Two Worlds
Moderator: Moderatori
Two Worlds
Noul RPG de la TopWare Interactive,jocul e asteptat in Q2 al lui 2007 si pare foarte promitator,grafica e superba acum sa speram ca si gameplay-ul e pe masura,
aici si aici gasiti mai multe informatii.
aici si aici gasiti mai multe informatii.
- General Dan
Two Worlds
Two Worlds combines the extremely dynamic and sophisticated combat system
with the meaning and freedom of exploration exceeding the accomplishments of
other games of the genre. A top quality Role Playing experience - the
ultimate goal of the Two Worlds project is to deliver a superior Role
Playing Game to the PC and Xbox 360 market where players have a real chance
to shape the game world with their actions - to an extent that has yet to
seen in other productions. This premise will be supported with a strong
non-linear storyline, mind blowing graphics, and stunning combat sequences
To attract the mass audience, the complexity of the game will be achieved
mainly through a variety of meaningful choices while the User Interface will
be simplified
Video:
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=47571
Jocul a aparut deja dar nu l-am testat.Mie mi se pare ca fiind o combinatie reusita intre gothic 3 si oblivion.
L-a testat cineva? Ce parere aveti despre el?
with the meaning and freedom of exploration exceeding the accomplishments of
other games of the genre. A top quality Role Playing experience - the
ultimate goal of the Two Worlds project is to deliver a superior Role
Playing Game to the PC and Xbox 360 market where players have a real chance
to shape the game world with their actions - to an extent that has yet to
seen in other productions. This premise will be supported with a strong
non-linear storyline, mind blowing graphics, and stunning combat sequences
To attract the mass audience, the complexity of the game will be achieved
mainly through a variety of meaningful choices while the User Interface will
be simplified
Video:
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=47571
Jocul a aparut deja dar nu l-am testat.Mie mi se pare ca fiind o combinatie reusita intre gothic 3 si oblivion.
L-a testat cineva? Ce parere aveti despre el?

Last edited by General Dan on Fri May 11, 2007 1:05 pm, edited 1 time in total.
Born to be the Best.
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
- gabe_racer
Din pozele de mai sus arata excelent.Trebuie neaparat sa-l incerc.
Subscriu la ce a scris si General Dan,l-a testat cineva?
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Subscriu la ce a scris si General Dan,l-a testat cineva?
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
- General Dan
cateva date in plus:
Features:
Offering a freedom of choice unseen in other Role Playing Games. The world literally comes to life as it immediately reacts to the player’s actions and changes accordingly -offering new and exciting challenges.
Strong, non-linear storyline. Players can shape their own story by choosing the path of conducting the main conflict and resolving meaningful side-quests.
Spectacular and dynamically choreographed fights. The combat system combines intuitive steering, tactical challenges and movie-like visual experiences.
Free and unlimited character development. Players can experiment with different careers and even reverse their former choices with the help of “career changers”.
Animals to be ridden on. Players can travel and fight on various animals from horses to tamed lizards and beasts.
A choice of traps and snares are at the Player’s disposal making the gameplay both rich and flexible.
Huge variety of items to be found. Randomly generated pieces of equipment, thematic sets and combined items offer the space to experiment and satisfy the need to collect.
Wide range of beautifully rendered terrains: from high mountains to seashores and deep caves with all of the locations featuring ultra sharp texturing and stunning design.
Hyper-realistic tree physics and sophisticated weather system make the world come to life as has never been seen before.
Advanced Artificial Intelligence that manages group behaviour of large virtual communities.
Up to 8 players in the multiplayer mode.
Symphonic music to make the experience more emotional and memorable.
Extensive usage of Pixel Shader 2.0 and 3.0, HDR, multiple materials and unique shadow engine to ensure the best visuals possible.
Support of Multi CPUs and Multicore CPUs, SLI and CrossFire Technology
cerintele de sistem mi se par destul de ridicate
:
Minimum system requirements:
2GHz CPU
512MB RAM
Windows Vista / XP
Graphics card with Shader 2.0 or higher
DirectX compatible sound card
DVD-ROM Drive
Keyboard and mouse
Size: 2 DVDs, 7.01 GB
Genre: RPG
Protection: Activation

