monitor LCD WIDE

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Vagabond

Post by Vagabond »

Am intrat si eu in dilema asta cu LCD'uri wide... am la dispozitie vreo 13 buliaone si nu ma pot hotara ce sa aleg. Am pus ochii pe urmatoarele: Belinea 102035W (cica are panel MVA), Dell e228wfp, Philips 200XW7EB, LG L226WT SF, Samsung 225BW.
Tin sa specific ca nu o sa il folosesc pt jocuri, o sa fie exclusiv pentru animatie 2D/CGI, filme si aplicatii de zi de zi, browsing pe net si citit pdf'uri. (in ordinea importantei de la stanga la dreapta :D)
mihai7645

Post by mihai7645 »

ar mai fi de luat in considerare si Iiyama Pro Lite E2200WS-B1U care pare destul de bun. Mentionez ca pe acea pagina,contrastul monitorului este de 700:1.Conform altor surse se pare ca este de 1000:1
In the 7-th Day, GOD created Trance!
hyperyon

Post by hyperyon »

ma ajutati si pe mine cu o problema? vreau sa fac trecerea de la clasicul crt de 21 de inchi belinea la un lcd wide 19'..insa oferta e asa de variata si nu stiu ce sa aleg
mentionez ca jocuri nu prea joc...am trecut la sistem pe un barebounde de la asus si am un 6150 placa video
deci m-ar interesa mai mult pentru filme, aplicatii, internet si nha cateva joculetze ce merg pe sistemul meu (heroes v, quake 3, chestii de astea)
as vrea sa il cumpar in rate de la media galaxy si din cate am vazut si ce mi s-a recomandat de un nene de acolo a fost:
Benq - FP202w
Samsung - 205bw
LG - 204wt

si am mai gasit [nu stiu daca se gasesc la media galaxy] Samsung 940w si LG194wt
cam care ar fi diferenta dintre cele de mai sus si aceastea din urma [Samsung 205BW si 940w, LG204wt si LG194wt]
si ce mi-ati recomanda din aceste modele..salsungul..lg-ul sau benq-ul?
please help :-s
"Ci eu in lumea mea ma simt
Nemuritor si rece"
Zeratull

Post by Zeratull »

Si eu as vrea un wide de 19", numai ca ratele ies din discutie in cazul meu, iar bugetul este restrans pe la 700ron ... (750 MAXIM). Ce pareri aveti legate de philips 190CW7CS? Sau spre ce alt model sa ma orientez?
Radoo

Post by Radoo »

Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Zeratull

Post by Zeratull »

..... ok .... dar totusi as vrea sa fiu 100% convins ca Philips-ul nu e mai bun ... si cand spun asta ma refer la faptul ca 190CW7CS'ul ala are contrast 850:1 ... iar din ce am citit fugitiv pe net, diferenta de tco'uri chiar nu prea conteaza. Cineva sa ma lamureasca si pe mine de ce e mai slab philipsu' ala? Thx.
mfaqua

Post by mfaqua »

Hello dr_dream

te rog sa vizitezi topicul meu despre LCD-uri am incercat sa string o gama cit mai larga de monitoare bune ca pret/performanta si widecscreen si cred ca o sa ai si tu de unde sa alegi.
lectura placuta :wink:
Software is like sex it's better when it's free!
nemesisu

Post by nemesisu »

sa inteleg ca pentru joace , monitoarele astea wide nu prea is bune ? sau ce ? Ca daca e sa il iau nunma pentru filme si pentru citit pdf'uri... multam, mai bine nu :)

Inca nu mi-ati raspuns vreunu ce parere aveti de belinea Artistline 22"

dar mai astept, poate se indupleca cineva
it is not about the money. it is about the game. the game between people
Merced
Moderator

Post by Merced »

Ba sunt foarte bune pentru joace, doar sa nu te referi la cele de acum 10 ani ca mai greu gasesti moduri de a le rula in rezolutii native. Cauta aici jocurile pe le preferi si afli daca ti se potriveste un wide. Despre acel Belinea de 22" nu iti pot spune nimic, doar ca pentru un user obisnuit mi se pare mult prea mult. Mai bine te multumesti cu 20".
dr_dream

Post by dr_dream »

mfaqua wrote:Hello dr_dream

te rog sa vizitezi topicul meu despre LCD-uri am incercat sa string o gama cit mai larga de monitoare bune ca pret/performanta si widecscreen si cred ca o sa ai si tu de unde sa alegi.
lectura placuta :wink:
merci mfaqua! vreau sa mai citesc niste review-uri si mai astept sa vad daca mai scad preturile :P apoi ma hotarasc
link_x

Post by link_x »

