Tin sa specific ca nu o sa il folosesc pt jocuri, o sa fie exclusiv pentru animatie 2D/CGI, filme si aplicatii de zi de zi, browsing pe net si citit pdf'uri. (in ordinea importantei de la stanga la dreapta

Moderator: Moderatori
merci mfaqua! vreau sa mai citesc niste review-uri si mai astept sa vad daca mai scad preturilemfaqua wrote:Hello dr_dream
te rog sa vizitezi topicul meu despre LCD-uri am incercat sa string o gama cit mai larga de monitoare bune ca pret/performanta si widecscreen si cred ca o sa ai si tu de unde sa alegi.
lectura placuta
Aici gasesti mai multe despre acea discutie [/url] dintre cele doua Samsung 226 iese mai bine decat LG,dacă vrei sa cumperi ceva mai bun asteapta pana in vara cand apar monitoare de 22" Samsung cu un wide color gamut.link_x wrote:Ce ziceti de Samsung 226BW?sau un LG L226WT-BF h
Dar!! la Samsung mai e si zvonul acesta "Din cate stiu eu, 226BW trebuia sa aiba panel fabricat AOC (sau AUO, naiba stie..), faimosul display de tip A, insa aia n-au reusit sa puna la punct tehnologia de fabricatie la timp, asa ca Samsung a lansat la inceput o transa de monitoare cu panel propriu (tip S, mai bun). Treptat, cele tip S se vor inlocui cu cele tip A. Intamplator (sau mai degraba nu), mai toate reviewurile de pe net au fost facute cu cele tip S, iar acum clientii care cred ca se aleg cu un super monitor, vor cumpara unul tip A, adica un AOC re-branduit Samsung. Astea-s din auzite, daca si-a luat careva un 226BW A, sa puna niste impresii, poate nu-i chiar asa de naspa. "