Liga 1 si Cupele Europene
Moderator: Moderatori
- Darth Vader
Steaua surprinzator a pierdut la Galati cu Otelul...pacat de ei nu ma asteptam.
Sansele la titlu se distanteaza cu fiecare etapa mai mult parca

Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
- Darth Vader
X5 wrote:Steaua surprinzator a pierdut la Galati cu Otelul...pacat de ei nu ma asteptam.
"Oli pe viata antrenor la Steaua". Nu asta a spus Becali? Lumea a facut scandal ca cu Zenga nu s-a dus destul de departe, cu Protasov am pierdut calificarea in liga campionilor, dar am gresit asa de mult in campionat? Decat o performanta ca a noastra in Champions League sincer am ajuns sa cred ca mai bine nu ne calificam

1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
- Widsith the Wanderer
- Darth Vader
Carlos pleaca de la Madrid in Portugalia. Transarea jucatorilor la STEAUA continua
.

1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
3. Sony DSC -H5
3. Sony DSC -H5
- Widsith the Wanderer
arbitrul italian a stricat tot meciul aseara, inca din prima repriza a pierdut din maini jocu si nu l-a mai recuperat pana la final, foarte pacat, barca a jucat bine dar nu extraordinar, ronaldhino nu-s ce naiba are, iar si chior sa fi si tot vezi lipsa lui Eto sau a lui Larson... pacat, sper oricum sa se califice.
In ceea ce priveste meciul din seara asta, imi pare rau ca nu este transmis meciul lui MUtd (i'm a big fan). Iar Steaua... probabil ca va incerca sa joace ceva, oricum nu mai are nimic de pierdut; scorul va depinde de cheful de joc al celor de la Real.
In ceea ce priveste meciul din seara asta, imi pare rau ca nu este transmis meciul lui MUtd (i'm a big fan). Iar Steaua... probabil ca va incerca sa joace ceva, oricum nu mai are nimic de pierdut; scorul va depinde de cheful de joc al celor de la Real.
- Darth Vader
Ronaldinho este intr-o perioada destul de proasta. Acum 3 ani la rand ne-a delectat cu pasele lui, are si el nevoie de o pauza. Nu sunt fan Ronaldinho dar recunosc cand un jucator trece printr-o perioada mai proasta. Nu ar trebui sa il judecam inca. In legatura cu arbitrul italian, ce sa spun cand il ai pe Drogba masurand iarba la fiecare intrare asupra lui, pe Marquez care ii da una in sfecla la Drogba, cel din urma cade si face scandal, pe urma un Ashley Cole derutat. Sunt curios care arbitru ar fi aplanat situatia.
Revenind acum la STEAUA, o sa fie un antrenament placut pentru REAL. NU stiu la ce minune se asteapta toata lumea dar ar trebui sa fim realisti. Dica, Nesu, Nicolita, Bostina, greii stelei mai au de invatat.
ALL STAR TEAM
Cernea - Nicoliţă, Goian, Ghionea, P. Marin - Opriţa, Ov. Petre, Paraschiv, Boştină - N. Dică, V. Badea
Revenind acum la STEAUA, o sa fie un antrenament placut pentru REAL. NU stiu la ce minune se asteapta toata lumea dar ar trebui sa fim realisti. Dica, Nesu, Nicolita, Bostina, greii stelei mai au de invatat.
ALL STAR TEAM
Cernea - Nicoliţă, Goian, Ghionea, P. Marin - Opriţa, Ov. Petre, Paraschiv, Boştină - N. Dică, V. Badea
3. Sony DSC -H5
3. Sony DSC -H5
Deocamdata la pauza e inca 0-0, un meci bunicel pana acum, Steaua cu ceva mai mult tupeu, Real fara prea mult chef de joc si un comentariu protevist absolut idiot. Sa vedem la final ce iese...
LE : mda, ei au ratat un penalty si de 2 ori cu poarta goala si ne-am dat singuri gol; oricum macar ne-am luptat asa cum trebuia si la meciurile de acasa.
LE : mda, ei au ratat un penalty si de 2 ori cu poarta goala si ne-am dat singuri gol; oricum macar ne-am luptat asa cum trebuia si la meciurile de acasa.
Last edited by Charlie on Wed Nov 01, 2006 11:39 pm, edited 1 time in total.
banel e cel mai tare:))
creca il linseaza jiji
oricum steaua a jucat cu daruinta dar slab.
habar nu au sa paseze ...iar de finalizare nu se mai pune problema.
oprita a fost pe langa. dica ... a jucat?!??!, banel ... a facut tot meciu
iar pe thereau sau coman il tine pe banca pana in min 90.
Oli...vai si amar ba baiatule. Inteleg ca esti nou in CL, dar oamenii mai si invata din greseli. Urca-te in tribune poate vezi meciul mai bine.
creca il linseaza jiji

oricum steaua a jucat cu daruinta dar slab.
habar nu au sa paseze ...iar de finalizare nu se mai pune problema.
oprita a fost pe langa. dica ... a jucat?!??!, banel ... a facut tot meciu

