Deocamdata am o problema majora si una minora.
Problema majora: Orice torrent care este spart in arhive nu merge dezarhivat.
La rclick pe prima arhiva (r.00) -> extract to xyz, imi da eroare cu next volume is required (r.01) cand acesta este acolo. La deshidere winRAR, selectare continut arhiva si apasare buton "Extract To", dupa ce ii zic calea, ma intreaba dacă procesez toate fisierele din toate volumele din arhiva curenta, sau doar fisierele selectate (#-o ). Aici indiferent de ce ii dau urmatorul pas este "next volume is required", exact ca mai devreme.
Acum exact acelasi torrent dlioadat cu BitComet-ul se dezarhiveaza perfect fara nici o problema sau intrebare ce anume fisiere vreau sa proceseze

Problema minora: Daca am dloadat numai o parte dintr-un torrent (sample-ul la un film sa zicem) si dupa aia reiau torrentul si ii zic sa-l dloadeze si restul partilor, imi zice ca torentul exista deja si nu face nimic, nu dloadeza nimic. Trebuie sa dau eu remove task la torrent dupa care vrea sa ia si restul. In BitComet dacă fac treaba asta imi zice ca torrentul deja exista dar dloadeza frumos in continuare partile selectate de mine.
So, are cineva idee cum sa scap de problema majora in primul rand, si dacă se poate si de aia minora?
As renunta la μTorrent, dar parca nu imi vine inca pt ca am observat ca merge simtitor mai repede decat BitCometul. Torrent dloadat in μTorrent cu 6.7MB/s avg speed este dloadat in BitComet cu 4.1MB/s avg speed