965G-DS3 - temperaturi?

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
weeezer

965G-DS3 - temperaturi?

Post by weeezer »

Salutare. Am luat de curand o placa de baza Gigabyte 965G-DS3 (varianta cu video onboard a celebrei 965P-DS3) + un procesor E6300. Functioneaza OK, sistemul este stabil, dar am o nedumerire: cum fac sa vad temperaturile de la CPU/Core1/Core2? Ca mie tot ce-mi arata Everest este temperatura de la MoBo si un AUX (care habar n-am ce o fi).

Inainte am avut o placa relativ asemanatoare, Intel DG965SS, si vedeam inclusiv temperaturile de la cele 2 Core-uri si de la... HDD (!)

#-o

Image
Merced
Moderator

Post by Merced »

Incearca si cu ultimul SpeedFan ca poate ai vreun Everest mai vechi. Oricum cam dubioasa temperatura la placa de baza, mult prea mica din punctul meu de vedere(poate nu o fi senzorul pe chipset, ca altfel nu-mi explic).
weeezer

Post by weeezer »

Am incercat cu SpeedFan.
Sunt ok temperaturile? Ce semnifica sageata jos si celalalt semn de langa temperaturi? Si ce sunt Temp1, 2 si 3? 2-ul presupun ca e de la placa de baza, ca e cam identic cu cel din Everest, dar celelalte?

Image
Christian

Post by Christian »

tick-ul verde reprezinta ca temperatura s-a stabilizat, sageata albastra ca a scazut, iar cea rosie ca a crescut.
cat despre turatia aia acolo, cam greu in practica :D
unde mai pui la socoteala ca tine si o temperatura in -2 grade.
Gabizu

Post by Gabizu »

Post Reply