Features:
Offering a freedom of choice unseen in other Role Playing Games. The world literally comes to life as it immediately reacts to the player’s actions and changes accordingly -offering new and exciting challenges.
Strong, non-linear storyline. Players can shape their own story by choosing the path of conducting the main conflict and resolving meaningful side-quests.
Spectacular and dynamically choreographed fights. The combat system combines intuitive steering, tactical challenges and movie-like visual experiences.
Free and unlimited character development. Players can experiment with different careers and even reverse their former choices with the help of “career changers”.
Animals to be ridden on. Players can travel and fight on various animals from horses to tamed lizards and beasts.
A choice of traps and snares are at the Player’s disposal making the gameplay both rich and flexible.
Huge variety of items to be found. Randomly generated pieces of equipment, thematic sets and combined items offer the space to experiment and satisfy the need to collect.
Wide range of beautifully rendered terrains: from high mountains to seashores and deep caves with all of the locations featuring ultra sharp texturing and stunning design.
Hyper-realistic tree physics and sophisticated weather system make the world come to life as has never been seen before.
Advanced Artificial Intelligence that manages group behaviour of large virtual communities.
Up to 8 players in the multiplayer mode.
Symphonic music to make the experience more emotional and memorable.
Extensive usage of Pixel Shader 2.0 and 3.0, HDR, multiple materials and unique shadow engine to ensure the best visuals possible.
Support of Multi CPUs and Multicore CPUs, SLI and CrossFire Technology
cerintele de sistem mi se par destul de ridicate
:
Minimum system requirements:
2GHz CPU
512MB RAM
Windows Vista / XP
Graphics card with Shader 2.0 or higher
DirectX compatible sound card
DVD-ROM Drive
Keyboard and mouse
Size: 2 DVDs, 7.01 GB
Genre: RPG
Protection: Activation
Last edited by General Dan on Fri May 11, 2007 1:09 pm, edited 1 time in total.
Born to be the Best.
Pina spune cine ceva aruncati un ochi pe ce zic altii.
S-ar putea sa fie asta primul RPG pe care-l incerc ca si asa e o seceta la jocuri...
S-ar putea sa fie asta primul RPG pe care-l incerc ca si asa e o seceta la jocuri...
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Tocmai vin din joc si la prima vedere iti face o impresie buna. Este din aceeasi gama cu Oblivion si Gothic III dar sub acestea. Despre gameplay nu pot spune prea multe in acest moment dar lucrurile imediat observabile (deranjante) sunt mersul personajului principal (miscarile din genunchi fiind prea mici, rezultand un efect comic), animatia sangelui din timpul luptelor si usoara desincronizare din timpul dialogurilor (se termina replica respectiva iar camera mai sta ceva centrata pe cel ce a vorbit acesta inca miscand din buze, buze care se misca la fel orice cuvand ar rosti
).
Optimizarea...optimizarea. Din moment ce pe 2GB de RAM, mai agata din cand in cand (ff. rar ce-i drept dar...) presupun ca pe 1GB situatia nu e prea roz (patchul 1.1 l-am avut instalat). Deasemenea aveti grija ca dupa instalare sa acceptati si DirectX-ul, Ageia Drivers si Visual C++ 2005 Redistributable. Daca intereseaza pe cineva, jocul vine pe 2 DVD-uri dar de al 2-lea nu aveti nevoie pt. install, pe el sunt filme, wallpapers s.a. jocul instalat ocupand ~3.756 MB. In concluzie merita, cum zicea si burebista, mai ales ca este seceta. Pt. mine cu atat mai mult cu cat sunt prins in febra Gothic III-ului.
Meniul:
-isi mai aduce cineva aminte de intro-ul de la Oblivion
Prin padure:

Optimizarea...optimizarea. Din moment ce pe 2GB de RAM, mai agata din cand in cand (ff. rar ce-i drept dar...) presupun ca pe 1GB situatia nu e prea roz (patchul 1.1 l-am avut instalat). Deasemenea aveti grija ca dupa instalare sa acceptati si DirectX-ul, Ageia Drivers si Visual C++ 2005 Redistributable. Daca intereseaza pe cineva, jocul vine pe 2 DVD-uri dar de al 2-lea nu aveti nevoie pt. install, pe el sunt filme, wallpapers s.a. jocul instalat ocupand ~3.756 MB. In concluzie merita, cum zicea si burebista, mai ales ca este seceta. Pt. mine cu atat mai mult cu cat sunt prins in febra Gothic III-ului.

