E bun combo-ul NSK 6500? ca e cam scump. Abit Ab9 suporta Kentsfield? Sunt bune memorile pt un modest O/C sau sunt trompete, ce timiguri au, daca stiti.
Astept opiniile si sugestiile voastre. Multumesc.

Moderator: Moderatori
Aici se schimba problema. La acel procesor o sa vrei sa te gandesti si la oc(doarece poate). Pt asta iti trebuie PB buna si memorii de 800 cel putin. Iar acel pret de 2,5 mil dat de tine pt un modul sau kit de 1gb...sa fim seriosiLucifer wrote:Mai fratica scuza-ma dar sistemul ala ales de tine e o aberatie. Te costa carcasa si placa de baza cam cat restul componentelor.
la 22-24 mil poti sa iei cam asa:
CPU - Conroe E4300 ~6mil
MB - alegi ce vrei, de preferinta cea mai ieftina ~ 3 mil
GPU - GF7600 ~ 4mil sau X1950Pro ~ 6.5mil
DDR - 1GB ~ 2.5mil
HDD - ce ai ales tu e f bun ~2.5mil
+o carcasa bunicica pe la 1.5mil
Sigur, o sa renunte la x1950 pro, si o sa aiba un conroe E6300 @ 3ghz. Minunat!darco_2 wrote:Sa ai un procesor care stie asa ceva, sa sti cum se face sa ai placa de baza impotenta...iti vine sa mori, nu? daca renunta la acel x1950 pro, isi poate lua o placa decenta
Da, chiar m-am uitat:darco_2 wrote:Uite-te la partea unde raspunde pt ce are nevoie de sistem! Iar un procesor E6300 @3 Ghz e ceva mai de viitor decat o placa video x1950 pro care va trebuii schimbata mai repede decat acest procesor
Chiar crezi ca are nevoie de un E6300 @ 3 ghz pentru asta? Eu fac chestiile astea in fiecare zi pe un xp 2400+ ...`fang` wrote:Sistemul il voi folosi la toate. Ceva gaming, ceva vizionat de filme, ceva ascultat muzica, ceva lucrat cu Macromedia Flash si Photoshop in acelasi timp
Pai eu tocmai spuneam ca e bun si un E6300 ne-oc, iar tu imi explici ca daca nu-l overclockeaza nu face nimic. Eu asta iti explic: merita sa ia e6300 chiar si daca NU IL POATE OVERCKLOCKA decat prea putin.darco_2 wrote:Crezi ca peste un an nu va avea nevoie de un E6300 la oricat ar fii?
Da, dar diferenta intre ce am spus eu si ce ai spus tu e mare; Mie imi merge XP-ul in dreamwaver, music & sh*t mult mai bine decat iti merge tie radeonu in bf2. Deci programele pe care le-am enumerat chiar imi merg asa cum vreau. Si pana la urma vezi ca tot jocurile constituie problema? Deci tot la placa video am ajuns.darco_2 wrote:Iar ceea ce spui tu despre XP-ul tau asa zic si eu ca joc bf2 cu 9600 XTGU al meu dar...nu inseamna ca merge cum vreau
http://bazar.regielive.ro/computere/van ... 34066.htmldarco_2 wrote:
Aici se schimba problema. La acel procesor o sa vrei sa te gandesti si la oc(doarece poate). Pt asta iti trebuie PB buna si memorii de 800 cel putin. Iar acel pret de 2,5 mil dat de tine pt un modul sau kit de 1gb...sa fim seriosiIn locul acelui x1950 pro...hai sa ramanem pt inceput la un simplu 7600 Gs ddr3 sau, ai putea chiar sa te gendesti la un SLI de 7300 Gt ddr3 cu care iesi undeva la 4,7 mil. iar ca performanta...mult peste
si eu tot la memorii noi ma refeream. SH le scoti sub 2mil.Neon Biker wrote:Aici se vorbea de memorii noi, nu cine stie ce ocazii SH... iar E4300 poate vroiai sa zici ca o sa se gaseasca in maxim o saptamana dupa lansare, nu saptamana viitoare.
SLI-ul, de acord, e o tampenie.