Service Canon

Discuţii, ştiri, tehnici de fotografiere sau (post)procesare,
tutoriale, glosar şi bineînţeles creaţiile voastre.

Moderator: Moderatori

Post Reply
the_ender

Service Canon

Post by the_ender »

Am o camera foto Canon A70 la care s-a stricat obiectivul (in urma unei cazaturi [smilie=Victory.gif] ) Imi poate spune cineva unde as putea-o repara? Eu am cautat adresa sau numarul de telefon al unui service dar nu am gasit.
paradox

Post by paradox »

incearca sa ceri sfaturi de la magazinul de unde l`ai cumparat.
Image
dorin

Post by dorin »

Service Canon - CRIS PROFESSIONAL SERVICES S.R.L
Str. Campia Libertatii nr. 35-37, sector 3 Bucuresti Tel: 021-324.62.81
Dr.LED

Post by Dr.LED »

dorin wrote:Service Canon - CRIS PROFESSIONAL SERVICES S.R.L
Cu mentiunea ca profesionalismul este putin cam departe de ei, iar preturile practicate...

Din pacate nu prea ai alternative.
dorin

Post by dorin »

Dr.LED wrote:
dorin wrote:Service Canon - CRIS PROFESSIONAL SERVICES S.R.L
Cu mentiunea ca profesionalismul este putin cam departe de ei, iar preturile practicate...

Din pacate nu prea ai alternative.

Indiferent de profesionalismul unora sau altora, poate mai intelept ar fi, in acest caz (si poate si mai convenabil, din anumite puncte de vedere) cumpararea unei camere noi, pur si simplu. In cazul meu un A510 defect (s-a stricat la o saptamana dupa expirarea termenului de garantie, fapt care a scos Canon de pe orice lista prezenta sau viitoare de preferinte :d ) s-a transformat intr-un Fuji S6500fd, care e cu totul altceva....Mersi Canon!
the_ender

Post by the_ender »

Ms mult. De Criss profesional mai auzisem lucruri rele. Oricum camera e luat din afara , fara factura , deci nu are nici un fel de garantie. Voi vorbi totusi cu ei.
Shiva

Post by Shiva »

Pai si cand v-am spus eu ca, Canon-urile se strica repede, ati sarit cu gura...stau f prost la macanica se stica cam la imediat dupa ce exipra garantia....
Dr.LED

Post by Dr.LED »

dorin wrote:Indiferent de profesionalismul unora sau altora, poate mai intelept ar fi, in acest caz (si poate si mai convenabil, din anumite puncte de vedere) cumpararea unei camere noi, pur si simplu.
Raportat la potentialele costuri, da.

O precizare, ca sa nu se inteleaga gresit - cei de la Cris nu sunt rai ca oameni de service, insa pusul oamenilor pe drumuri, timpii mult prea mari de asteptare si preturile aberante sunt minusuri mari.

-----------------

Shiva, aberezi.
quicksilver

Post by quicksilver »

Shiva wrote:Pai si cand v-am spus eu ca, Canon-urile se strica repede, ati sarit cu gura...stau f prost la macanica se stica cam la imediat dupa ce exipra garantia....
Cate cazuri concrete cunosti in care s-a intamplat acest lucru?
Post Reply