EURO 2008, To BE or NOT to be?

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

ice01

Post by ice01 »

Leto Atreides wrote:Vesti proaste: Bulgaria - 1, Olanda - 0. Deocamdata...dar eu am incredere in olandezi. :d
O palida consolare, ca aia cu care noi am facut egal, au sanse sa ii bata pe olandezi. Macar nu o sa rada lumea numa de noi, le-o fac si la astia castravetii aia de bulgari.
Darth Vader wrote: Iar ma sacaie amicii mei ca Romanii au nevoie de lectii de fotbal
Stii vorba aia: nu e bine sa te pisi in bataia vantului ? Urmeaz-o ! Amici tai au perfecta dreptate. S-a dus era cand Romania era cineva in lumea fotbalului, acum nici lectiile nu o mai salveaza.
Snow

Post by Snow »

3-1 pentru noi. Deocamdata mergem spre to be...
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
X5

Post by X5 »

Romania castiga in fata belarusului cu 3-1 dar ce facem acum cu bulgari care au facut un egal cu olandezi si au luat 1 punct,practic ne obliga sa facem si noi un egal cu olandezi si sa ii batem si pe bulgari la ei acasa ca sa fim siguri de calificare.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
SamuS

Post by SamuS »

cam imposibil(teoretic)...dar in fotbal orice este posibil :-~
depinde si de norok
\:D/
Notebook ASUS K50AB Turion x2 RM74 (2.2ghz), 4gb ddr2, ATI 4570, HDD 250GB
Darth Vader

Post by Darth Vader »

....Mutu isi sparge capul, galeria este in delir si o fac amanet pe Consuelo, Mutu cu flerul lui tipic de fotbalist adevarat, injura galeria, galeria il injura inapoi, Mutu cere schimbare, Piturca in dilema, Piturca si eroii nostrii decid sa nu mai joace in capitala, etc, etc

Asa s-a desfasurat un meci de fotbal intr-o tara care se vrea sa fie CIVILIZATA. Jos palaria ca cei din EU au dreptate...rromanii intra in EU...
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
X5

Post by X5 »

Am inteles ca urmatorul meci cu Luxemburg se va juca la Timisoara :P
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
phradamon

Post by phradamon »

E mai bine 1-1 Olanda cu Bulgaria ca lupta se da intre noi si bulgari acum... Daca se mai impiedica pe undeva Olanda, iar o sa regretam amarnic punctele pierdute, ca si pe alea cu Armenia.
Dar la ce rezultate am vazut in Europa, ma mir ca am batut, ca putea lejer un 5-5...
0-0 Anglia Macedonia
Franta in corzi la scotieni, Spania calcata in picioare de suedezi... grav...
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Ca sa va dati si voi seama cat de mare microbist sunt eu.
Era sa fac poll pentru intrarea Romaniei in UE ...
<- idiot
Darth Vader

Post by Darth Vader »

fishbone wrote:Ca sa va dati si voi seama cat de mare microbist sunt eu.
Era sa fac poll pentru intrarea Romaniei in UE ...
<- idiot

You just made my day :laughing6: :occasion5: (roflmao^n)
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
Charlie

Post by Charlie »

Spania - Romania 0-1, gol Marica.
Un meci destul de bun, in prima repriza au fost peste noi, in partea a 2-a am echilibrat jocul, am marcat, ne-am aparat bine si am avut si ceva noroc.
Foarte bine a jucat Dani Coman, deja titular incontestabil, n-a gresit nimic si a scos cateva mingi foarte grele.
Sper totusi sa nu se exagereze prea mult importanta rezultatului, Spania nu e deloc in forma si a avut si multi debutanti, una peste alta - un meci si un rezultat bun, dar atat.