Meniul:

Prin padure:

Live in your world, get pwned in mine!
Da, se misca destul de bine desi se simte o oarecare influenta negativa, din partea placii video, ori lasa impresia ca cere mai mult ori pur si simplu texturile nu sunt tocmai bine alese/realizate.burebista wrote:Inteleg ca se misca bine pe un 7600GS cu un X2? Ce detalii in joc ai folosit?
Incepe sa-mi surida din ce in ce mai tare.
Setarile folosite pt. screenurile de mai sus au fost astea:

Dar cum media de FPS-uri se invartea pe la 20, am redus Details level la jumatate si Draw distance, Textures quality, Grass draw distance cu ~15%.
Nu par, cam chiar asa sunt. Jocul este departe de a fi excelent, bun este un cuvant mult mai potrivit. Gothic III-ul pe setari medii de calitate arata mult mai bine decat asta pe setari maxime aproape.neolith wrote:Arata bine jocul din imaginile alea,insa in ultima imagine texturile par spoite peste totInitial ma asteptam sa fie un joc excelentr,dar din cate am citit de la cei care au jucat nu e decat bun
Asta e...
Shader mai am o curiozitate. Vad ca in prezentarea jocului spune ca profita de multi-core asa ca as vrea sa te rog sa-ti pui RivaTuner si sa-ti afisezi pe ecran utilizarea core-urilor.
Ceva de genul pozei mele din STALKER, ca si ala cica e optimizat dual-core da' ciuciu, un core sta la 100% iar alalalt freaca menta.
Ceva de genul pozei mele din STALKER, ca si ala cica e optimizat dual-core da' ciuciu, un core sta la 100% iar alalalt freaca menta.

...un fleac...m-au ciuruit...
L-am jucat şi eu aproximativ 1 oră. Merge prost şi nici nu arată extraordinar. Eu, cu un sistem mediu (amd athlon xp 2400+, 1280mb ram, 6800XT), joc Two Worlds în 1024*768 cu detaliile şi texturile pe medium, HDR minim, no antialiasing, grass şi view distance la maxim şi am vreo 8-13 fps. Doar atât. Nu, nu sacadeaza cam deloc, merge chiar bine cu peste 10 fps-uri, deşi sub se observă un oarecare lag. Şi acum vine partea cu adevărat enervantă, deoarece nu prea am cum să-mi îmbunătăţesc performanţa. Sigur, pot da toate detaliile pe minim, ajung la peste 20 de cadre pe secundă, dar jocul va arăta pur şi simplu oribil. Sincer, aşa seamană cu Quake 2 or smth, texturile fiind de-a dreptul hidoase. Enervant e că umbrele nu pot fi scoase, decât atunci când se modifică şi texturile de unde rezultă hidoşenia mai sus amintită, iar scăderea rezoluţiei nu-mi aduce nicio îmbunătăţire a performanţei. Ceea e păcat e însă faptul că, chiar şi cu toate detaliile pe maxim, jocul nu arată prea multe. Animaţii banale, texturi ale copacilor slabe, alte texturi chiar reuşite... grafică medie. Să mai zică careva că Oblivion nu-i optimizat, joc care oferă o grafică chiar maiestuasă comparativ cu resursele pe care le cere.
Din punct de vedere al gameplay-ului pare chiar ok. M-am plimbat puţin, am vorbit cu câţiva oameni, am omorât creaturi şi am luat vreo 2-3 quest-uri. Nimic nou, doar că se observă o mică lipsă de profesionalism din partea producătorilor. Nu ştiu exact de unde am acest sentiment, probabil de la intriga inexitentă (momentan), unele dialoguri cam fade sau de la quest-urile primite prea forţat. Mă rog, compania responsabilă e nouă în domeniul RPG-urilor, aşa că e de înţeles.
În fine... back to the game.
Din punct de vedere al gameplay-ului pare chiar ok. M-am plimbat puţin, am vorbit cu câţiva oameni, am omorât creaturi şi am luat vreo 2-3 quest-uri. Nimic nou, doar că se observă o mică lipsă de profesionalism din partea producătorilor. Nu ştiu exact de unde am acest sentiment, probabil de la intriga inexitentă (momentan), unele dialoguri cam fade sau de la quest-urile primite prea forţat. Mă rog, compania responsabilă e nouă în domeniul RPG-urilor, aşa că e de înţeles.
În fine... back to the game.
Nerevar Moon-and-Star
Mai alah, cum naiba poti afirma ca nu sacadeaza deloc cand iti merge cu 8-13fps-uri
. Merge sacadat constant 
Si sistemul tau e mult prea slab pt a juca asemenea jocuri. Incearca sa te rezumi la kocuri mai putin pretentioase
Cat despre optimizare, da e slaba rau. GothicIII, si chiar si Oblivion ar arata mai bine si se misca mult mai bine

