Am o sursă, dar nu ştiu cine e producătorul.
În general un brand care se respectă pune UL number al furnizorului sursei sub sigla unei certificări de pe etichetă. Trebuie să fie ceva de genul Exxxxxx.
Căutaţi acel număr aici et voilà!
Moderator: Moderatori
Am o sursă, dar nu ştiu cine e producătorul.
În general un brand care se respectă pune UL number al furnizorului sursei sub sigla unei certificări de pe etichetă. Trebuie să fie ceva de genul Exxxxxx.
Căutaţi acel număr aici et voilà!
Motivul se găseşte în dreptul producătorului.lenzexe wrote:...si inca ceva..de ce dcshop are cele mai mici preturi la THERMALTAKE??? chiar curios de mici fata de alte site-uri..poate stie cineva
Heh, nu numa' la Silverstone. Si Seasonic si altii mai au problema asta, dar tine de anumite configuratii, nu e musai sa biziie pe toate configuratiile.Predator864 wrote:Se aude si un mic bazait de la o bobina, dar asa e la toate sursele silverstone.
De unde ai luat-o ca as vrea sa-mi iau si eu una, as prefera chieftecu ca e sub 300 lei.vergy wrote:Am luat de curand acel Chieftec/560-A12C si pot spune ca sunt foarte multumit este silentioasa, folosesc cablurile numai de care am nevoie,reduce turatia ventilatoarelor de la carcasa in functie de temperatura, care nu depaseste 29 in idle si 41 in load la 25% overclock.Acum sa vad cum se va comporta peste cateva luni cand voi adauga 2 GB memorie si video 8800