Adevaratele meciuri sunt la anul, cu Olanda si Bulgaria !
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Jucatori care merita mentionati dupa meciul de aseara:

Coman, Chivu si Marica. Restul nu au impresionat. Spania ne-a demonstrat ca nu degeaba este momentan locul 5 in grupa.
Only the mediocre work at their best...
Darth Vader

Post by Darth Vader »

A batut Romania!!!!???!!! Eu cred ca a fost accident :P. Nu am avut cum sa vad meciul. Progreseaza echipa sau tipic pentru noi sa mergem in jos :P
3. Sony DSC -H5
Cristianu

Post by Cristianu »

Darth Vader wrote:A batut Romania!!!!???!!! Eu cred ca a fost accident :P. Nu am avut cum sa vad meciul. Progreseaza echipa sau tipic pentru noi sa mergem in jos :P
Mai omule ne lasi?
Tu se prea vede ca esti un anti - 'tot ceea ce inseamna' Romania. Ai mai avut si mai sus un reply la fel de 'dragut'... Daca esti atat de revoltat, ce mai cauti intre noi, si pe un forum romanesc? [smilie=Nice-try.gif]

Marica a fost singurul cu tupeu dintre atacanti, in rest nu prea a miscat nici unul :(
Chivu a fost ca de obicei magistral.
Sa speram ca e un semn bun asupra calificarii.
On my signal,unleash hell !!!
Stefan Liviu Stanciu

Campionatul Mondial si cel European la Fotbal

Post by Stefan Liviu Stanciu »

Aşadar, întrebarea evidentă este: în ce faze ale Campionatului European 2008 credeţi că va ajunge România?

Eu sper să ajungem în optimi pe puţin, dar cred că avem echipă de sferturi sau semifinale, dar nu de marea finală. Astăzi am luat bătaie de la bulgari, dar asta este, probabil lipsa de importanţă a meciului pentru noi şi-a spus cuvântul.
Dinamo Forever
Nu am simţul umorului, sunt o satiră nemărginită... (Ştefan Liviu STANCIU)
dion

Re: Campionatul Mondial si cel European la Fotbal

Post by dion »

Meciul de azi = mediocru, de doi lei si alte epitete in aceeasi gama; iar au dat cu ](*,) macar de n-ar fi facut atit pe desteptii.
Legat de cit de departe ajungem? Ceva de genul Steaua de anul asta [smilie=maniac.gif] .
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Eu cred ca am jucat nasol de tot meciul de azi cu bulgarii. :sad1:
...a good rhyme does more damage than a '47...© [smilie=Sign-Leet.gif]
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
SadicK

Post by SadicK »

Si ca sa fiu ontopic as zice optimi,maxim sferturi,asta daca prindem o grupa mai lejera.
• Dintre toate injuriile, batjocura e cea pe care o ierţi cel mai puţin.
Platon
Stefan Liviu Stanciu

Post by Stefan Liviu Stanciu »

Eu sper în grupa asta (deocamdată nu ştiu dacă este posibilă sau nu):

Germania
România
Norvegia
Polonia

Am putea termina pe locul 1. Dar trebuie să se califice Norvegia, iar dacă nu aş prefera să nu întâlnim Turcia. Şi Anglia ar fi o variantă uşoară, dar să rămână McLaren selecţioner. :d
Dinamo Forever
Nu am simţul umorului, sunt o satiră nemărginită... (Ştefan Liviu STANCIU)
Yeti

Post by Yeti »

Aparent fără miză, eşecul României din Bulgaria va avea consecinţe neplăcute pe viitor asupra tricolorilor. Naţionala lui Piţurcă a pierdut orice şansă de a mai face parte din urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor Euro 2008 şi va fi repartizată cel mai probabil în a treia urnă.

Mai mult, în cazul unui rezultat nefavorabil cu Albania, România ar putea ajunge chiar în ultima urnă valorică pentru Europenele din Austria şi Elveţia.

Nici pentru Mondialul sud-african din 2010 lucrurile nu stau prea bine pentru români, care mai au şanse minime de a fi capi de serie la tragerea la sorţi a grupelor preliminare. Cel mai probabil, Mutu, Chivu şi compania vor face parte din urna a doua şi vor nimeri peste un adversar de calibru în campania de calificare la Cupa Mondială.
sper in cel mai tare posibile ca asa daca facem ceva suntem buni, iar daca facem ca Steaua avem motiv de ce nu am facut [smilie=maniac.gif]
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
SergiuA&B

Re: EURO 2008, To BE or NOT to be?

