vad ca multi dintre voi ati fost interesati de performantele acestei placi asa ca m-am gandit sa fac un minireview.
deocamdata am doar un amarat de a64 3200+@2,5ghz probabil peste cateva saptamani voi testa si cu un core 2 duo placa
pana atunci scorurile sunt urmatoarele:
Attachments
Last edited by SamuS on Thu Jan 25, 2007 12:01 am, edited 2 times in total.
Notebook ASUS K50AB Turion x2 RM74 (2.2ghz), 4gb ddr2, ATI 4570, HDD 250GB
scuzati de double post dar nu a mai incaput si a 4-a poza
PS: scorurile au fost obtinute cu procesorul din semnatura@2,5ghz air placa video NEoverclockata
recomand cu caldura gigabyte x1950pro celor ce doresc o placa mainstream de calitate si performanta
costa doar 6,4mil
Attachments
Bune scorurile, se vede ca procesorul nu ţine pasul cu ea, cu un E4300 la 3ghz ar fi fost altă treaba, nu?
Oblivionul cum merge, cu temperaturile cum stai?
Eu ma tot gandesc... in review-ul facut de ice un X2 3800+ @ 2.5 ghz scotea ~5300 puncte la cpu score... (3d 2k5) si aici vad ca un 3200+@2.5ghz scoate ~5100 puncte... o diferenta atat de mica? Hmm... interesant cum functioneste treidemarculdouamiicinci asta (da, stiu ca abia in 3dmark 2006 se vede bine diferenta intre un single core si un dual core, dar nu imi inchipuiam ca in celelalte diferenta e chiar atat de mica..)
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
Pantsless 3dmark 2005 nu e asa dependent de procesor ca 3dmark 2001 si 2006 deci nu-i de mirare (totusi daca ar fi un core 2duo@3ghz ar mai creste cu peste 1000pct scorul)
Neon Biker nu am mai avut chef sa scot placa din calc dar ma indoiesc ca nu poti sa dai zalmanul jos...sigur se poate dar nu inteleg de ce as da bunatate de cooler
SamuS wrote:Pantsless 3dmark 2005 nu e asa dependent de procesor ca 3dmark 2001 si 2006 deci nu-i de mirare (totusi daca ar fi un core 2duo@3ghz ar mai creste cu peste 1000pct scorul)
Nu, nu ai nevoie de un C2D la 3 ghz, ajunge si unul la 1.86
Da, am rulat un 3d mark 2005 pe al meu E6300 si pe un X1300pro imprumutat de la un prieten, si am obtinut la cpu score in jur de 6400 puncte daca imi aduc bine aminte; in fine, sper ca am vazut bine atunci, ca facusem testul in graba, dar cand imi vine x1950XT-ul de la garantie, voi reveni cu scoruri exacte (momentan, nu pot rula vreun 3Dmark, pentru ca stau pe o placa PCI de 4mb)
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
pune si niste screenshoate cu temperaturile.... pt ca sunt curios tare sa fac o comparatie intre "coolerul nashpa, slab si de 2 lei" de la sapphire ( asa a fost catalogat de altii.... nu-mi apartine caracterizarea) si inslavitul zalman.
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !
din pacate placa nu are senzor de temperatura deci nu va pot pune poza cu temperatura. GRRRRRRRRRR
poze cu placa o sa vedeti curand.
azi am overclockat-o putin de la 575mhz gpu @640mhz, atata a fost stabila si am scos in 3dmark 2005 9901pct
in primu rand nu agreez atitudinea unora dintre voi...sa va bagati in seama ca musca-n lapte
de ce ati postat in acest thread daca nu sunteti interesati si veniti numai cu critici??? am pus niste teste 3dmark cu ce poate placa asta ca de aici sa puteti face comparatii cu alte x1950prouri.
Ghetto_64 si Dr.Led ce ati fi vrut sa dau copy-paste la ce au scris ice01+mack in reviewul lor????
SamuS, cool down! Poate am eu o alta imagine a ceea ce ar trebui reprezinte un review.
Sincer, niste screenshot-uri cu rezultate in diverse teste nu cred ca pot face obiectul unui topic cu titlu atat de pompos. Pentru asta exista topicurile de "umflat muschii", la benchmarking.
Deci pe bune de ce comparati cu reviewul lui ice01?A si precizat ca e mini review.Ce sa faci nu toti avem stofa de review-eri.A zis ca posteaza poze mai incolo.E si el entuziasmat de noua achizitie si a vrut sa va arate ce poate placa si voi ii sariti la gat.Fiti si voi mai toleranti.Multumim SamuS si asteptam continuarea.
Dr LED,sectiunea "Placi video" este ringul de box al acestui forum.Lasa-i pe copii sa-si faca de cap,sa-si umfle muschii! Asta-i taramul gamerilor,n-avem vana pt ei...
...iaca ma bagai si eu ca vaca!,ca s-o parafrazez pe...Fulga
lazarus wrote:Dr LED,sectiunea "Placi video" este ringul de box al acestui forum.Lasa-i pe copii sa-si faca de cap,sa-si umfle muschii! Asta-i taramul gamerilor,n-avem vana pt ei...
...iaca ma bagai si eu ca vaca!,ca s-o parafrazez pe...Fulga
Parerea mea este ca ati fost cam duri.Asta este s-a grabit si el dar totusi nu trebuia sa procedati astfel.
deci LOL...voi credeti ca am facut acest review sa ma dau mare cu placa? =))
am facut acest ``review`` pt ca am vazut pe multi intreband cum se misca aceasta placa si daca isi merita banii. Incerc sa ajut si eu pe unii forumisti si voi interpretati totul gresit si mai si veniti cu critici pe deasupra.
GATA CU OFFTOPICUL
madmax in ce jocuri ai dori sa incerc placa??
si eu am aceasta placa video , unde e acel AI Overdrive ? eu de 2 luni ma chinui sa vad temperatura aceste placi, tind sa cred ca Gigabyte nu a inzestrat-o cu senzor de temperatura
va atasez 2 SS in 3dmark06 . testele au fost facute cu sistemul din semnatura
mccloud cica este dar nu se intampla nimika si eu tind sa cred ca cei de la gigabyte au omis o chestie majora
drujjjjjjba nu la tine ma refeream mai devreme stai linistit
PS: mccoud ai reusit sa-i faci ceva oc???
Attachments
Deocamdata am facut in 3Dmark 06 un bench... 4537 scorul. Hardul nu e gol cum ar trebui (nu stiu daca influenteaza) si rezolutia a fost de 1280x1024.
Am sa revin cu rezultate in 3Dmark 01, 03, 05 mai pe seara.
O completare la acest minireview.Gigabyte Radeon X1950Pro comparat cu Asus EN7300GT-TOP.Am comparat diferenta de marime intre cele 2 placi.Nu am facut si o comapratie intre performantele in jocuri din lipsa de timp.Diferentele sunt clare si in jocuri nu doar la marime.Sper ca va va multumi asemanarea cu reviewul precizat de voi.Daca doriti o sa va prezentam cu urmatoarea ocazie si o reteta ardeleneasca.