Carti de credit acceptate pe Amazon

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Dr. Voidberg
Moderator

Carti de credit acceptate pe Amazon

Post by Dr. Voidberg »

Vreau sa-mi fac un card nou care sa fie acceptat de Amazon. Ma intereseaza ce carduri din .ro merg, testate si nu din auzite. De asemenea, daca se baga vama sau nu, cand se baga, experiente, etc mi-ar fi de folos.
Ma tenta Taifun dar acel Internet Banking si activarea lui, plus depozitul de 50 de $ nu imi surad foarte tare.
Mersi.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Taică-miu a comandat de pe Amazon cu un card ING. Am să-i cer detalii (deşi am şi eu unul - poate arunc un ochi pe hârtii :P).

Eventual intră într-0 "băncuţă" ING şi pune-le întrebarea.
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Intrebare posibil stupida. Care amazon, cel din US sau UK, sau? Nu ca am habar diferentele, dar posibil sa conteze pentru cei ce stiu.
SharpShooter

Post by SharpShooter »

pai in principiu bancile care intermediaza platile externe ING, ABN, BRD, dar asta nu insea,mna ca nu se poate si cu altele. oricum cardul si limitarile lui fac diferenta. din cate stiu eu cu un card de tip VISA ELECTRON, nu se pot face cumparataturi afara, ci numai cu un VISA INTERNATIONAL. dar unul foarte accesibil ar fi MAESTRO MONDO de la BT 3 RON deschiderea de cont+card, 2,5 RON abonament lunar la internet banking cu tot tacamul si comisioane reduse :wink:
Bafta maxima! :thumbleft:
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
iLogiK

Post by iLogiK »

se pot face cumparaturi in afara cu visa electron
am un visa electron de la ING si l-am folosit pentru WoW si pentru CAD Comics.
m4v3rick

Post by m4v3rick »

scuze ca dezgrop cai morti, dar as vrea sa stiu, pana la urma merge or ba sa cumperi de pe amazon cu vre-un card de la noi? Ma intereseaza o carte de specialitate, o firma de la noi, binevoitoare de altfel, contra unui comision care aduce a hotie la drumu mare, a zis ca mi-o comanda, dar as prefera sa mi-o cumpar direct de la sursa. Long story short, merg ori ba cardurile .ro pe amazon?
Image
baubau

Post by baubau »

pai daca ei nu trimit in .ro...poti sa ai si mama cardului:)
(Amazon.uk, cel putin)
Evolution:
The process through which the Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

baubau wrote:pai daca ei nu trimit in .ro...poti sa ai si mama cardului:)
(Amazon.uk, cel putin)
Amazon.co.uk trimite in Romania, si trimitea si inainte de intrarea in UE, mi-am comandat de la ei multe lucruri si n-am avut probleme. Plata am facut-o cu cardul Taifun de la Bancpost.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
iLogiK

Post by iLogiK »

da, trimit si in ro, dar nu orice...
jocuri cel putin nu pot trimite.
korggis

Post by korggis »

Void ! Nu te speria de cei 50$.
De la ING eu am Visa Electron si am facut plati on-line fara probleme. Nu stiu insa daca e acceptat chiar peste tot. Mastercard de la ING e laudat ca fiind cel mai convenabil in privinta asta. Amazon nu stie de moneybookers.com ?
SharpShooter mama, eu cu Visa Electron cumpar "tat" ce vreau pe aici. Mai putin inchirieri unde iti trebuie card de credit (si nu de debit). :P Pot sa bag bani la poker online, am cumparat pt cineva un controller de tren pt MS Train Simulator (on-line astea) plus la magazine unde am platit cu cardul. Si nu, nu bag bani la poker. Insa se poate foarte usor.
Join us on #xpc ! NEW : #xtrempc
If you are going through hell, keep going. - W Churchill
Merced
Moderator

Post by Merced »

korggis wrote:Void ! Nu te speria de cei 50$.
Nu cred ca se sperie, cel putin nu acum, cand a trecut aproape un an de la deschiderea topicului si cand multe s-au schimbat. :D

Eu unul recomand carduri ING pentru astfel de tranzactii, pentru ca-s usor de "incarcat" in primul rand. :laughing6:
iLogiK

Post by iLogiK »

ING a fost primul si singurul meu card....
am fost surprins cand am mers cu un prieten la banca sa isi puna bani pe card (BRD) si am vazut ca trebuie sa completeze un formular, etc. :D
singura "problema" pe care am avut-o cu cardul Visa Electron de la ING a fost cand am incercat sa imi comand ceva de pe sendit.com
am selectat sa imi afiseze preturile in Euro, pentru ca imi era mai comod decat in GBP (lire), si cand am facut comanda, am primit mail ca nu pot sa ia bani in euro de pe un card Electron, dar ca se poate daca fac comanda in GBP...
X5

Post by X5 »

iLogiK wrote:ING a fost primul si singurul meu card....
In ce l-ai facut in RON sau USD ?
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
iLogiK

Post by iLogiK »

RON
m4v3rick

Post by m4v3rick »

ok, 10x to all, sa vina ziua de salariu, pana atunci ma gandesc unde sa ma duc sa imi fac card, yo am doua visa electroane, unu la raiffeisen si unu la BP, asta cred ca a expirat, dar din cate spuneati mai sus nu merg. voi vedea ce aleg si sper sa imi mearga. [smilie=Respect.gif]
Image
Cristianu

Post by Cristianu »

amazon uk trimit dvduri , books si audio books...cam atat...
On my signal,unleash hell !!!
Post Reply