Post by SergiuA&B »

Meci de antrenament al Romaniei cu Albania.Deocamdata e 6-1.Ce bun ar fi fost scorul asta si in meciul cu Bulgaria [smilie=Nice-try.gif] .Terminam pe primul loc in grupa?In ce urna suntem? :icon_smile:
Old nick :Nokia
Trance Around The World
Merced
Moderator

Post by Merced »

Pai daca cu bulgarii nu juca Piti cu 3 inchizatori, mai rau ca italienii, eu zic ca-i parleam si pe ei, nu la scorul asta dar aveam sanse bune. Asta e, acum imi ramane o parere de rau ca nu m-am dus si eu la meci, dar deh am zis ca o ploua si dupa ce am vazut in meciul precedent nu ma asteptam la cine stie ce spectacol. Poate dau o fuga in Elvetia/Austria cu Dacia pentru niste meciuri la Euro. :D
boggyy

Post by boggyy »

Vedeti cat de penali is englezii. Sper ca la olandezi v-ati uitat mai devreme. [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Victory.gif]
myx4ever

Post by myx4ever »

boggyy wrote:Vedeti cat de penali is englezii. Sper ca la olandezi v-ati uitat mai devreme. [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Victory.gif]
joaca superb anglia. de la 0-2 au revenit la 2-2
LE 2-3 . Gol superb !!!
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
cylix

Post by cylix »

Da, se pare ca Anglia sta acasa. :-#)

Echipele calificate:
Grupa A - Polonia, Portugalia
Grupa B - Italia, Franţa
Grupa C - Grecia, Turcia
Grupa D - Cehia, Germania
Grupa E - Croaţia, Rusia
Grupa F - Spania, Suedia
Grupa G - România, Olanda
+Austria si Elvetia

Urne Valorice:
Urna 1: Austria, Elvetia, Grecia, Olanda
Uran 2: Croatia, Italia, Cehia, Suedia
Urna 3: Romania, Germania, Portugalia, Spania
Urna 4: Polonia, Franta, Turcia, Rusia
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
Merced
Moderator

Post by Merced »

Eu sper sa prindem grupa cu Austria ca-s usor de batut, Croatia ca avem de luat o revansa si se vor face 10 ani de cand ne-au eliminat de la mondiale, si cu Rusia.
Yeti

Post by Yeti »

Cel mai fericit scor pentru mine e scorul de la Londra. Anglia out.... Croatia a castigat ( am un priten de acolo.. fan mare a nationalei.. Croatia a castigat) Eu sunt fericit... :occasion14:
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
myx4ever

Post by myx4ever »

Merced wrote:Eu sper sa prindem grupa cu Austria ca-s usor de batut, Croatia ca avem de luat o revansa si se vor face 10 ani de cand ne-au eliminat de la mondiale, si cu Rusia.
Daca avem si noi bafta(si piti asta ii cam bun la asta) as vrea sa nimerim cu austria, turcia si cehia.
1) pe turcoveti i-am mai batut deci le-o mai putem da odata
2)austriecii is noname
3)cehii is accesibili
4)croatii ne bat ca pe matz dupa mine daca picam cu ei. Nu mi se pare sa aibe cine stie ce valoare echipa da ca orice sarb joaca de mananca pamantul...
5)cu rusii nu vreau sa avem de-a face.
Yeti

Post by Yeti »

Eu vreau Olanda ,Croatia si Franta. Ca sa vedem pe unde suntem si cat de tari santem daca tot ne-am facut mari si puternici in ultima vreme =D>
Yeti
boggyy

Post by boggyy »

SI eu sunt fericit. Englezii i-au luat peste picior pe croati in stilul lor caracteristic de idioti ingamfati care se cred buricul pamantului, sange roial si alte aberatii. I am so happy! Sa stea sa se uite la televizor. Imi pare rau de Scotia ca mi-as fi dorit sa ii lase si ei pe francezi acasa, dar nu a fost sa fie. In alta ordine de idei, trebuie sa remarc orgoliul croatilor. Bravo lor! Diferenta enorma intre cum au jucat croatii deja calificati, atunci cand au fost luati peste picior si cum am facut-o noi cu amicii bulgari... Din aceeasi postura. Dar nu mai are rost sa discutam despre mentalitatea noastra de kkt.

