care?
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Moderator: Moderatori
ai dreptate shiva ca nu am citit dar te agiti prea mult..in fine...am inteles idea ca mai buna e fuji...dar am o nelamurire de ce nu e buna cea de mai jos?http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumi ... tz3tz2.htmShiva wrote:M-am suparat, pt cea mai buna maodalitate sa intelegi cum stau lucrurile e sa citesti ce scrieu expertii (nu eu sau altul), si oricum eu pot sa-ti zic asa CLAR fuji F 10 e cea mai buna alegere (inclusiv din ce ai selectat tu) insa n-o sa ma intelegi oricum, sunt f multe motive insa principalulele este: senzor f mare de 1/1.7 inch (car eare noise f f mic + gama dinamica f buna APOI, si lentilele de calitate,astea o fac o camera genial (la pretul ei ma rog, ca daca vrei ceva mai tare se gaseste F 30-ul de la Fuji)....
Dar daca nu ma crezi pe cuvant , si sincer nici nu e bine, TREBUIE sa citesti review-uri adevarate si sa le compari tu singur...de aceea m-am suparat, pt ca am avt si grij asa-ti caut cel mai bun review si tu nu ai timp nici macar sa-l citesti!
mersi mult.Shiva wrote:Sincer este diferenta mare intre ele, insa nu stiu daca merită diferenta de pret....iar daca mai astepti inca 2-a saptamani o sa ai F40 la 8,3 mpix mai buna ca F 30 si la pretul de 300 euro ca acum o sa avem preturi europene (apare la inceput de martie)
si ce sa fac black shark sa mai astept sa iasa F40 si la noi pe piata sau sa iau acum un F30 am gasit la cineva nou cica la 850 ron le aduce de afara in cutie!Black Shark wrote:sincer nu cred ca are vreun rost F40, 6 MP sunt deajuns pentru majoritate iar la F40 au eliminat modurile semiautomate, daca F40 o sa intre pe piata la 300E in mod clar va scade pretul la F30 care in continuare mi se pare o alegere mai buna
Shiva, incearca sa incetinesti si tu, F30 e o camera excelenta dar chiar nu este egala cu un DSLR (vorbesc aci de calitatea imaginii ca de restul nu se poate pune problema) iar fata de alte compacte este mai buna doar din anumite puncte de vedere(care personal le impartasesc dar nu sunt universal valabile), daca faci poze ziua pe afara nu are mai nimic deosebit
Black Shark wrote:pai ce sa faci, faci cum preferipretul lui F30 ar trebui sa scada oricum (si va tot scadea pana cand vom uita complet de ea), timp fara camera vs. pret mai mic e o decizie subiectiva
850 RON pentru F30 suna bine daca simti ca poti avea incredere in persoana respectiva, din nou o decizie subiectiva
inregistreaza aproape 15 minute pe un card de 1 GB; sample : http://img2.dpreview.com/reviews/F30/DSCF0442.AVI