MP3 Player Portabil HELP !

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
Aky

MP3 Player Portabil HELP !

Post by Aky »

Vreau sa-mi iau si eu un MP3 player portabil dar gama e al draq de variata :grommit: si e tare greu sa ma decid asa ca poate cineva de pe aici, detine un gadget de acest fel si ma poate ajuta/sfatui ?!

Nu ma intereseaza iPodul de la Apple ptr ca e exagerat de skump, iar firmele care-si vand brandul si apoi produsul make me :PukeChicken: ...

Am gasit niste jucarioare simpatice si interesante. Primul ar fi:
- MP3 Player SanDisk Sansa e140 1GB care are si un slot de extensie SD/MMC (expandabil pana la 2GB) deci ar fi 3 GB in total, iar al 2-lea ar fi:
- MP3 Player A-Data My Joy MF1 1GB care la fel are slot ptr extensie SD/MMC (doar pana la 1GB).
Ambele au tuner FM incorporat, primul are digital FM (care pe pagina producatorului scrie ca nu e compatibil cu UE nu am inteles care-i faza...).
Pretul e si el un atu la ambele. Maxim 2.7xx.xxx lei e destul de rezonabil la ce ofera ambele firme cred ca sunt destul de bune.

Intrebarea e CARE DIN ACESTE DOUA gadgeturi e mai bun ... sau daca stiti o alta jucarica cam in aceeasi suma PLS ADVICE !!!

Multumesc anticipat!
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into
(")_(")your signature to help him gain world domination.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Daca nu tii mortisi sa ai slot de expansiune(eu zic ca e moft, oricum astea-s consumabile, o sa-l schimbi cu totul) alegerea ar fi iRiver T10. Toti iti vor spune acelasi lucru.
Aky

Post by Aky »

[<Merced>] wrote:Daca nu tii mortisi sa ai slot de expansiune(eu zic ca e moft, oricum astea-s consumabile, o sa-l schimbi cu totul) alegerea ar fi iRiver T10. Toti iti vor spune acelasi lucru.
In ce sens sunt consumabile ? Nu tine un MP3 player mai mult de 2 ani sa inteleg ?
PS 10x ptr info pare interesant :D
(\__/)
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nu e vorba ca nu tine, ci ca tehnologia se dezvolta la un ritm mare, astfel incat peste 2 ani nici 3 giga nu stiu cat te vor ajuta. Poate pana atunci o sa fie la cautare mare playerele video, n-am de unde sa stiu. Ideea e ca acel iRiver e mult peste acele playere pe care le-ai gasit tu, mai ales d.p.d.v. al calitatii sunetului, dar si al autonomiei. Sansa am eu, chiar daca nu acelasi model cu cel care l-ai gasit tu, am tot unul de 1Gb si sincer iti spun ca-mi pare rau ca m-am zgarcit. Mergi pe iRivier si nu vei regreta. Nu cred ca a regretat nimeni pana acum. :thumbleft:
Aky

Post by Aky »

Multumesc ! Am citit si comentariile de acolod si pare f bun. Voi face comanda la iRivier.
10x ptr timpul acordat :occasion5:
(\__/)
Merced
Moderator

Post by Merced »

N-ai pentru ce! Sa-l stapanesti sanatos! :occasion5: Si pe mine ma bate gandul sa vand Sansa-ul si sa iau un iRiver, sa vedem insa ce succes voi avea... :d
Aky

Post by Aky »

Welllllll !!! \:D/ \:D/ \:D/ A VENIT AZI !!! I'M IN LOVE !!! Are o tona de setari, presetari mai ceva ca WinAMP :tongue3: :tongue3: iar sunetul... well iPOD KILLER !

Mulsumesc mult [<Merced>] raman dator si dau de beut !!! :occasion5:
(\__/)
GoreMotel

Post by GoreMotel »

[offtopic]
Welcome to the iRiver side!
Feriti-va, utilizatori de iPod, suntem din ce in ce mai multi [smilie=maniac.gif]!
[/offtopic]

Sa il stapanesti sanatos, nu o sa te dezamageasca.
Aky

Post by Aky »

Multam fain [smilie=Victory.gif]
(\__/)
korggis

Post by korggis »

La naiba ! Si eu care as fi vrut sa iti recomand Sansa asta
Eu am varianta de 8 GB si personal sint super multumit de el. Si o duce bine si la autonomie si la calitate. Si cred ca era mai ieftin decit iRiver. Asta e ! Felicitari pentur alegere ! Si iRiver e ok !

LE: sorry nu e mai ieftin decit iRiver :D doar de vreo 3 ori mai scump. Dar tot a meritat banii.
Join us on #xpc ! NEW : #xtrempc
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
AndreiD

Post by AndreiD »

eu am un Kingstone K-PEX 100 si sunt mai mult decat multumit, oricum T10 e superior playerelor la care ai dat link.
Post Reply