Cylix, cred ca s-a strecurat o greseala in ceea ce ai scris tu acolo. Germania cred ca e in urma a 2a, chiar daca aseara au facut 0-0. Ei erau la un pas de prima urna, iar Italia e in urna a 3a.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Tragerea la sorţi CM 2010, .ro în grupa 7. Mai e până acolo dar nu mai trag încă un topic cu fotbal aici.

Sursa gsp.ro.
Attachments
grupele.jpg
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
boggyy

Post by boggyy »

Vroiam sa deschid eu un topic de tema asta, dar ai fost prevazator si mi-ai luat-o inainte. :tongue3:

Daca e sa comentam, sa zicem ca e o grupa grelutza, dar se putea si mai rau. Sincer, in momentul in care se extragea pt grupa Romaniei (adică g7), Franta era cea mai buna solutie din ce mai ramasese in urna: Franta, Italia, Olanda. Asta pt ca Olanda nu cred ca ar mai fi clacat inca o data in fata noastra, iar Italia in ultima vreme ne-a cam zapacit pe unde ne-a prins. Franta a mers slabutz preliminariile astea, dar totusi ramane Franta.

Despre Serbia ce sa mai zic? Va fi foarte greu cu ei. Sa nu uitam ca numai prima se califica direct, iar locul 2 merge la baraj.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Grea grupa. Franta ca Franta, dar Serbia... Si nu toate echipele de pe locul 2 merg la baraj, mai e vorba si de numarul de puncte.
myx4ever

Post by myx4ever »

Si mie mi-e mai frica de Serbia decat de Franta. Piti si-a demonstrat valoarea...dar ca sa nu credem ca a fost norocos mai trebuie sa treaca si hopul acesta. E greu sa ajungi cat de cat sus dar e si mai greu sa te mentii. Asta trebuie sa demonstreze Piti.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Stai bre linistit ca nu cred ca-l mai apuca pe Piti campania asta de calificari la carma nationalei. :wink:
boggyy

Post by boggyy »

Ma optimistu' lu' peste, facem un pariu ca Pitzi ramane pana in 2010? [smilie=Victory.gif]
Si eu cred ca o sa cadem cu Franta si pt Euro 2008 :tongue3:
SergiuA&B

Post by SergiuA&B »

Sandu zicea ieri ca Piturca are contract semnat cu federatia pana in 2010.Chiar daca nu ne vom descurca asa bine la euro,Piturca tot va ramane.Grupa grea la mondiale,nu stiu ce vom face :sad1: .Cel mai mult imi este frica de Serbia,nu de Franta.Doamne ajuta :pray:
Old nick :Nokia
Trance Around The World
Merced
Moderator

Post by Merced »

Pai eu ma gandesc ca ne vom descurca onorabil la Euro si Piti o sa-si gaseasca ceva de lucru afara, pe bani mai multi. :wink:
aditza26

Post by aditza26 »

Romania in grupa C cu Olanda, Franta si Italia. =D>
Ce comentarii aveti? :d
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Piturca & Co. a dat de dracu', Full Scale War la Euro2008 - avem de jucat cu Franta, Italia si Olanda. ce ziceti trecem de grupe :laughing6:

p.s. aditza was faster :d
Image
Yeti

Post by Yeti »

Yeti wrote:Eu vreau Olanda ,Croatia si Franta. Ca sa vedem pe unde suntem si cat de tari santem daca tot ne-am facut mari si puternici in ultima vreme =D>

Aproape mi-a iesit ..... Dar e bine si asa , Italia poate e atat de bun cat e Croatia [smilie=Victory.gif]
Ma fac oracol :tongue3: :occasion14:
Image
Yeti
Post Reply