NFS Porsche
Moderator: Moderatori
OMG, nu, bleah... in nici un caz 959. Doamne ferestePersian Prince wrote:Deci cu ce jucam ? CU 959 pe Cote d'Azure ?

P.S. Am uitat sa zic.. setari race : damage: off, ABS: on (cu el off derapeaza mult prea haotic si nu se poate mentine o viteza cat de cat constanta), gear: auto.
(edited)
Last edited by Edge on Thu Oct 26, 2006 11:51 pm, edited 1 time in total.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
- mcm_heretic
Ma baieti mai, cum face unu' un timp mai bun gata cheat suspect &stuff like that!
Unu la mana: orice rezolutie as alege nu pot juca decat pe 16bit si porbabil de aia am fontu' ca naiba!
Doi la mana:se misca prost jocu sub SP2 chiar si cu acel .dll sters! Or' fi si driverele prea noi
sau nu se impaca prea bine cu SP2 ca pe vremea cand aveam MX 400, SP1 mergea mai bine!
P.S. Fara acuze nefondate! Vreti dovezi? Cereti si veti primi. Nu sunt vreun adolescent frustrat care incearca tot felul de magarii pt a se da mare! Varsta o cititi in stanga iar in dormitor ma asteapta nevasta cu o fetita in pantece! Jocurile au ramas o pasiune pentru mine iar Porsche a fost prima mea iubire!
L.E. Uitati-va si la fontul de mai jos al Printului Persan...

Unu la mana: orice rezolutie as alege nu pot juca decat pe 16bit si porbabil de aia am fontu' ca naiba!
Doi la mana:se misca prost jocu sub SP2 chiar si cu acel .dll sters! Or' fi si driverele prea noi

P.S. Fara acuze nefondate! Vreti dovezi? Cereti si veti primi. Nu sunt vreun adolescent frustrat care incearca tot felul de magarii pt a se da mare! Varsta o cititi in stanga iar in dormitor ma asteapta nevasta cu o fetita in pantece! Jocurile au ramas o pasiune pentru mine iar Porsche a fost prima mea iubire!
L.E. Uitati-va si la fontul de mai jos al Printului Persan...

M-am uitat la toate celelalte poze, si din toate, chiar si ale tale, acel 4 e cel mai dereglat. Chiar si in aia cu ':56...5-ul e pe pozitie. In fine, 2:48:68 sa fie. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
P.S. Pentru tine Porsche a fost prima iubire, pentru mine a fost primul joc jucat pe vechiul Duronel
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
P.S. Pentru tine Porsche a fost prima iubire, pentru mine a fost primul joc jucat pe vechiul Duronel

Deocamdata, eu n-am reusit ceva mai bun. Doar 2:50..2:52. Ma enerveaza ca uneori, dupa anumite curbe in care spatele masinii derapeaza, ramane intr-o treapta de viteza superioara desi are un rpm destul de scazut...cre'ca asta e un dezavantaj de-al cutiei automate.
Mai incerc maine seara, dar nu cred ca iese ceva mai bun de 2:50
mcm

![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Scorul lui mcm e posibil, mai ales cu manual gearbox. Imi cer scuze ca nu te-am crezut man.
Congrats pentru timpul scos.
De'acum ca sa nu mai existe dubii, toti vom face cu metoda: Print screen + Paint
Si acum un update de timp:
CAR: '95 911 Turbo 3.6 Coupe (993)
TRACK: Cote D'Azur
GEARBOX: Automatic
TIME: 2.49.65

De'acum ca sa nu mai existe dubii, toti vom face cu metoda: Print screen + Paint
Si acum un update de timp:
CAR: '95 911 Turbo 3.6 Coupe (993)
TRACK: Cote D'Azur
GEARBOX: Automatic
TIME: 2.49.65

