unde e buba? router sau pc ?

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
danyxp

unde e buba? router sau pc ?

Post by danyxp »

salut
am un router linksys WRT54GS; cand il conectez la laptop cu cablu, si fac test de viteza pe diferite site-uri am cam 3-3.5 mbps; daca il conectez wireles, am cam 1-1.45 mbps (routerul la o juma' de metru, calc naibii pe el)
unde credeti ca este problema ? pe laptop am un broadcom, se conecteaza la router in 54mbps si asa ramane, nu scade niciodata, semnal full mereu... am reinstalat placa de cateva ori, am incercat si wap si wep si insecure, nici o diferenta
nu am cum sa stiu unde e buba, am pus ultimul firmware insa nu stiu daca problema aparut atunci (daca intradevar e problema) sau asa era si cu cel vechi
nu am alt laptop sau alt router, sunt in alta tara si nu cunosc limba, deci ma descurc cam greu sa vb cu aia sa le explic de ce vreaau sa schimb routerul....deci poate aflu ceva, macar sa fiu convins ca ala e de vina cand ma duc sa-l schimb

ps: hp pavilion 9200ea, winxp sp2 cu toate update-urile la zi, ultimele drivere etc
crater

Post by crater »

schimba frecventa si da default la setarile de retea wireless,alea avansate...
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
danyxp

Post by danyxp »

am rezolvat
oricum facusem si treaba aia, fara rezultat
saracia de xp imi tinea mereu placa in powersave mode, indiferent ce ii ziceam eu sa faca....dar numai placa aia, restul erau in regula, ciudat
Post Reply