Si sistemul tau e mult prea slab pt a juca asemenea jocuri. Incearca sa te rezumi la kocuri mai putin pretentioase

Cat despre optimizare, da e slaba rau. GothicIII, si chiar si Oblivion ar arata mai bine si se misca mult mai bine

Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Procesorul, da, e slab, dar placa video şi memoria aş spune că încă sunt medii. Placa video, uitându-ne la generaţia sa, a fost din start una medie (fiind mainstream) şi chiar şi acum, având performanţe apropiate de un 7600GS, zic că se menţine pe aceaşi linie. La memorie nu cred că sunt multe de spus, chiar şi 1 gb fiind destul de suficienţi momentan.Ghetto_64 wrote:Nu vreau să-ţi omor visele, dar sistemul matale e slab şi nu mediu.
Procesorul şi placa video nu-ţi permit multe. Lăţimea de bandă a sistemului tău e mult prea slabă pentru jocurile prezentului.
Dar chiar nu observ sacadări la peste 10 fps-uriKodiak wrote:Mai alah, cum naiba poti afirma ca nu sacadeaza deloc cand iti merge cu 8-13fps-uri. Merge sacadat constant

Nerevar Moon-and-Star
Alah, placa video din start nu prea a fost mainstream. Este un 6800 castrat rau de tot. Daca aparea odata cu toata seria 6 atunci poate era mainstream, insa in momentul aparitiei era deja low-end. Nush de unde ai tras tu concluzia ca aiu performante apropiate de 7600GS, ca este complet eronata concluzia ta 
Pt ca o succesiune de imagine sa fie fluenta ea trebuie sa se desfasoare la 25cadre pe secunda (fps). Pt ca un joc sa fie fluent avem nevoie de 25-30fps (fctie de joc). Insa vorba ta, te-ai obisnuit cu 10fps si atunci asa ceva ti se pare fluent....insa nu este deloc fluent

Pt ca o succesiune de imagine sa fie fluenta ea trebuie sa se desfasoare la 25cadre pe secunda (fps). Pt ca un joc sa fie fluent avem nevoie de 25-30fps (fctie de joc). Insa vorba ta, te-ai obisnuit cu 10fps si atunci asa ceva ti se pare fluent....insa nu este deloc fluent

Păi am văzut un test de performanţă într-o revistă (Computer Bild parcă) cu un 6600GT şi un 6800XT (puţin mai slab decât al meu, având 600mhz frecvenţa, nu 700 cum am eu) iar rezultatele au fost destul de apropiate (6600GT lua câteva fps-uri peste 6800XT-ul). Apoi, cu ajutorul unor numere ale XPC-ului, am văzut că 7600GS este doar cu puţin peste 6600GT (în jocuri, nu 3D Mark-uri).KodiaK wrote:Nush de unde ai tras tu concluzia ca aiu performante apropiate de 7600GS, ca este complet eronata concluzia ta
Ai dreptate. Oricum, am redus detail level la minim, am lăsat restul detaliilor pe maxim (fără HDR şi antialising) şi obţin în jur de 20 fps-uri, ceea ce pentru mine este chiar ok. Plus că nici nu arată prea răuKodiaK wrote: Insa vorba ta, te-ai obisnuit cu 10fps si atunci asa ceva ti se pare fluent....insa nu este deloc fluent

Nerevar Moon-and-Star
Aici este discutabila povesteaE de laudat faptul ca treci peste orice sa joci un joc bun.

