SLR sau ... ?

Discuţii, ştiri, tehnici de fotografiere sau (post)procesare,
tutoriale, glosar şi bineînţeles creaţiile voastre.

Moderator: Moderatori

mimi

Post by mimi »

Nu va intzeleg... vorbiti de diferente... mai baietzi, dar diferentzele de pretz?! Suntetzi cumva milionari in $?! A mentionat cineva ca 1 mare avantaj la (D)SLR e posibilitatea folosirii obiectivelor cu focala fixa, care au aberatii minime? Nu? Dar la ce costuri ajungi? Merita? Vinzi? Expui? Un body e peste 700$, mai dai 2-3000 pe obiective, mai 1 blitz... Tehnic vorbind, rezultatele POT FI pe masura! Adica trepied, teorie, timp dedicat, ochi, imaginatie, etc. A! era sa uit: daca vrei viteza mare si zgomot de imagine mic mergi pt DSLR. Cu timpul o sa cumperi si accesoriile. Bafta!
mimi said!
ctz

Post by ctz »

corect ...

sincer acum ma felicit ca nu mi-am cumparat slr. sa nu radeti dar ma stiu cum sunt. Daca imi luam un slr si un obiectiv era ok pentru o luna-doua si pe urma incepeam sa trag cu ochiul la un alt obiectiv, un alt blitz un alt ....

Mai bine asa ... (asta nu inseamna ca nu mi_am luat inca 2 acumulatori dar sincer sa fiu nu am nici un chef sa dau vreo 500 de eur/usd pe adaptoare ...)
I'm still learning.
vică

Post by vică »

ctz wrote:corect ...
Foarte corect!
Multe lucruri sunt pe bani in viata asta (majoritatea [smilie=maniac.gif] ) dar trebuie sa mai stii ce sa faci cu ele.
Important nu e mijlocul, ci scopul in sine!
Post Reply