De la F.D. primesti un Boxter simplu, din '97. Ramane '00 Boxster S, pentru ca oricum se pot pune upgrade-urile default din garaj, cine vrea sa triseze, gaseste cred pe net toate masinile upgradate.
Tip: din cate am vazut, testat si auzit,cea mai scurta varianta de traseu ar fi: prima la stanga dupa ce iesi din tunel, apoi prin cele 3 tunele de sub blocuri (pe unde trebuie mers incet, se buseste masina de toti peretii altfel). De acolo dreapta maxim, apoi stanga la 90 de grade si spre finish.
Sa inteleg ca v-ati intors la Elita seriei NFS - GG! oricum restul nu mai conteaza, daca ar scoate acum in 2006 o copie cu grafica (exclus bibelorurile din NFSC) sigur ar mai scoate ceva banutzi pe el
Ceva nu e in regula cu harta mea.
M-am uitat, am timpii lui Ankh peste tot ,deci ies cu 2:10 din gara dar pana la finish mai e muuult (3-4 curbe puternice).
Boxster S stock, cum a fost 911-le din 95 sau cu upgrade-uri, dar cu settings pe default?
Boxter S cu upgradeuri pt ca merge mai bine, fara tweak-uri.
Ti-as da harta de la mine, doar ca are peste 5 MB. Da-mi un add pe mess.
As indrazni sa cred ca franezi prea tare la iesirea din gara si apoi ca sa virezi la dreapta sa nu lovesti parapetul. 2-3s pot fi recuperate daca joci mai "cu nerv" pe portiunea aia.
Prin gara normal ar trebui sa ai viteza maxima, in jur de 280-288 pentru ca vii din linie dreapta.. cand se termina trenurile pui frana scurta, undeva la 1-1,5 secunde. Iei scurt curba la stanga pe langa stalp, apoi imediat tragi dreapta de volan in timp ce accelerezi. 2:10 e cam mult la iesire... eu parca scoteam un 2:08, stiu ca la penultima curba, aveam un 2:11-2:12.
Pfff, pana la urma imi pun banner in signature >> masina e cea din evolution cu toate upgradeurile posibile la car parts dar neumblat la suspensii, stiffness, braking..etc.
Cum zice si Edge ... ca zice bine. Masina cu toate upgradeurile dar fara tuning. Oricum singurul la care ma pricep pana acum e Gear Ratios, dar daca joci cu manuala diferenta e foarte mica.
Timpul de 2.38.60 il consider bun, nu foarte bun, dar am mai incercat azi vreo 15 min nu am reusit mai bine ... inca.
Spor la jucat, acum ca v-ati facut damblaua si a-ti terminat si Carbon-ul. Cel putin unii dintre voi. Il nominalizez doar pe Persian Prince ca de el imi amintesc ca participase la competitia de Porsche si am vazut un post cum ca ar fi terminat Cabon-ul. Or mai fi si altii de care nu stiu.
Simplu, vezi cu ce masina jucam, cu ce setari, pe ce circuit si te apuci de unul singur sa scoti recorduri. In final, postezi screenshot-uri cu recordurile.
Maine seara se inchide atat event-ul 5 cat si competitia. Interesul general pt ea a scazut drastic si consider ca un concurs fara concurenti nu e nimic. Daca va vrea cineva sa organizeze dupa mine o alta competitie, are unda verde din partea mea si sincere urari de Noroc! desi i-as sugera sa arunce un ochi in urma de la pag.5 incoace ca sa nu repete eventualele greseli facute de mine.
Postez si eu niste scoruri obtinute de Ankh. Omul este plecat din Bucuresti si m-a rugat pe mine sa-l ajut.
Scorurile sunt :
3.27.53
3.26.96 (la care nu are screenshot).
and he keeps on trying.
Dovezile le veti putea obtine daca sunteti interesati duminica seara cand el se va intoarce in bucuresti.
PS: Ankh spune ca ar fi interesat sa continue el competitia atat timp cat are sustinerea urmatoarelor persoane: Lucifer,ATB,Ghetto64. Daca acesti oameni doresc sa continue atunci ankh se va ocupa de organizare.
LE: Mea culpa. cred ca scorurile sunt cu 3 in fata. .
Last edited by csrazvan on Sat Nov 18, 2006 12:03 am, edited 1 time in total.
Sper ca este vorba de niste timpi de 3 minute si ceva... ar trebui sa conduci un jumbo jet cu super grip ca sa scoti sub 3 min pe traseul asta. Timpii postati, nu-i afecteaza pozitia in clasament, ramanand pe locul 3 chiar si cu acel 3:26.96, asa ca o sa-i trec si fara dovada.
Cat despre continuarea organizarii competitiei, pot da un edit la postul de la pagina 5 ca sa-i dau un copy-paste dupa textul de acolo si "BB codes"-urile lui Ankh pentru a continua eventurile la cele vechi, sau poate vreti un top nou...cum credeti, ma anuntati si facem. Cert este ca de maine sunt sanse 80% sa-mi vand computerul actual ca din primavara la anul sa-mi iau un laptop ori de la noi din tara ori de afara, depinzand de cum vor varia preturile dupa scaderea taxelor vamale, care cel mai probabil vor duce la cresterea adaosurilor importatorilor, adica, o schimbare imfima la nivelul pretului. Ce va fi, va fi... imi pastrez cuvantul ca maine la 23:59 modific punctajul si topul.
O singura chestie nu imi place la tine Lucifer.
Omule, daca s-a stabilit inainte ca jucam cu damage on si cu setarile masinii default, tu de ce mai umbli la amortizoare si cauciucuri?
ATB ... felicitari ... meriti locul I, s-a vazut superioritatea mai ales pe Autobahn si pe Auvergne. Daca as fi prins si prima runda probabil scorurile stateau altfel. Sunt decis sa continuam concursul cam inca 5 runde, dar cu top nou.
LE: Mi s-a acrit si mie de NFS - Porsche, nu mai incep nici o competitie ca e prea mare bataia de cap si nu am vreme sa ma tin de ea.