Am vazut si eu asta , e foarte bine , chiar daca am deja cont . In curand cand nu va mai fi BETA , google va fi nr1 in ceea ce priveste serviciul de e-mail , sunt total convins de asta .
DirtyJoe wrote: In curand cand nu va mai fi BETA , google va fi nr1 in ceea ce priveste serviciul de e-mail , sunt total convins de asta .
Dap, aici sunt de acord cu tine . Gmail deja "depaseste" Yahoo! Mail , pe care il consider foarte bun. Gmail rulz ptr. ca ofera multe "features" care la alte servicii este valabil doar la upgrade (care costa nenee )
Fara un bump serios nu cred ca va ajunge la 10 gigi in urmatorii 2 ani. Ritmul de crestere constanta afisat de Google se misca prea incet pentru a ajunge la o asemenea dimensiune intr-un timp atat de scurt. Oricum este un serviciu de exceptie pentru "banii" care ii platesti. Apreciez enorm suportul POP/IMAP si faptul ca au servere rapide.
X5 wrote:2,8GB spaţiu pentru o casuta de e-mail e ceva,sunt curios cat va urca stacheta cei de la google,parca vad peste nici 2 ani vreo 10 GB spatiu
Nu cred , google mail are deja foarte multi utilizatori , care au conturi de atunci de cand era cu invitatii . Acum ca nu mai trebuie invitatii se vor inscrie foarte multi la Gmail , si mai ales dupa ce nu va mai fi BETA se vor inscrie milioane bune la Gmail .
Daca se inscriu atatia oameni , nu cred ca vor avea de unde sa faca pentru fiecare 10 GB spatiu de stocare . Totusi cred ca in urmatorii ani va creste pana la maxim 3.5 GB , si va ramane asa ceva timp.
Oricum, nici beta-ul ala nu mai este de speriat. Nu mai este ca pe la inceputuri cand GMail era sport extrem cateodata, incepand cu logarile corecte si respinse si terminand cu tot felul de ciudatenii. Oricum, Google are un fetis din a-si tine mult programele si serviciile sub beta.
Saltwater wrote:incepand cu logarile corecte si respinse
Io care credeam ca mi-am uitat parola. De atuncia nici nu am mai intrat
Nah ... era de la ei. Cateodata reuseam sa ma loghez dupa vreo 3-4 incercari, cateodata nu voia si basta. Oricum, e istorie. Acu cateva luni mai facea ceva fite cu autentificari esuate (evident, folosind parola corecta*) pe POP3/IMAP4 dar acu e OK afaik.
Mă folosesc de acest topic mai vechi, pentru a pune o întrebare în legătură cu o problemă gMail. Eu folosesc conturile mele exclusiv prin Outlook Express, şi azi am intrat pe un cont prin web, şi am descoperit acolo cu stupoare o grămadă de mesaje în folder-ul Spam, printre ele şi mesaje foarte importante (noroc, că am intrat). Deci întrebarea: cum se poate dezactiva, sau măcar seta să fie mai permisiv spam-filter-ul de pe gMail? Oi' fi eu mai orbinson, dar m-am uitat jumat' de oră, şi n-am găsit nimic.
Am cautat si eu n-am gasit, dar daca ii dai la un mail not spam data viitoare cand vei primi un mail de la aceeasi sursa il vei avea in inbox, oricum e mult mai bun decat cel de la yahoo care efectiv ma scoate din pepeni.
Eu cam o data pe sapt intru si pe mail (in general folosesc Incredimail).
Aşa am procedat şi eu, am dat "not spam" la toate mail-urile, pe care le-am găsit în acel folder. Se pare, că funcţioneşte (am primit mail de la un sender, care mai înainte a fost băgat la Spam).