Hellgate: London
Moderator: Moderatori
Filmul este extraordinar, se vede ca e facut de profesionisti,in aceeasi tenta cu cele din Diablo 2/Warcraft 3. Acum, am inteles ca echipa este formata din fosti membri Blizzard, dar mi-e teama ca nu cumva acestia sa fie doar cei care se ocupa cu filmele in-game, restul jocului fiind facut de altii "mai nepriceputi".
- Popescu Victor
- Popescu Victor
În modul 3rd person o sa vezi personajul din spate, ca şi în Max Payne sau Tomb Raider, ca să-ţi dau două exemple. Presupun că cei de la Flagship vor să dea şi un aspect tactic jocului, probabil din cauza asta vor să introducă modul 3rd person. Ceva de genul furişat după colţ, aruncat grenadă pentru a goli o cameră sau un coridor plin cu monştri.
Am văzut trailerele, însă nu se arată mare lucru, semn că proiectul este încă într-o fază incipientă. După părerea mea personajul ăla arată la fel de ţeapăn precum o scândură, sper să fie introduse nişte animaţii cât de cât naturale. Singura mişcare pe care am văzut-o este cea când dă cu sabia, care pare să se mişte doar într-un singur plan.
Un interviu cu Bill Roper , tatuca de la Flagship Studios :
[mod]Postează direct link-ul
[/mod]
L-am gasit
[mod]Postează direct link-ul

L-am gasit
I smoke too much , i know
- General Dan
Cand apare,exact??! 

Born to be the Best.
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
Dacă citiţi interviul, Bill Roper nu spune când va fi lansat jocul, ultima frază fiind scrisă mai jos cu litere aldine, de catre cei care au realiza interviul. Iar având în vedere modul în care sunt lansate jocurile Blizzard, adică when is done, cred că cei de la Flagship vor adopta acelaşi stil.Mechanos wrote:"Hellgate: London will be crawling from the depths later this year on PC."
Pai.... pana in decembrie.
Acuma serios, avand in vedere cat de rapid au scos jocul, mi-e teama sa nu fie un "joc de foame"
Jocul ăsta nu este un "joc de foame", este un joc bine gândit la care se lucra asiduu încă din 2003, însă a fost anunţat doar recent numele jocului. Ca să aduc argumente citez dintr-un interviu cu Bill Roper din noiembrie 2003 luat de cei de la Pixelrage:
Bill Roper: Things are moving along at a fantastic pace. I’m really blown away at how much the guys are getting done on a day-to-day basis, so even at this early stage of the game’s development, it is a lot of fun constantly seeing new things.
Hellgate: London New Screenshots (19) @gamershell.com
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
- quicksilver
Wallpaper Hellgate London

Coperta Diablo 2

Mi se pare mie sau tipii astia doi seamana cam mult? O fi veri?
Acum insipirarea din Diablo este absolut evidenta, insa doar nu au de gand sa il readuca la viata pe Diablo pentru a doua oara, nu? Si apoi sa fuga la Roma, Las Vegas..etc.
Eventual in Bucuresti.
Edit: am gasit la Gametrailers un mic filmulet care arata cam cum este inventory-ul (sau cel putin era pe vremea E3 2005). Este nr. 4 de pe pagina.

Coperta Diablo 2

Mi se pare mie sau tipii astia doi seamana cam mult? O fi veri?

Acum insipirarea din Diablo este absolut evidenta, insa doar nu au de gand sa il readuca la viata pe Diablo pentru a doua oara, nu? Si apoi sa fuga la Roma, Las Vegas..etc.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Edit: am gasit la Gametrailers un mic filmulet care arata cam cum este inventory-ul (sau cel putin era pe vremea E3 2005). Este nr. 4 de pe pagina.
Hellgate: London E3 2006 Movie Trailer 28.20 MB @ComputerGames.ro
Heh, sunt convins că o să fie un joc super. Deşi ideea asta cu Londra nu prea-mi convine (aş fi preverat un univers alternativ), cred că o să avem un joc gen Diablo super
Iar din fulmeleţele de pe site, vom avea şi camera 3rd person, much like in Oblivion.
Eu abia îl aştept.

