Tocmai ce mi-am cumparat acest sistem 5.1 si am o nelamurire: satelitii care se pun in laterale in spate se aud putin mai incet si nu atat de clar precum cei lateral fata, asta cand dau pe matrix sound. Are si altcineva acest sistem si daca da, ce solutie ati gasit???
Va astept cu posibile indicatii.
Dilema cu niste boxe Logitech 5.1 X-540.
Moderator: Moderatori
- moonwalker
Incearca driverii nVidia pentru sunetul on-board pentru placile cu chipset nforce 4. Din cate imi aduc aminte avea mai multe optiuni decat cel Realtek, plus ca lumea ii considera mai stabili. (Realtek sunt faimosi pentru driveri prost scrisi)Hector23 wrote:Pentru IL Dotore: am placa de baza DFI Ultra II M2 cu sunet onboard. Nu am gasit in meniul de configurare cum sa cresc volumul satelitilor spate.
De asemenea pe viitor, ar fi bine sa iei in considerare achizitionarea unei placi de sunet dedicate, un Audigy SE isi va face treaba ok, la un pret minim.
All humans want is just a little more than they'll ever get...
Chiar ştii să foloseşti Google?
Este normal ca satelitii spate sa se auda mai incet decat restul. Asta pt ca stau mai aproape de tine si pt ca sunt pt surrond, nu pt suetele principale 
Despre claritate insa nush ce sa zic. Cel mai probabil este de la placa de sunte. Eu am X530, deci teoretic mai slab decat ce ai tu, iar satelitii se aud crystal clear, insa am Audigy4

Despre claritate insa nush ce sa zic. Cel mai probabil este de la placa de sunte. Eu am X530, deci teoretic mai slab decat ce ai tu, iar satelitii se aud crystal clear, insa am Audigy4

Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
- moonwalker
Hector, tocmai am instalat driverii nVidia pe un sistem cu o placa de baza ca a ta. Merg ok si ofera, prin aplicatia nvmixer, posibilitatea de a seta volumul independent pe fiecare iesire dintr-un sistem sorround.
Driverii ii poti gasi aici. Poti instala tot pachetul sau numai pe cei de sunet, dupa cum doresti. Sa auzim de bine!
Driverii ii poti gasi aici. Poti instala tot pachetul sau numai pe cei de sunet, dupa cum doresti. Sa auzim de bine!
All humans want is just a little more than they'll ever get...