![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Update de viteza 110Km/h

Moderator: Moderatori
IL Dotore wrote:NO ofence dar la ce afirmatii faceti fara poze nu prea cred ca va crede careva...
yo! wrote:~160km/h pasager într-un "tomberon"(şi am citat proprietarul aici) VW Turan 2.0TDI parcă(oricum, diesel de 2L din generaţia actuală) cu cutie automată. La viteza aia motorul era încă liniştit, undeva pe la 2200rpm. Wtf, până unde s-o duce "toberonu", că putere pare să mai aibă?(dă nişte sprinturi în depăşiri de la 120km/s în sus...)
Pai in primul rind nu e tomberon si in al doilea rind se numeste Touran. Si ala de 2.0 L TDI (140 CP) ajunge lejer pe la 220 km/h. Nu stiu eroarea de vitezometru (care este peste 10 km/h in general la viteza aia). Econ+circulare aer sus invirti rotita de aer din stinga pina la registrul 19 si ai viteza reala acolo. (daca are climatronic)yo! wrote:~160km/h pasager într-un "tomberon"(şi am citat proprietarul aici) VW Turan 2.0TDI parcă(oricum, diesel de 2L din generaţia actuală) cu cutie automată. La viteza aia motorul era încă liniştit, undeva pe la 2200rpm. Wtf, până unde s-o duce "toberonu", că putere pare să mai aibă?(dă nişte sprinturi în depăşiri de la 120km/s în sus...)
Nu in mod special pe cineva, dar cand afirmi viteze de peste 250Km/h deja un filmulet e binevenit, dupa cum procedeaza si boyarul.[Merced] wrote:Pe cine nu crezi, mai concret?IL Dotore wrote:NO ofence dar la ce afirmatii faceti fara poze nu prea cred ca va crede careva...
danielpetre1980 wrote:Ai avut sansa asta? Oare cum este sa mergi cu 300 km/h? Ne descrii si noua senzatiile?
Ce pot sa mai spun ? Felicitari ursuletz si caraboy pentru dovada de maturitate.ursuletztm wrote:danielpetre1980 wrote:Ai avut sansa asta? Oare cum este sa mergi cu 300 km/h? Ne descrii si noua senzatiile?
drumul devine f ingust (chiar daca are 4-5 benzi) si toate masinile de pe el parca sunt niste stalpi ce vin spre tine cu 200kmh.
Probabil cu tot cu eroarea vitezometrului n-am avut mai mult de 280, dar oricum n-o sa mai repet experienta pe drum public. N-am nici un chef sa mor pe autoruta la 300kmh pentru ca unul care circula corect a schimbat banda fara sa semnalizeze..