Robin Hood Legend of Sherwood

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Useri şterşi

Robin Hood Legend of Sherwood

Post by Useri şterşi »

Ce parere aveti de acest nou joc ? L-am vazut aseara 10 minute si mi-a lasat o puternica impresie de Desperados, e aproape identic cu acesta. Desperados a fost dragut, raportat la Commandos BEL si COD. Ma asteptam ca Robin Hood sa fie mai aproape de Commandos 2 MOC. Oricum, la prima vedere, Robin Hood mi se pare simpatic, dupa ce-l mai joc revin...
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Seamana cu Desperados pentru ca este produs de aceeasi echipa. Totusi are destule chestii noi, cum este sistemul de lupta. N-am apucat sa il jucam serios dar ce am vazut ne-a placut.
helios

Post by helios »

Cum spunea un prieten al meu, dar nu facea referire la jocul asta, este o "cioaca de joc". Nu face nici jumatate cat Desperados, elementele tactice nici nu exista, poti sa faci misiunile doar cu Robin Hood in afara de unele in care mai trebuie sa deschizi o usa, sa mai asculti pe la colturi. Jumatate din timpul de joc il petreci jefuind in Sherwood(pana la urma te plictisesti), ceea ce denota o lipsa de imaginatie a celor de la Spellbound.
Pentru mine e unul din jocurile care candideaza la dezamagirile anului.
shogun

Post by shogun »

u can say that again!!
Minel

Post by Minel »

de acord si eu cu helios
chiar intrasem la topicul asta ca sa zic aceleasi lucruri
dezamagire, neatractiv
bbridinel, esti purtator de ochelari? :P
numa' sa nu ma stergi
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Se pare ca principala problema este dificultatea mult prea redusa si AI-ul coechipierilor. Dupa cum am spus, deocamdata nu a apucat nici unul dintre noi sa il joace prea mult.
Pentru Fabio: Da, am ochelari. Nu inteleg de ce crezi ca te-as sterge pentru atata lucru.
Locked