Revin asupra postului de mai sus (in care am zis ca nu arata prea bine), si pot spune ca dpdv grafic este foarte OK. Texturi foarte detaliate, peste GIII si Oblivion. La animatii se mai putea lucra nitel. De exemplu daca merg si scot arma in timpul asta nu vad nici o animatie, insa in momentul in care m-am oprit ma trezesc cu arma in mina. Deasemenea sunt ceva probleme cu saritul pe/peste bolovani, unde te poti trezi blocat in aer

Inca nu mi-am dat seama care este povestea jocului. Jocul incepe prea din topor. Adica tu ca player nabar n-ai despre ce este vorba, insa personajul din joc stie foarte bine pe ce lume se afla si ce trebuie sa faca.
De jucat in joc in 1280x1024 totul la maxim, in afara de HDR intensity care e la primul notch (adica sa fie activat). Oricum nu am observat nici o diferenta de performanta intre sliderul la maxim si la primul notch. In medie am cam ~30fps, cu minime in jur de 22-23.
Cate posturi vor fi cu acest versus dupa aceasta afirmatie. Personal nu cred ca se apropie de G3.KodiaK wrote:Revin asupra postului de mai sus (in care am zis ca nu arata prea bine), si pot spune ca dpdv grafic este foarte OK. Texturi foarte detaliate, peste GIII si Oblivion.
Two Worlds v1.0 to v1.2 Patch @ ComputerGames.ro - 80.84 MB
Two Worlds v1.1 to v1.2 Patch @ ComputerGames.ro - 7.87 MB
Two Worlds v1.1 to v1.2 Patch @ ComputerGames.ro - 7.87 MB
shader, am zis ca texturile sunt peste GIII, Oblivion...nu grafica 
Si asa si este. Texturile de pe personaje sunt foarte realiste, la fel si un perete mara de stanca la care am ramas un pic blocat...aducea nitel cu alea din Oblivion dupa aplicarea texture pack-ului lui Qarl.

Si asa si este. Texturile de pe personaje sunt foarte realiste, la fel si un perete mara de stanca la care am ramas un pic blocat...aducea nitel cu alea din Oblivion dupa aplicarea texture pack-ului lui Qarl.
Aici sunt de acord cu kodiak, texturile sunt GIGANTICE, dar prost alese, obiecte prost texturate........
In ruinele de la inceputul jocului pe jos se afla o textura din max
care defapt este un perete nu podea
In ruinele de la inceputul jocului pe jos se afla o textura din max

As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Versiunea pe care am avut-o eu a mers initial, apoi dupa ceva tinkering nu a mai vrut sa mearga. Jucasem cam 20-25 de minute si pot spune ca e sub gothic 3, sa fim seriosi. NPCuri multe dar de umplutura (adica nu au mai nimic folositor de zis/facut). Animatiile cam sufera si are feelingul ala la control ca gothicul feeling de sacadare desi nu e vorba de asta - e o fragmentare asa nu pot sa zic exact ce e. Sangele e oribil
, altceva nu stiu ce sa zic. Sa ma mai chinui sa il fac? oare merita? cred ca nu...

The War Does Not Decide Who Is Right, But Who Is Left.
Depinde cum stai cu timpul si ce alte jocuri mai ai de jucat, jocul nu prea merita.
Optimizarea nu e chiar nasoala dar nici bine.
Jocul da impresia ca este facut de amatori, poate chiar este
Filme proaste, dialoguri banale si prost redate, animatii cam tepene desii sunt facute cu motion capture, ai idiot, voice acting slab........si tot asa
Am murit de ras cand am incercat sa trag cu arcul
Sagetile se duc ca naiba in orice directie, am tras odata si am ramas socat cand o sageata sa duc in spate
Am stat aproape de o stanca si am tras vreo 10 sageti, nici macar una nu sa dus in crosshair
Banuiesc si sper sa am dreptate ca nu am skill suficient, dar in caz ca nu depinde de skill gen oblivion atunci e grav.
Cam la fel si cu magiile dar nu chiar atat de chioare.
Camera mai este si ea ciudata, in timpul luptelor mai mari si intrun decor mai amplu nu prea vezi nimic.
Legat de grafica.......slaba
Chiar daca sunt uriase texturile nu sunt frumoase, prost alese
Si grafica nush de ce are un sharpening enervant, am incercat cu AF 0 apoi AF 16x si tot degeaba
Apropo ati vazut ca fiecare potiune are lumina propie care mai da si unbre ?
O sa incerc mai tarziu sa pun intrun oras aglomerat cateva zeci de potiuni pe jos

