Memory stick de capacitate mare pt K750i
Moderator: Moderatori
Memory stick de capacitate mare pt K750i
Mi-a spus cineva ca daca dotez un K750i cu un memory stick de cel putin1GB se misca greu, e adevarat?
Suporta K750i memory stick de 2GB sau e limitat la 1GB?
Nu stiti unde pot gasi memory stick pro duo de 2GB?
Suporta K750i memory stick de 2GB sau e limitat la 1GB?
Nu stiti unde pot gasi memory stick pro duo de 2GB?
So :
1.Nu cumpara Memory Stick-uri High Speed. Nu se inteleg 100% cu telefonul
2. K750i suporta maxim 4GB asa ca daca ai bani go get it dar ti se va misca mai greu si totusi lucrul asta mi se pare normal. Totusi e un mini HDD. Card de 2GB am vazut la Media Galaxy la 4 milioane parca.
1.Nu cumpara Memory Stick-uri High Speed. Nu se inteleg 100% cu telefonul
2. K750i suporta maxim 4GB asa ca daca ai bani go get it dar ti se va misca mai greu si totusi lucrul asta mi se pare normal. Totusi e un mini HDD. Card de 2GB am vazut la Media Galaxy la 4 milioane parca.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
- omul_maimutza
dupa indelungi cautari l-am gasit
...topicul despre care vorbeam mai dvrm here
aici sau aicidiscutii despre FAKE-uri
....sau un "MEMORY STICK FAQ"

aici sau aicidiscutii despre FAKE-uri
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
....sau un "MEMORY STICK FAQ"
- Darth Vader
...iti creste barba pana face un thumbnail la o poza de pe un card de 4GBPersian Prince wrote:Pai K750i suporta pina la 4GB iar SanDisk e partener agreat SE.
Cit despre rapiditate nu mi s-a parut mai rapid SanDisk

1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
a, inca ceva.
e cam aiurea sa dai 4mil pe un card de 2gb.
de ce? pentru ca la 4mil poti cumpara un iriver t10, care pe langa calitatea net superioara a sunetului(am si eu w800, si nu jucariile "stock", stiu cum se aude) nu it mai manca nici din baterie in ritmul ala, + ca nu se misca "in reluare" telefonul.
iriverul merge cu bateri clasice r6, avand in vedere ca tine 52 de ore cu o baterie, costul acestora nu cred ca reprezinta o problema.
e cam aiurea sa dai 4mil pe un card de 2gb.
de ce? pentru ca la 4mil poti cumpara un iriver t10, care pe langa calitatea net superioara a sunetului(am si eu w800, si nu jucariile "stock", stiu cum se aude) nu it mai manca nici din baterie in ritmul ala, + ca nu se misca "in reluare" telefonul.
iriverul merge cu bateri clasice r6, avand in vedere ca tine 52 de ore cu o baterie, costul acestora nu cred ca reprezinta o problema.

salutare! doresc sa-mi iau un memory stick pt. un K750i ... am gasit pe un site de incredere, niste pretzuri cat de cat mai mici ( se ofera garantie! ). .... am de ales intre :
1. pro duo 2 GB Ultra II Sandisk - 140 RON
2. pro duo 1 GB Sony - 142 RON
3. pro duo 2 GB Extreme III Sandisk - 174 RON
Ce ma sfatuitzi sa aleg? De ce e diferentza asa de mare la pretz dintre un Sandisk si un Sony? ( merita diferentza ? ) Extreme III ce calitati in plus are ?
1. pro duo 2 GB Ultra II Sandisk - 140 RON
2. pro duo 1 GB Sony - 142 RON
3. pro duo 2 GB Extreme III Sandisk - 174 RON
Ce ma sfatuitzi sa aleg? De ce e diferentza asa de mare la pretz dintre un Sandisk si un Sony? ( merita diferentza ? ) Extreme III ce calitati in plus are ?
Daca ai gasit pe site de incredere, poti merge pe Sony. Daca gasesti pe Okazii carduri Sony la preturi mici, alea sunt contrafacute.
Nu stiu ce sa zic legat de carduri. Mie imi face probleme cu card de 1 GB Sandisk (probat de la un prieten). Am telefon branduit Orange. Probleme ii fac si altui prieten care are telefon cu soft branduit Vodafone.
Daca telefonul nu iti face probleme, nu se agata, ti-as recomanda un card de 2 GB, pentru ca tot este aproape la acelasi pret. Si ... Sandisk sunt super bune. Motiv pentru care, W810i vine cu card Sandisk de 512 MB.
Nu stiu ce sa zic legat de carduri. Mie imi face probleme cu card de 1 GB Sandisk (probat de la un prieten). Am telefon branduit Orange. Probleme ii fac si altui prieten care are telefon cu soft branduit Vodafone.
Daca telefonul nu iti face probleme, nu se agata, ti-as recomanda un card de 2 GB, pentru ca tot este aproape la acelasi pret. Si ... Sandisk sunt super bune. Motiv pentru care, W810i vine cu card Sandisk de 512 MB.