Techno/Electronica Discussions

Informaţii, discuţii şi opinii despre tot ce ţine de domeniul muzicii.

Moderator: Moderatori

Daedalus

Post by Daedalus »

Din cate vad.. black ice si fishbone se potrivesc f. bine :razz: cand faceti nunta??? :grin: pot fi eu oaspete de onoare?? impreuna cu phanthoma101.. ca e singuru care a mai avut tupeu sa posteze aici.. :wink:
bye!!
Omul bun la toate
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Si eu care ziceam ca vei posta ceva constructiv sau informativ. Rezuma-te la mafioti ca sunt destul de sigur ca te depaseste ce se discuta aici.

black ice> da, stiu ce zici. Desi trance-ul va fi pe primul loc intotdeauna, treptat am inceput sa ascult tot mai mult din stilul englezesc, pana m-am trezit cu vreo 20 de cd-uri originale. Gah! Si seria Technoclub dupa parerea mea este puct de referinta pentru trance-ul european. Ca in fond este mixata de unul din veteranii acestui stil, anume Talla care de-a lungul zecilor de ani a ramas neinfluentat de schimbarile acestui stil de muzica. He is a true master. Multi zic ca-i comercial. Nu e adevarat. E mainstream, si a devenit astfel pentru ca e bun!

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: fishbone la 2002-08-20 00:51 ]</font>
Daedalus

Post by Daedalus »

okay.. chiar tre' sa fii asa sarcastic?? nu ti-am dat in cap.. cat despre muzica?? daca tu gasesti o formatie romaneasca de hip-hop mai buna ca bug sau parazitii io ma pish 6 metri in sus... iar despre tehno.. am ascultat si eu muzica aia de la postu de radio la care ii tot faci reclama pe irc cand te declari away si sincer nu ma pasioneaza.. desi nu ma deranjeaza.
Pentru faptul ca nu am tangenta cu tehno-ul, d'aia nici n'am comentat despre muzica asta (aşa cum am facut despre rock, nu ca ash asculta prea mult). M'am gandit sa fac o.. glumitza :razz: si daca ti-a cazut prost asta e.. chiar daca sterg, faptu e consumat.

B cool!!
Omul bun la toate
black ice

Post by black ice »

Ziceai de nenea Talla, ei bine sa stii ca'l apreciez destul de mult...si pe kraftwerk, leftfield, dune, mark'oh...etc etc :smile:
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Kraftwerk? Pai mai ales pe ei! Ei au pus bazele muzicii electronice la sfarsitul anilor 60. Ei sunt tatalor. Dune cu raveu' si restul la fel de adevarati.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Link cu poze facute de mine si altii pe la diverse rave-uri la care am bantuit acum 1 an si un pic. Sorry about the long link, am uitat tag-ul. Enjoy!

http://photos.msn.com/viewing/album.asp ... GJx6O5dOeA$$

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: fishbone la 2002-08-22 06:22 ]</font>
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Global Underground prezinta "Deep Dish in Bucharest", pe 23 august 2002, la World Trade Plaza - Hotel Sofitel, cu un set de 6 ore (in deschidere Dj Livio). Evenimentul va este oferit de Hysteria si deja celebrul club La Mania (Constanta/Mamaia). Pentru mai multe info > http://www.nights.ro
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

New album out, Dieselboy, intitulat Human Project. Double-CD ce contine top of the line, the best Jungle/Drum'n'Bass, mixat de the one and only and the best at it...Dieselboy
GOAmind

Post by GOAmind »

Daca vreti sa stiti ceva despre GOA ask a GOAmind ... :smile:
Keep on going fishbone!
Valoarea unui om consta in prieteni nu in bani.
GOA is not just music, it's a state of mind
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

GOAmind, acum cateva posturi Black Ice intreba de formatii bune de GOA. Eu in afara de Astral Projection si Infected Mushroom nu am stiut sa-i dau. Poate-i recomanzi tu?
GOAmind

Post by GOAmind »

sunt dispus la conversatii pe tema asta, asa ca poate sa-mi scrie un mail.
Eu ii recomand din suflet Man With No Name si Blue Planet Corporation
Valoarea unui om consta in prieteni nu in bani.
GOA is not just music, it's a state of mind
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Mixurile lui Carl Cox, Takkyu Ishino si Westbam de la Mayday 2002 sunt geniale. Desi le am din ziua concertului (29 aprilie) abia zilele astea am avut ocazia sa le aprofundez (what a lag!). Pentru amatori, get them if you have the chance. Sunt mixuri techno, mai putin Westbam, care e electro-pop
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