iar pe thereau sau coman il tine pe banca pana in min 90.
Oli...vai si amar ba baiatule. Inteleg ca esti nou in CL, dar oamenii mai si invata din greseli. Urca-te in tribune poate vezi meciul mai bine.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
- NightWalker
Despre portar bravo ! Toata stima ! Banel...no comment ! Jiji da-l afara ! Asta e macar un punct am fi luat daca nu se trezea istetul asta. Si daca Olaroiu nu-l pastreaza pe portarul de azi si nu-l face pe Thereau titular atunci somn usor baiatule in continuare !
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
pai la masini ma pricep. la femei...comsi comsa.
iar cu fotbalu... spun ce vad. si nu cred ca am fost singurul care a vazut ca dica si oprita nu au facut nimic.
iar banel si-a bagat-o in poarta.
steaua a presat si a stricat din jocul lui real.
iar lu cernea i-a pus d-zeu mana in cap. super portar !! super!!!
la cat a ratat helguera putea fi tot 4-0 asa ca relaxxx.
iar cu fotbalu... spun ce vad. si nu cred ca am fost singurul care a vazut ca dica si oprita nu au facut nimic.
iar banel si-a bagat-o in poarta.
steaua a presat si a stricat din jocul lui real.
iar lu cernea i-a pus d-zeu mana in cap. super portar !! super!!!
la cat a ratat helguera putea fi tot 4-0 asa ca relaxxx.
- NightWalker
nu am ripostat. am venit cu explicatii suplimentare. si da ...oarecum m-am simtit vizat.NightWalker wrote:myx, te-ai simtit de a fost nevoie sa ripostezi ?
Eu doar bagasem un "banner" printre posturile care au fost si vor urma...
no hard feelings...eu am spus ce am vazut. daca nu esti de acord cu mine spune si tu cum vezi lucrurile.
Macar am jucat de la egal la egal cu ei. Pacat de isprava lui Nicolita. Asta e....se putea intampla oricui! Ramane sa luptam pentru locul 3. Nici un egal nu ne ajuta enorm, ar fi fost mai mult pentru prestigiu si palmares. Fruntea sus si bafta cu Dinamo Kiev!
Bafta pentru Rapid si Dinamo maine!
Bafta pentru Rapid si Dinamo maine!
Only the mediocre work at their best...
- Darth Vader
Eu cred ca ne-am batut singuri
. Daca nu ne bate adversarul, ne-o facem cu mana noastra
.

