) [smilie=Respect.gif]
da da, si pe mine si pe mine...
numai ca bugetul meu ar fi cam 1 mil (bine...se poate depasi pana la vreo 2 mil, dar e de preferat sa nu coste chiar atat)
PS: Castile 5.1 chiar isi merita banii? se simte diferenta fata de cele stereo? sunt putin sceptic....
FATHER

Post by FATHER »

Cautati pe-aici vre-un acoustic master . :)

La 5.1 se evidentiaza modelele SpeedLink. La stereo, discutia se diversifica. Pentru intra-aurale , sunt foarte bune Sennheiser CX300; pentru circum-aurale : AKG K55.
Pantsless

Post by Pantsless »

FATHER wrote: Pentru intra-aurale , sunt foarte bune Sennheiser CX300; pentru circum-aurale : AKG K55.
hm.. poate ca o sa radeti de mine.. dar ce inseamna intra-aural si circum-aural?
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Intra-aurale - care se bag in urechi si circum-aurale - care se pun pe "in jurul urechii" sau pe ureche (explicatie mai babeasca, dar intelegi tu). :d

AKG K55 unde se gasesc si la ce pret?
FATHER

Post by FATHER »

CX300 se comanda de aici . AKG K55 cred ca se gasesc la Media Galaxy. Preturile se invart in jur de 100-120 lei. Bune ambele modele; bass serios. Nu va aruncati la K44 sau K66, au sunetul mai firav.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

De TEAC HP-5 ce parere ai FATHER?

Am gasit cu 500 de mii aici.

Merita? Buget mai mare nu se poate deocamdata asa ca trebuie sa ma multumesc cu ceva mai ieftin. #-o Alte optiuni ar mai fi niste casti A4 Tech sau Genius, dar cred ca astea TEAC sunt mai bune.
FATHER

Post by FATHER »

Din pacate nu le cunosc. Cel mai bine ar fi sa le asculti si daca-ti plac, go for it...
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Am mai gasit o pereche de casti destul de ieftine: Speed LInkSL8760 TRITON aici
Ideal equipment for LAN parties and DJs! Space-saving and perfect for transportation with collapsible earpads. Ultra-soft earpads and headband provide a maximum of comfort. Due to their high attenuation of background noise, these headphones are ideal for DJ monitoring. The special knob allows you to set the microphone into mute mode. In-line volume control offers a plus of comfort and with the 6.3mm adaptor you can connect the headset to stereo systems or mixing desks.
Pareri?
Pantsless

Post by Pantsless »

Ghetto_64 wrote:De TEAC HP-5 ce parere ai FATHER?

Am gasit cu 500 de mii aici.

Merita? Buget mai mare nu se poate deocamdata asa ca trebuie sa ma multumesc cu ceva mai ieftin. #-o Alte optiuni ar mai fi niste casti A4 Tech sau Genius, dar cred ca astea TEAC sunt mai bune.
Uite, mi le-am cumparat eu....
Acum, eu la viata mea am ascultat foarte putine casti, deci nu pot compara cu alte modele. Dar ce pot eu sa iti spun e ca suna bine, au si bass, si cred ca la 500 mii merita. In plus, cand m-am dus la ultra-pro si i-am spus tipului ca vreau o pereche de casti 2.1 buna, mi-a recomandat tocmai acest HP-5. Spunea ca a testat mai multe perechi de casti impreuna cu niste prieteni si ca acestea i s-au parut o afacere buna.

PS: Ma ajuta mult si la CS \:D/
master999

Post by master999 »

Pantsless

Post by Pantsless »

hmm... 5 Hz - 25 KHz
Urechea umana nici nu poate percepe sunete de 5Hz sau de 25KHz [smilie=maniac.gif]
Ce sa zic.. par super ... cine stie cat costa #-o
Dorio

Post by Dorio »

Incercati si Technics RP-F290, 10Hz-27KHz, 100RON la Altex, isi merita banii cu varf...
http://www.panasonic.ro/products/product.jsp?id=317
Mai sunt si RP-F500, 7Hz - 28kHz la 170RON, ceva mai fidele, mai mari, dar mai scumpe.
http://www.panasonic.ro/products/product.jsp?id=252
Asus A8N-SLI Deluxe, AMD A64 3000+ Winchester Box@2,4GHz, 2GBDDR Kit G.Skill, 2xWD200GB SATA2, Gainward Bliss 7900GT PCX256DDT, DVD-ROM Plextor, DVD+/-RW DL NEC, Case: Chieftec LBX-02B-B-SL-450, PS: Chieftec GPS-450AA 101 A, Samsung SyncMaster 710N, Mouse: Raptor Gaming M2, Keyboard Logitech G15, Casti Technics RP-F290
Keenox

Post by Keenox »

doru32 wrote:Eu detin o pereche de casti Medusa 5.1 dar sunt pe USB, ma intereseaza daca pot gasii undeva un adaptor pentru placa de sunet Audigy 4 ceva de genul mufa mama de USB si mufe Jack la celalalt capat. Daca ma puteti ajuta ar fi foarte bine.

Multumesc!!!!
Poti sa tai cablul de la placa de sunet pe usb si sa-i pui tu jack-uri audio. Numai sa ai grija cum le lipesti. :d
Heatseeker

Post by Heatseeker »

intra pe http://www.pgl.ro/forum si intreaba acolo :)
si eu am fost in pgl vreo 4 sezoane, castile foarte bune pot spune ca sunt Plantronics Gamecom 1 (pro au placa usb) Sennheiser Pc150 se aud foarte bine la capitolul gaming si comunicatii (muzica mai slabut) Sennheiser Pc160 sunt un pic peste 150 dar sunt design open-back si nu izoleaza la fel de bine de sunetul ambiental. Icemat Siberia sunt foarte bune la randul lor. Steelsound 5H ... am ramas uimit cand tineam rampa mare in de_train si auzeam pasi afara la verde ;)) Razer nu am testat, nu stiu multe despre ele. Technics, Sony, Panasonic, Teac, etc ... nu sunt casti gaming :| Cum am zis, intra pe forum la sectiunea Discutii generale si cauta ca sunt deja threaduri active la capitolul casti pro gaming :)
Shoot first ! Ask questions later!
Post Reply