Nu apare Local Area Connection

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
omul_b

Nu apare Local Area Connection

Post by omul_b »

Sal. Am instalat Windows XP si cand incerc sa pun la punct reteaua (adică sa setez o Local area Connection) in urmatorul fel: Create new Connection ->Connect to the internet -> Set up my connection manually -> Connect using a broadband connection that is always on ------- nu merge de nici o culoare. Singura icoana care ramane acolo este 1394 Connection. Ce se intampla ?
sopr la tebară...
crater

Post by crater »

placa de retea neinstalata.
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
Shader

Post by Shader »

Pt. placa ai instalat driverele ? Este vorba despre un desktop sau despre un notebook ?
Live in your world, get pwned in mine!
r2d2

Internet /retea

Post by r2d2 »

Nu este suficiennt sa-ti ''creezi'' noua conexiune prin net si dat fiind ca ai ales Local area Connection si pa ''Manual" apoi tre sa -ti intrebi si admin sau provider-u pt setari. SB
myx4ever

Post by myx4ever »

daca la network connections nu vezi decat 1394 ala inseamna ca nu ai instalat placa de retea.
Instaleaz-o corect ( cu driverele de le-ai primit ) dupa care in functie de provider trebuie sa urmezi niste pasi.
De ex pt RDS (broadband connection ) setezi IP static/dinamic la lan dupa care creezi broadband connection de care ai amintit tu. fol user/pass de le-ai primit si voila...u'r surfing the net.

P.S. mie nu mi s-a intamplat niciodata sa AM in calculator o placa de retea si sa nu o detecteze windowsul ...uneori prost DAR O VEDEA. (o vedea dar nu o puteam fol pana nu puneam driverele care trebuie). verifica de 2 ori
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Post Reply