3. Sony DSC -H5
3. Sony DSC -H5
- Widsith the Wanderer
steua a jucat frumos cu daruire, dar asta nu insemna ca ca si poate........... insa daca a pierdut cu doar 1-0 e pentru ca real a ratat un penalty si pentru ca mingea s-a lovit de helgera. e nevoie de mult, de foarte mult ca sa ajungem la nivelul lor. precatic e imposibil. nu avem echipa, fata si $$$ de UCL. mergem si luam bataie. asta e.
banel nu trebuie condamnat prea tare. se intampla. asta e.
banel nu trebuie condamnat prea tare. se intampla. asta e.
banel n-a mai jucat nimic de a uitat si el de cand.
oprita a facut numai tampenii aseara.
iar dica nu s-a vazut. am avut noroc cu carul aseara. CU CARU. SI CERNEA a fost d-zeiesc.
Steaua aseara a facut un singur lucru bun. a stricat jocul adversarului. Dar sanse ca noi sa dam gol au fost aproape minime. Si atunci cand am avut 2-3 suturi pe poarta ne-am batut joc.
Poate totusi ii bat pe dinamo sa mearga in uefa.
iar dica nu s-a vazut. am avut noroc cu carul aseara. CU CARU. SI CERNEA a fost d-zeiesc.
Steaua aseara a facut un singur lucru bun. a stricat jocul adversarului. Dar sanse ca noi sa dam gol au fost aproape minime. Si atunci cand am avut 2-3 suturi pe poarta ne-am batut joc.
- Darth Vader
myx4ever wrote:banel n-a mai jucat nimic de a uitat si el de cand.
Daca te referi la miile de faulturi a fost penibil. Ieseau madrileni pe atac si luau una in mecla de fiecare data. Asta da dovada de lasitate si nu profesionism.
3. Sony DSC -H5
3. Sony DSC -H5
Meciu de aseara, a fost un bun exemplu de ce sunt capabili romanasii nostrii cand nu mai au ce pierde, au JUCAT, pacat insa ca a juca nu este sinonim (la noi ) cu a juca bine. Cat despre gafa facuta de Banel, MONUMENTALA, va intra in analele watts-ului. Realul, cum spuneam si ieri parca, nu a prea avut chef de joc si a ratat xtraordinar de mult.
Am vazut si eu meciul aseara. Frumos zic eu. Carlos merita o lectie, insa ce naiba a avut cu Saban ? Care a jucat excelent meciul trecut. Pana mea ! Si Niculita nu a fost 100% vinovat de autogol.
Se intimpla si la case mai mari. Per ansamblu a fost interesant .
Se intimpla si la case mai mari. Per ansamblu a fost interesant .
Join us on #xpc ! NEW : #xtrempc
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
- danielpetre1980
Cat de frumos a fost meciul de aseara pana la minutul 70 cand Nicolita a dezertat. Pacat pentru el ca nu merita asa ceva, iar Cernea care a facut un meci fantastic pana atunci a gresit grav iesind din poarta si punand pe umerii lui Nicolita cauzele esecului de aseara.
Ramanem cu satisfactia de a juca pe Bernabeu in fata a peste 15.000 de romani, de a juca in asa stil incat sa ii facem pe suporterii spaniloi sa-si huiduie echipa.
Felicitari pentru jocul prestat si sper ca Nicolita sa-si revina dupa acea gafa.
Ramanem cu satisfactia de a juca pe Bernabeu in fata a peste 15.000 de romani, de a juca in asa stil incat sa ii facem pe suporterii spaniloi sa-si huiduie echipa.
Felicitari pentru jocul prestat si sper ca Nicolita sa-si revina dupa acea gafa.
Grupa G, meciul al doilea: Hapoel Tel-Aviv Rapid Bucureşti. Scor final: 2-2
Hmm...
Hmm...
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Da, Rapid va avea mari probleme daca nu castiga in fata celor de la Mlada Boleslav.
Dinamo a reusit sa castige meciul cu Besiktas 2-1 dar jocul a lasat de dorit. Este foarte important meciul urmator pentru caini deoarece Besiktas poate fi considerat drept cel mai accesibil adversar din grupa. Este bine ca la capatul zilei de azi am strans cateva puncte pentru coeficientul Romaniei.
Dinamo a reusit sa castige meciul cu Besiktas 2-1 dar jocul a lasat de dorit. Este foarte important meciul urmator pentru caini deoarece Besiktas poate fi considerat drept cel mai accesibil adversar din grupa. Este bine ca la capatul zilei de azi am strans cateva puncte pentru coeficientul Romaniei.
Only the mediocre work at their best...
Meciul Rapidului nu l-am vazut, in schimb rezultatul m-a cam dezamagit. Dar sa nu vorbesc in necunostinta de cauza, poate fi considerat bun in functie de cum au jucat israelienii. Dinamo n-a aratat ce arata in Campionat, lucru care se intampla de ceva vreme si care sincer ma deranjeaza. Sa zicem ca a plouat si a incurcat putin lucrurile, dar nu in asa hal incat sa nu joace nimic. Chiar am stat cu sufletul la gura pana la final, turcii au avut cateva faze bune de care puteau profita. Dezamagitoarea reactia lui Moti care si-a meritat galbenul, desi nu trebuia sa faca ce a facut. Se va simti lipsa lui in urmatorul meci. Margaritescu a gandit putin faza, putea sa fie pericol si a faultat, dar Moti a actionat aiurea. Pana la urma, rau sau bun, jocul s-a terminat cu victorie si asta conteaza la final. Sa vedem care-s sansele, eu cu belgienii sper sa mai scoata un rezultat bun, pentru ca nemtii si englezi nu cred ca o sa se lase invinsi prea usor. La Rapid e si mai complicat, Mlada din cate stiu eu e prima in campionatul Cehiei, si deci e greu de batut. Dar nu se stie niciodata...
- Darth Vader
Lyon rapusa in campionatul intern de o echipa mediocra
.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
3. Sony DSC -H5
3. Sony DSC -H5
- Darth Vader
A batut CFR DINAMO???? Parca DINAMO era de neoprit in campionat anul astaGhetto_64 wrote:Otelul - Rapid 0-7![]()
In sfarsit am si eu motive de bucurie pe plan fotbalistic.![]()
Si CFR Cluj - Dinamo 2-1 Alta bucurie.
3. Sony DSC -H5
3. Sony DSC -H5
- Widsith the Wanderer
un week-end placut pe plan fotbalistic: a pierdut dinamo
, fapt care trebuia demult sa se intample, a pierdut REAL MADRID
. deportivo a facut egal in fata Barcei (aici cu un ochi rad cu unul plang
). oricum in spania a fost nebunie: valenciua egal cu espagniol si levante a batut pe sociedad =>sevilia locul 1 cu 20 de puncte, barca 2 cu 20, 3 zaragoza 19, 4 real 17, 5 valencia, 6 getafe, 7 deportivo. super interesant campionatul, pacat ca dobi aia de la tv sport dau wrestling si poker. oare vor da si popice in curand
???!!
LE A PIERDUT CHELSEA, a pierdut Milan, a pierdut lyon
. oricum buna rezultate pt echipe antipatice mie foarte
, dar WTF ??!
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

LE A PIERDUT CHELSEA, a pierdut Milan, a pierdut lyon

- Darth Vader