RECUNOSC, habar n-am despre ce vorbiti coi aici dar sunt dispus sa ascult si altceva in afara de rock.
Puteti sa-mi dati niste recomandari, sa vad si eu ce e de capu vostru?
Image
RAYNOR

Post by RAYNOR »

Vad ca sunt aici numai pasionati de muzica buna, shi de aceea vreau sa va intreb daca tot ascultati genul asta nu va place cumva shi emisiunea House Nation de la Radio21?? Se difuzeaza vinerea de la 22.00. Muzica e super beton: incepe usor shi se incheie de obicei cu 1/2 ora de hardcore asa ca sa ne bage in boala, voi ce ziceti?
black ice

Post by black ice »

O ascultam eu intr-o vreme si-mi place, acum nu prea mai am timp...si in plus, m-am dat pe rock :grin:
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Statich, incearca:
Ayumy Hamasaki - M (Above and Beyond Mix) (trance)
Milky - Just the way you are (funky house)
4 Strings - Into the night (trance)
Spune-mi ce parere ai si-ti recomand mai departe
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Reinviu topicul cu un post adaptat a carui prezenta aici este justificata de relevantza lui. Muzica house privine din muzica disco si a luat nastere pe la sfarsitul anilor 70 prin USA. Mai precis, in jur de 1977 intr-un club de homosexuali numit the Warehouse (de acolo numele house music). Stilurile house ar fi Acid House, Disco House, Techno House, Progressive, etc.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

nu am citit toate posturile de aici dar va recomand
http://www.puredj.com/
muzica de calitate
daca a mai fost postat site-ul aici ..asta e
mihai_loghin

Post by mihai_loghin »

Vad aici lume preocupata de muzica buna...
Care poate sa-mi spuna si mie unde pot downloada trance de calitate?
Alta Chestiune... sa zicem ca ma pricep oarecum la creatie muzicala,
reusesc sa "fac" o melodie care chiar merita publicata, care poate reprezenta
un hit... ce pot face iou ca sa-mi pot scoate un album?
Si asta fara a avea pile pe la vreun director de casa de discuri?
Colegu

Post by Colegu »

in curand
mai preciz asi (mai intr-o oara)
am sa pun cateva melodii arcturus tehno
sa ziceti cum vi se par!!
personal pentru o formatia care s-a nascut cu black metalul mi se par reusite melodiile

oa sa postez cand le bag(melodiile) sa va zic linku exact
salutare!!

http://southpark.pub.ro:8012/a/10.mp3
Alt-F4
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

mihai> putine locuri stiu unde sa gasesti muzica faina, cateva situri care le frecventez ar fi http://www.tranceaddict.com si http://www.simplemp3s.com. Mare parte din muzica o iau ori de pe FTP-uri ori de pe Kazaa (mai rar gasesc ce caut). Ca sa-ti scoti un album trimite o caseta sau CD demo la o casa de discuri care stii ca este axata pe stilul de muzica ce-l produci. Daca le place ce compui, poate te pricopsesti cu un contract.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Revenind on-topic:
Danny Tenaglia are o compilatie de 13 melodii intitulata Back to Mine si care este ceva cu totul neasteptat de la el, in sensul ca acest set prezinta o alta latura a lui, latura privata si care nu este expusa prin cluburi. Tocmai din acest motiv cred ca fanii lui si nu numai ar face o miscare buna daca ar pune mana pe album. Ca o descriere pe scurt: sexy house beats.

Pentru cei carora le place minimal techno, recomand compilatia lui Carl Cox intitulata Global
black ice

Post by black ice »

Stilurile house ar fi Acid House, Disco House, Techno House, Progressive, etc.
Eu stiam ca acid house-ul a cam murit prin '91. Bine stiu? :)
Maxpb

house??

Post by Maxpb »

Desi ascult mai mult rock,am pe hard niste trupe care imi plac mult!Poate imi spuneti voi cate ceva despre ele(in ce gen se incadreaza si ce albume au):Bass Chakra, Dreamweaver, Fluro Conspiracy, Man With No Name, si un super cd Slam Mix Soma cu: Frame,Silicone Soul,Funk D'Void,Master H,Hipp E & Tony Present Soul Interactive, Counterplan, Universal Principles,,Retroflex,Percy X,Gene Farris,Slam Present Freelance Science,Slam vs Unkle. Cel mai mult imi plac Dreamweaver!!!
Post Reply