Last edited by Ghetto_64 on Fri Oct 27, 2006 1:10 pm, edited 1 time in total.
NFS Porsche forum racing competition
Track: Cote d'Azur
Car: '95 911 Turbo 3.6 Coupe (993) STOCK
Started: 25.10
Ending: n/a
Lap records:
ATB > 2:47.09 (auto.)
Edge > 2:47.56 (auto.)
Lucifer > 2:48.25 (man.)
Ghetto_64 > 2:48.50 (auto.)
mcm_heretic > 2:48.68 (man.)
PSS > 2:53.25 (auto.)
Dennis_BOX > 2:55.12 (auto.)
Persian Prince > 2:56.48 (auto.)
capca1 > 2:56.65 (auto.)
<se va updata -> last update 13:57 - 28.10>
Track: Cote d'Azur
Car: '95 911 Turbo 3.6 Coupe (993) STOCK
Started: 25.10
Ending: n/a
Lap records:
ATB > 2:47.09 (auto.)
Edge > 2:47.56 (auto.)
Lucifer > 2:48.25 (man.)
Ghetto_64 > 2:48.50 (auto.)
mcm_heretic > 2:48.68 (man.)
PSS > 2:53.25 (auto.)
Dennis_BOX > 2:55.12 (auto.)
Persian Prince > 2:56.48 (auto.)
capca1 > 2:56.65 (auto.)
<se va updata -> last update 13:57 - 28.10>
Last edited by Edge on Sat Oct 28, 2006 1:57 pm, edited 15 times in total.
Uite aici raspunsul:PSS wrote:PS. voi jucati cu ABS on sau off ?
Si in legatura cu screenshot-urile:Edge wrote:P.S. Am uitat sa zic.. setari race : damage: off, ABS: on (cu el off derapeaza mult prea haotic si nu se poate mentine o viteza cat de cat constanta), gear: auto.
(edited)
Edge Cand poti corecteaza numele lui mcm_heretic si baga-l si pe Persian Prince in clasament.Ghetto_64 wrote:De'acum ca sa nu mai existe dubii, toti vom face cu metoda: Print screen + Paint

In legatura cu, cutia de viteze e selectiva...fiecare joaca cu ce stie mai bine. De aceea clasamentul e facut pe 2 grupe, manual si automatic (vedeti parantezele)Ghetto_64 wrote:Uite aici raspunsul:PSS wrote:PS. voi jucati cu ABS on sau off ?Edge wrote:P.S. Am uitat sa zic.. setari race : damage: off, ABS: on (cu el off derapeaza mult prea haotic si nu se poate mentine o viteza cat de cat constanta), gear: auto.
(edited)
Rezolvat...ma grabeam sa plec la cursuriGhetto_64 wrote:Edge Cand poti corecteaza numele lui mcm_heretic si baga-l si pe Persian Prince in clasament.

Incerc si eu putin mai incolo sa imbunatatesc timpul, tre' sa ard niste dvd-uri sa aiba taica-miu ce vedea la dvd player si dup-aia ma bag.
Last edited by Lucifer on Fri Oct 27, 2006 7:19 pm, edited 1 time in total.
"Better to die, and to sleep
The never waking sleep, than linger on,
And dare to live, when the soul's life is gone."
[Sophocles (496BC-406-5BC)]
The never waking sleep, than linger on,
And dare to live, when the soul's life is gone."
[Sophocles (496BC-406-5BC)]
Propuneti o perioada pana cand tinem deschisa competitia pe track-ul si car-ul asta. Pana duminica e ok?
De Luni urmand s-o luam cu alt traseu cu alta (GT3 probabil) sau aceeasi masina. Asa ca, propuneti, Duminica seara numar voturile si decidem ce jucam saptamana urmatoare 
Propuneri:
Tracks: Autobahn / Monte Carlo 3 / Monte Carlo 5
Cars: 911 Turbo 3.6 Coupe / GT3
P.S.
> 2:47.56 - auto gearing

Propuneri:
Tracks: Autobahn / Monte Carlo 3 / Monte Carlo 5
Cars: 911 Turbo 3.6 Coupe / GT3
P.S.

Ohoho...GG!! ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Totusi incearca sa le pui pe imageshack. http://www.imageshack.us > Choose.. > host it.. dupa ce incarca si-ti apar toate linkurile copy/paste la ce scrie inainte de Thumbnail for forums (1)
Vad ca s-au mai adaugat destule posturi dupa acel clasament, asa ca cine vrea sa-l verifice, gaseste in "semnatura" mea link-ul exact catre acel post. Am sa incerc sa prind primul post pe pag. 5 a topicului ca sa ramana cat de cat "on-top"
Totusi incearca sa le pui pe imageshack. http://www.imageshack.us > Choose.. > host it.. dupa ce incarca si-ti apar toate linkurile copy/paste la ce scrie inainte de Thumbnail for forums (1)
Vad ca s-au mai adaugat destule posturi dupa acel clasament, asa ca cine vrea sa-l verifice, gaseste in "semnatura" mea link-ul exact catre acel post. Am sa incerc sa prind primul post pe pag. 5 a topicului ca sa ramana cat de cat "on-top"

- Dennis_BOX
Oldies but goldies (Daaaamn). Nu am mai jucat de vreo 2 ani dar ... may I join?
Blogovizor
Home is where the ~/.bashrc is.
Home is where the ~/.bashrc is.
Eh, no problem... M-am uitat ceva mai devreme si din cate am observat, nu exista in modulul "Evolution" acel '95 911 Turbo 3.6 Coupe. Exista intr-adevar parca ceva Turbo 3.6 dar nu din 95 si arata diferit, deci, nu exista decat un singur model, si anume acela stock.
Hai cu timpii!!
Take it to the limit ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)