Ghetto_64 wrote:Banuiam ca in link-ul tau sa fie vreo galerie cu sisteme modificate. Dar nu e cazul...
asta asteptam noi ...

scuzati-ne pt. off-topic....
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Moderator: Moderatori
Ghetto_64 wrote:Banuiam ca in link-ul tau sa fie vreo galerie cu sisteme modificate. Dar nu e cazul...
Misto,imi place cum a iesit,nu cel mai curat aspect dar foarte frumos oricum.pacat de blackfire ca e atat de galagiosnovi wrote:Am facut putina curatenie am pus noul proc Opteron 165 si a iesit cam asa!
Hehe![<Merced>] wrote:M-ai prins.Adevarul e ca mie nu-mi plac briz-briz-urile, dar am presupus ca arata bine pentru topicul asta. Ca doar nu ma apuc sa fac eu poze la sistemul meu
si ma laud cu felul in care e prins hardul si cu faptul ca sursa e jos in loc sa fie sus, nu?
Şi sistemul meu stă tot aşa, dar până la urmă m-am chinuit să-i trag şi un WM.2K wrote:Misto,imi place cum a iesit,nu cel mai curat aspect dar foarte frumos oricum.pacat de blackfire ca e atat de galagios
As arata si eu sistemul meu dar imi e rusine,am totul (in afara de unitatile optice,sursa) pe cutia unei placi de baza
P.S Merced esti tare tzi-ai tras BTX
Mda, kill me for a mistake...korby wrote:Apropo, e Chieftec, nu Cheiftec.![]()
Mi-am tras de mult timp, motivul nefiind insa fluxul aerului in carcasa and all that sh|t, ci faptul ca nu puteam pune sursa vertical2K wrote: P.S Merced esti tare tzi-ai tras BTX
Mai sunt si in ziua de azi...din pacate exp 1 exp 2SoboLAN wrote:Am mai vazut eu pozitionari ciudate ale mufelor, dar ATX-ul ala de 20 de pini e pus chiar aiurea pe placa aia de baza. Cred ca numai la cele cu Socket A intalnesti asa ceva. Sau ?
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
Frumos lucrat cu intrerupatoarele. Fac eventualele potentiometre sa fie cam inutile, cel putin legate de venturile din carcasa. Simplu, ieftin, eficient si curat(no bling-bling). Nota zece de la mine.yo! wrote:Întrerupătoarele... sunt cu 2, respectiv 3 poziţii (off/~7V/12V) pe care am legat ventilatorul procesorului si celelalte 2 ventilatoare din sistem. Al 4-lea îşi aşteaptă sclavul, n-are niciun fan în subordine![]()