Vreau sa-mi iau un sistem 2.1 pana in 3mil si m-am orientat catre Altec Lansing VS 4221.Va multumesc pentru eventuale sfaturi in alte directii, insa nu cred k o sa aleg altceva.
Intrebarea mea este dacă cei 2W RMS in plus per satelit fac milionul in plus pe care ar trebui sa-l dau pe 4221 fata de un 4121.Subwooferul am observat k este absolut identic : 19W de 6,5 inch.
Merita un milion in plus pe un VS 4221, fata de VS 4121
Moderator: Moderatori
4221 mai are in plus si remote, ar merita daca vrei neaparat asta. In rest nu prea cred.
P.S. ar mai merita 4221 daca Altec Lansing a reusit sa scoata bazaitul de fond de la 4121 (foarte slab ce-i drept, dar se aude cand nu canta nimic in boxe).
P.S. ar mai merita 4221 daca Altec Lansing a reusit sa scoata bazaitul de fond de la 4121 (foarte slab ce-i drept, dar se aude cand nu canta nimic in boxe).
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
The outcome is usually depressing.
Nu ti-as sugera, deoarece am 2 amici care si-au achizitionat din start astfel de sisteme si au ceva probleme cu satelitii, se pare ca noul design aduce cu sine si ceva probleme, nu la toate evident. In caz ca vrei neaparat o telecomanda, ti-as recomanda sistemul GT 5051 tot de la altec, daca-l mai gasesti pe undeva....altfel, in cazul in care dispui de o suma mai mare de bani te poti orienta spre creative megaworks 2.1 300W rms, sau logitech z-2300. Bafta!!
Akunamattatta
GT 5051 e tot de la Altec Lansing. De FX 4021 nu stiu ce sa zic si daca merita banii.
Diferentele intre VS 4221 si VS 4121:
- Putere mai mare pe sateliti, ceea ce il face mai "echilibrat" decat VS 4121
- Remote control
- Satelitii se pot monta pe perete
- Design nitel schimbat
Daca consideri astea suficiente pentru a da un milion in plus GO 4 IT. Oricum nu dezamageste nici unul din ele.
Diferentele intre VS 4221 si VS 4121:
- Putere mai mare pe sateliti, ceea ce il face mai "echilibrat" decat VS 4121
- Remote control
- Satelitii se pot monta pe perete
- Design nitel schimbat
Daca consideri astea suficiente pentru a da un milion in plus GO 4 IT. Oricum nu dezamageste nici unul din ele.