Eu abia îl aştept.
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
Bravo tie ca nu-ti place Diablo 
Nici din filmuletele de la GIII sau Oblivion nu prea iti dadeai seama ca e RPG. Este normal pt ca filmuletele trebuie sa atrga, si nu cred ca dacă vedeai un filmulet in care iti arata cum face personajul lvl up sau cum umbla in inventar ar fi fost la fel de interesant.

Nici din filmuletele de la GIII sau Oblivion nu prea iti dadeai seama ca e RPG. Este normal pt ca filmuletele trebuie sa atrga, si nu cred ca dacă vedeai un filmulet in care iti arata cum face personajul lvl up sau cum umbla in inventar ar fi fost la fel de interesant.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Probabil o aluzie la războiul hardcore-rpg versus hack&slash...
Da, Hellgate va fi hack&slash...&shoot & cast-spells-într-o-veselie! Important e sa-ţi facă plăcere să-l joci, ingredientul pe care mulţi producători îl uită în ultima vreme 

Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
Hellgate: London Gameplay Trailer 40.83 MB @ComputerGames.ro
- Popescu Victor
Dupa cate scrie <<AICI>> jocul o sa apara doar anul viitor:
COMING SOON
Preorder this item today and it should ship on 03/01/2007
- Popescu Victor
Adevarul e ca e un segment destul de inedit cel pe care il propun cei de la Flagship, si daca pentru S.T.A.L.K.E.R. este nevoie de atat de mult timp atunci putem sa le lasam putin timp de lucru si echipei ex-blizzard care probabil, dupa cum spunea Plank este obisnuita cu termene de executie foarte relaxate 

- dinuattila
Hellgate London DX10 to arrive mid 2007
ALL DIRECTX 10 games are late. Crysis is anticipated in the middle 2007 and so is Microsoft Simulator X DirectX 10 version. Our only hope was Hellgate London, but we talked to the developers at the CES show last week and the chaps said it will be late too.
It is scheduled to arrive in middle 2007 but as always things can get delayed in the development business.
A preview shows the graphics are good and ot works well on a single G80 and Intel Core 2 Duo. It can make good use of two cores but nut four. Microsoft will have a heck of a job to convince people to go DirectX 10, as by the time these games are done it will be the time for G90 and R700 or very close to them.
ALL DIRECTX 10 games are late. Crysis is anticipated in the middle 2007 and so is Microsoft Simulator X DirectX 10 version. Our only hope was Hellgate London, but we talked to the developers at the CES show last week and the chaps said it will be late too.
It is scheduled to arrive in middle 2007 but as always things can get delayed in the development business.
A preview shows the graphics are good and ot works well on a single G80 and Intel Core 2 Duo. It can make good use of two cores but nut four. Microsoft will have a heck of a job to convince people to go DirectX 10, as by the time these games are done it will be the time for G90 and R700 or very close to them.
Hellgate: London GDC 2007 Trailer 96.53 MB @ComputerGames.ro
ComputerGames.ro wrote:Conform fan site-ului Hellgate Guru, în cea mai nouă ediție a Games for Windows Magazine, studiourile Flagship au declarat că deși modul multiplayer din action-RPG-ul Hellgate London va fi free-to-play, jucătorii vor putea opta pentru un abonament lunar Elite în valoare de $9.95, care le va oferi o serie de beneficii:
* 24/7 phone- and internet-support
* No (server) queues for elite subscribers, with preference over non-paying customers
* 3 chars per account for non-elites, 12 for elite-customers
* Elite subscribers can store up to 40 items (instead of 20 for non-subscribers), which can be accessed from any char in an account-wide item vault.
* Visible distinction from other players. Elite subscribers are recognisable from their equipment and may trade subscriber-only equipment to other elite subscribers.
* VIP-Shuttles to remote areas
* Housing and founding of guilds are enabled for subscribers. Elite subscribers may attain officer/leader priviledges within their guild.
* Elite subscribers have access to additional game modes, including Hardcore mode.
In caz ca nu stie toata lumea engleza:
PixelRage wrote:# suport tehnic 24/7
# nu veţi sta la rând ca să intraţi pe server (asta dacă or să fie atâţi jucători)
# 12 sloturi disponibile pentru caracter, spre deosebire de doar trei în versiunea basic
# un invetar mai mare
# acces la mai multe moduri de joc
# "+ alte câteva lucruri"
De altfel, suma a fost menţionată doar pentru America de Nord, probabil, bine... sigur, europenii (aka noi) vor avea în coadă euro.
Live in your world, get pwned in mine!
Re: Hellgate: London - From the makers of Diablo
Hellgate: London - Multi-Character Gameplay Montage Trailer @Pixelrage.ro
Mi-se pare mie sau jocul asta incepe sa lase o impresie din ce in ce mai proasta... trecand peste faptul ca se misca prost si la ei, gameplay-u' arata destul de boring...
Mi-se pare mie sau jocul asta incepe sa lase o impresie din ce in ce mai proasta... trecand peste faptul ca se misca prost si la ei, gameplay-u' arata destul de boring...
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
- florin22xxl
''from the makers of diablo'',ce vrei mai mult ?
hash and slash=boooorrriiinnngggg.

ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
Hellgate: London E3 2007 Trailer (HD) @ ComputerGames.ro - 122.22 MB
Hellgate: London E3 2007 Trailer #2 (HD) @ ComputerGames.ro - 253.3 MB
Mi se pare mie sau chiar in asta nu o sa vezi lumina zilei( si la propriu si la figurat)...Mi se pare prea intunechat..te faci claustrofobic...Imi aduce aminte de Doom 3 pe care nu l-am treminta din aceasta cauza mi-a fost deajuns cu umblatul cu lanterna si colturi intunecate
.
Putina lumina daca s-ar putea realiza
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Putina lumina daca s-ar putea realiza

Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Trebuie sa iasa ceva ca lumea. Nu au de ales. Ca firma ce tocmai isi lanseaza primul proiect, trebuie sa faca ceva cu care sa rupa gura targului, altfel au dat-o in gard din prima. Probabil ca sequel-ul va fi de kko, dupa cum se intampla cu 90% din sequel-uri pt. ca producatorul deja se culca pe o ureche si se bazeaza pe faptul ca fraierii ( si sunt destui ) o sa cumpere jocul doar pt. ca le-a placut originalul, insa originalul TREBUIE sa fie super.
lasa-l k are un farmec mai aparte asa....
..... joking man
gandeste-te si tu ca totusi a izvorat iadul in Londra; parerea mea e ca ar fi trebuit sa fi aratat mai scary (ma refer la feelingul si nu la grafica)...dar cine poate stii?....sa asteptam jocu
dai luminozitatea din monitor la maxim si din software-ul placii video si cred ca ai sa ramai surprinsYeti wrote: Putina lumina daca s-ar putea realiza

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
gandeste-te si tu ca totusi a izvorat iadul in Londra; parerea mea e ca ar fi trebuit sa fi aratat mai scary (ma refer la feelingul si nu la grafica)...dar cine poate stii?....sa asteptam jocu

...
Spoiler!
...- alexwinfast
Am vazut un trailer...ce sa zic...cinematicul e superb, am zis ca innebunesc cand l-am vazut..
Pana sa se termine cinematicul imi ziceam eu in gand ca am dat de un joc exceptional...zic "ia sa vezi acum in game cum o fi de tare"....incepe ingame si....
Mizerabil mi s-a parut...cu grafica aia de Startrek obosita si HUD-ul incarcat ca naiba...

Pana sa se termine cinematicul imi ziceam eu in gand ca am dat de un joc exceptional...zic "ia sa vezi acum in game cum o fi de tare"....incepe ingame si....

Mizerabil mi s-a parut...cu grafica aia de Startrek obosita si HUD-ul incarcat ca naiba...

Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Poate JOCUL ăsta o să aibă altceva înafară de grafică. Pentru a te da mare o să existe întotdeauna Crysis.
- alexwinfast
Da sunt de acord cu tine si s-ar putea sa pun pe cineva sa mi-l joace numai ca sa vad acele filmulete superbe...
Oricat de tare ar fi gameplay-ul la un joc te indeparteaza putin daca arata mizerabil...si sunt tare mahnit ca nu au putut face si ei din jocul asta ceva mai frumos...
Oricat de tare ar fi gameplay-ul la un joc te indeparteaza putin daca arata mizerabil...si sunt tare mahnit ca nu au putut face si ei din jocul asta ceva mai frumos...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X