nVidia GeForce 7600GT & GS pentru AGP
Moderator: Moderatori
3DMark 2005 - 4954 pctGhetto_64 wrote:Care sunt scorurile? Pozele nu pot fi vizualizate.
3DMark 2006 - 2610 pct
Agende lucrate manual, format A5 si A6
Gandesc deci exist!
Gandesc deci exist!
Este bun scorul dar daca ai sistemul din semnatura nu ma pot apropia cu al meu. Nu crezi? Plus ca tu ai facut si OC iar eu nu sunt pasionat de asa ceva.PSS wrote:eu scot 5112 in 05 si 2600 in 06 cu 7300GT OCCubeKD wrote: 3DMark 2005 - 4954 pct
3DMark 2006 - 2610 pct

Agende lucrate manual, format A5 si A6
Gandesc deci exist!
Gandesc deci exist!
Tocmai am primit un telefon de la reprezentatul PC GARAGE care se ocupă cu garanţiile şi cică importatorul a trimis placa mea înapoi, nesemnalând la ea nici un defect. Eu i-am spus lu nenea că doar a văzut şi el că nu mergea cum trebuie dar na. Ce să îi cer?! După câteva secunde de gandire îmi aruncă altă stupizenie şi anume că el avea driveri de ATI băgaţi in momentul testării. Eu doar i-am precizat că la mine face exact la fel şi după un Clean Install de OS. Dar cu cine să vorbeşti?!
A rămas să mă duc la ei când ajung în Bucureşti. Soluţiile sunt: să primesc altă placă, să primesc alt produs sau să primesc înapoi banii.
Dacă nu se rezolva, va trebui să apelez la OPC. Menţionez ca placa a stat la mine aproximatic 2 zile la mine şi 18 la ei, după care mi-a fost trimisă aceeaşi bălărie.
Cred că trebuia să scoată fum ca să îşi dea şi nenea ăla seama că are ceva placa.
Sfatul meu e sa nu mai fiţi aşa de încrezători în serviciile PC GARAGE. Cel de la Garanţii e foarte prost pregătit.
A rămas să mă duc la ei când ajung în Bucureşti. Soluţiile sunt: să primesc altă placă, să primesc alt produs sau să primesc înapoi banii.
Dacă nu se rezolva, va trebui să apelez la OPC. Menţionez ca placa a stat la mine aproximatic 2 zile la mine şi 18 la ei, după care mi-a fost trimisă aceeaşi bălărie.
Cred că trebuia să scoată fum ca să îşi dea şi nenea ăla seama că are ceva placa.
Sfatul meu e sa nu mai fiţi aşa de încrezători în serviciile PC GARAGE. Cel de la Garanţii e foarte prost pregătit.
- Neon Biker
Eu zic sa faci downgrade la Gainward 7600GS Golden Sample. Daca o sa ai probleme si cu asta macar stii ca service-ul il fac baietii de la IT Direct.
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
-
Si eu am patit la fel cu ei.Ghetto_64 wrote: Sfatul meu e sa nu mai fiţi aşa de încrezători în serviciile PC GARAGE. Cel de la Garanţii e foarte prost pregătit.
Nu vreau sa recunoasca un defect numai daca mergi personal si le demonstrezi.
Asa ca daca mai iau ceva nu o sa fie de la ei, chiar daca va fi mai scump, prefer o garantie adevarata, decat sa pierd timpul si banii pe firma asta din garajul bunicii.
- omul_maimutza