Salutare!
Am si eu de curand un dvd-rw Hp cu Lightscribe si cum nimic nu e perfect sau asa cum ar trebui sa fie... , face pe nebunu'.
In programul Shure Thing CD Labeler de pe cd-ul de instalare cu care unitatea a venit se compune imaginea propriu-zisa.Dupa ce se da spre printare cu optiunea "best" cd-ul, in momentul finalizari apare confirmarea terminarii procesului cu optiunea "medium"...........WTF????????????
Se poate sa ma ajutati cu niste pareri?
Ai folosit si Shure Thing? Daca da, sa inteleg ca Sonic-ul le face mai bine?
Mie mi le scrie cam sters prima data , abia a doua oara le face mai bine...si am de asteptat vreo 50 de minute per cd...
Last edited by bogdanell on Sun Nov 05, 2006 2:11 am, edited 1 time in total.
Da, calitatea imaginii îi bună dar nu mai ştiu exact cât durează că nu l-am folosit numai odată sau de două ori mai demult dar dacă nu mă înşel a durat ceva, 5-10 min.
Scuze dar defapt durează mai mult, chestia îi că am făcut altceva şi deaia am aproximat vreo 40 de min la 5 min. Pe http://www.sonic.com nu găsesc nici un link pentru download, nici măcar un demo (eu l-am avut instalat pe computer când l-am cumpărat) dar poţi încerca CyberLink sau dacă vrei numai text + template poţi încerca LIGHTSCRIBE SIMPLE LABELER. Aici poţi găsi o listă cu cele mai importante programe de genul ăsta.