Optimizarea nu e chiar nasoala dar nici bine.
Jocul da impresia ca este facut de amatori, poate chiar este

Filme proaste, dialoguri banale si prost redate, animatii cam tepene desii sunt facute cu motion capture, ai idiot, voice acting slab........si tot asa
Am murit de ras cand am incercat sa trag cu arcul
Sagetile se duc ca naiba in orice directie, am tras odata si am ramas socat cand o sageata sa duc in spate
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Am stat aproape de o stanca si am tras vreo 10 sageti, nici macar una nu sa dus in crosshair
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Banuiesc si sper sa am dreptate ca nu am skill suficient, dar in caz ca nu depinde de skill gen oblivion atunci e grav.
Cam la fel si cu magiile dar nu chiar atat de chioare.
Camera mai este si ea ciudata, in timpul luptelor mai mari si intrun decor mai amplu nu prea vezi nimic.
Legat de grafica.......slaba
Chiar daca sunt uriase texturile nu sunt frumoase, prost alese
Si grafica nush de ce are un sharpening enervant, am incercat cu AF 0 apoi AF 16x si tot degeaba
Apropo ati vazut ca fiecare potiune are lumina propie care mai da si unbre ?
O sa incerc mai tarziu sa pun intrun oras aglomerat cateva zeci de potiuni pe jos

As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Re: Two Worlds
La prima vedere mi s-a parut ca e varza. Cam aceeasi reactie am avut-o si la Ghotic III. Dar dupa ce am trecut de nivelul 3 deja ma prinsese. Pacat pt. ca are o gramada de lucruri care chiar il fac foarte interesant .. gen alchimia, dar e si prea "facut din topor": animatie aiurea, dialoguri, chiar si vocabularul folosit. In rest e destul de atractiv.. povestea principala se contureaza repede.. si daca n-ai curajul s-o continui, poti vana prin paduri de nebun pt. a castiga ceva experienta.
Chestia e ca ar fi fost extraordinar daca luptele ar fi fost ca in Dark Mesiah Might Of Magic. Ar fi fost o cobinatie excelenta de Ghotic 3 cu Dark Mesiah. Eu zic ca jocul de succes ar fi o combinatie de shooter-action-rpg. Ar prinde mai mult la public. Dar binenteles jocurile nu pot sa inglobeze atatea elemente pt. ca ar fi realizabile numai pt. PC si acum la moda e Xbox360. Si binenteles ar fi mult mai greu de facut [dar nu imposibil].
Chestia e ca ar fi fost extraordinar daca luptele ar fi fost ca in Dark Mesiah Might Of Magic. Ar fi fost o cobinatie excelenta de Ghotic 3 cu Dark Mesiah. Eu zic ca jocul de succes ar fi o combinatie de shooter-action-rpg. Ar prinde mai mult la public. Dar binenteles jocurile nu pot sa inglobeze atatea elemente pt. ca ar fi realizabile numai pt. PC si acum la moda e Xbox360. Si binenteles ar fi mult mai greu de facut [dar nu imposibil].
mie nu mi s-a parut deloc ca e varza,in special sistemul de combat.Aici nu e ca la Gothic cand te bati cu orcii te bati pe rand cu cate unul si ceillalti stau si se uita,aici te ataca toti.
RIGHT BETWEEN THE EYES BOMFONK
Mi-am facut curaj sa reincerc acest joc si nu o sa regret niciodata.
Cred ca lumea il blameaza prea mult, nu te poti astepta la acelasi production value ca Oblivion. Totusi nu o sa zici ca Logan e praf ca nu intrece un ferrari ( defapt logan e praf
dar deh.... )
Foart mult a fost criticat ( si de mine in trecut ) voice actingul si dialogurile. Am stat putin pe ganduri si intr-un fel parca matura pe jos cu cel din Oblivion. In ce sens ?.....pai sa fim seriosi nu orice om din anul xxxx studia literatura si nici nu avea un vocabular foarte bogat. Two worlds imi da impresia de taranoi din acea perioada, dialogurile si vocile astea "slabe" au reusit sa ma prinda, fac o atmosfera mai aparte.
Iarasi multi se plangeau de felul in care merge calul. Mie mi se pare cel mai reusit, foarte natural. Totusi mergi cu un cal care nu reactioneaza ca un motor. Calul aici are animatii bune si imi place sa vad cum ii sucesc gatul cand schimb directia. In oblivion se intorcea totul deodata, parca era din piatra. Si sunetul scos de mersul sau este foarte reusit.
Grafica este bunicica, mult mai realista decat ce ofera gothic 3 sau oblivion dar nu am gasit nici o locatie la care sa zic WOW. Cam monotona lumea. Parca prea historical si mai putin fantasy. Itemele in schimb arata superb, pline de detaliu si functionale, nu cu 100 de tepi inutili pe ele. Daca nu iau in calcul MMO-uri sunt cele mai reusite iteme care le-am vazut, ca design.
Un jurnal bun, o harta buna, skiluri bune, libertatea de explorare cat si lvl-ingul inamicilor in functie de zone ridica enorm jocul acesta.
Oblivion avea multe atuuri dar un gameplay infect din cauza lvl-ingului. Gothic 3 are un jurnal infect, o harta prosta, combat slab ( de ce trebuie sa stea dusmanii sa astepte sa-i termini pe rand
? ). Eh tocmai asta il ridica pe Two Worlds peste ele, faptul ca are toate elementele bine puse la punct desi nu ofera nimic revolutionar.
Personal consider acest joc cu MULTTTT peste G3 sau Oblivion.
Btw faceti neaparat update, developerii fac treaba foarte buna cu ele si in fiecare adauga ceva nou, repara o groaza de buguri si inbunatasesc grafica. Cu ultimul patch 1.6 jocul arata superb, are cateva optiuni grafice noi. Sa nu mai zic ca in peste 10 ore cat am apucat sa ma joc pana acum nu m-am lovit de nici un bug sau crash.
Cred ca lumea il blameaza prea mult, nu te poti astepta la acelasi production value ca Oblivion. Totusi nu o sa zici ca Logan e praf ca nu intrece un ferrari ( defapt logan e praf

Foart mult a fost criticat ( si de mine in trecut ) voice actingul si dialogurile. Am stat putin pe ganduri si intr-un fel parca matura pe jos cu cel din Oblivion. In ce sens ?.....pai sa fim seriosi nu orice om din anul xxxx studia literatura si nici nu avea un vocabular foarte bogat. Two worlds imi da impresia de taranoi din acea perioada, dialogurile si vocile astea "slabe" au reusit sa ma prinda, fac o atmosfera mai aparte.
Iarasi multi se plangeau de felul in care merge calul. Mie mi se pare cel mai reusit, foarte natural. Totusi mergi cu un cal care nu reactioneaza ca un motor. Calul aici are animatii bune si imi place sa vad cum ii sucesc gatul cand schimb directia. In oblivion se intorcea totul deodata, parca era din piatra. Si sunetul scos de mersul sau este foarte reusit.
Grafica este bunicica, mult mai realista decat ce ofera gothic 3 sau oblivion dar nu am gasit nici o locatie la care sa zic WOW. Cam monotona lumea. Parca prea historical si mai putin fantasy. Itemele in schimb arata superb, pline de detaliu si functionale, nu cu 100 de tepi inutili pe ele. Daca nu iau in calcul MMO-uri sunt cele mai reusite iteme care le-am vazut, ca design.
Un jurnal bun, o harta buna, skiluri bune, libertatea de explorare cat si lvl-ingul inamicilor in functie de zone ridica enorm jocul acesta.
Oblivion avea multe atuuri dar un gameplay infect din cauza lvl-ingului. Gothic 3 are un jurnal infect, o harta prosta, combat slab ( de ce trebuie sa stea dusmanii sa astepte sa-i termini pe rand
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
Personal consider acest joc cu MULTTTT peste G3 sau Oblivion.
Btw faceti neaparat update, developerii fac treaba foarte buna cu ele si in fiecare adauga ceva nou, repara o groaza de buguri si inbunatasesc grafica. Cu ultimul patch 1.6 jocul arata superb, are cateva optiuni grafice noi. Sa nu mai zic ca in peste 10 ore cat am apucat sa ma joc pana acum nu m-am lovit de nici un bug sau crash.