Ce ziceti de Samsung 226BW?
http://www.best-shopit.ro/product_info. ... 2bced9f496
sau un
LG L226WT-BF http://us.lge.com/products/category/ima ... BF_A.jhtml
Dar!! la Samsung mai e si zvonul acesta "Din cate stiu eu, 226BW trebuia sa aiba panel fabricat AOC (sau AUO, naiba stie..), faimosul display de tip A, insa aia n-au reusit sa puna la punct tehnologia de fabricatie la timp, asa ca Samsung a lansat la inceput o transa de monitoare cu panel propriu (tip S, mai bun). Treptat, cele tip S se vor inlocui cu cele tip A. Intamplator (sau mai degraba nu), mai toate reviewurile de pe net au fost facute cu cele tip S, iar acum clientii care cred ca se aleg cu un super monitor, vor cumpara unul tip A, adica un AOC re-branduit Samsung. Astea-s din auzite, daca si-a luat careva un 226BW A, sa puna niste impresii, poate nu-i chiar asa de naspa. "
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nu te-ai multumi cu 20"? Chiar nu vad de ce ai lua mai mare... :-~
dr_dream

Post by dr_dream »

[<Merced>] wrote:Nu te-ai multumi cu 20"? Chiar nu vad de ce ai lua mai mare... :-~
de ce nu ? [smilie=maniac.gif] 13mil pt un 22" bun mi se pare foarte OK. si eu ma gandesc tot la un 22" Wide.... sau maybe un 20" normal.. inca nu m-am decis
2K

Post by 2K »

link_x wrote:Ce ziceti de Samsung 226BW?sau un LG L226WT-BF h
Dar!! la Samsung mai e si zvonul acesta "Din cate stiu eu, 226BW trebuia sa aiba panel fabricat AOC (sau AUO, naiba stie..), faimosul display de tip A, insa aia n-au reusit sa puna la punct tehnologia de fabricatie la timp, asa ca Samsung a lansat la inceput o transa de monitoare cu panel propriu (tip S, mai bun). Treptat, cele tip S se vor inlocui cu cele tip A. Intamplator (sau mai degraba nu), mai toate reviewurile de pe net au fost facute cu cele tip S, iar acum clientii care cred ca se aleg cu un super monitor, vor cumpara unul tip A, adica un AOC re-branduit Samsung. Astea-s din auzite, daca si-a luat careva un 226BW A, sa puna niste impresii, poate nu-i chiar asa de naspa. "
Aici gasesti mai multe despre acea discutie [/url] dintre cele doua Samsung 226 iese mai bine decat LG,dacă vrei sa cumperi ceva mai bun asteapta pana in vara cand apar monitoare de 22" Samsung cu un wide color gamut.
TheImmortalOne

Post by TheImmortalOne »

Ce parere aveti despre acest Acer de 22"? Pretul pare imbatabil - chiar de necrezut, dat fiind faptul ca pe actualul 172X am dat nici mai mult nici mai putin de 24milioane (deh, la vremea mea... :D) - dar rezolutiile wide nu prea-mi surad.
Mai mult, trecerea de la un model Samsung la un Acer (raportand la piata, un model high-end la vremea lui si destul de scump catre un model...super-cheap) nu-mi pare de bun augur.

In alta ordine de idei, as vrea sa maresc suprafata vizuala. Cat mai mult pentru cat mai putin (dar sa merite). merită, oare?
Merced
Moderator

Post by Merced »

22" si decat conector D-Sub. Am mai zis mai sus, mai bine un monitor mai mic si mai bine dotat cu chestii decente cum ar fi DVI, decat ditai panel-ul conectat analog. Parerea mea. :occasion5:
TheImmortalOne

Post by TheImmortalOne »

Cam la asta ma gandeam si eu...dar am avut 172x'u pe analog un an de zile si nu pot spune c-am plans prea tare.
Totusi...22"...

Greu :(
tty

Post by tty »

Mai degraba un 20" cu dot mai mic. Vede mai finut decat un 22" .
link_x

Post by link_x »

"[<Merced>]"
""Nu te-ai multumi cu 20"? Chiar nu vad de ce ai lua mai mare...""

pai e cam 1mil diferenta intre 20'WA si 22"WA deci daca ai 11mil cat mai e pana la 12mil si ceva si 1"=2.5cm din cate stiu eu deci castig ceva suprafata vizibila de ce asa mare pt nu am TV in camera si acum am un CRT de 21" dell cu tub sony trinitron numa ca imi cam rupe ochianele chiar daca are refresh de 144Mhz

" [<Merced>]"
22" si decat conector D-Sub. Am mai zis mai sus, mai bine un monitor mai mic si mai bine dotat cu chestii decente cum ar fi DVI, decat ditai panel-ul conectat analog. Parerea mea.""

Samsung 226BW de 22'WA ce caut eu dar nime nu il are pe stoc in tzara asta se pare e 12.987.079 ROL .Si uni zic ca e destul de ok la ce exista pe piata pana in prezent si mai ziceai ce ceva de D-sub si ca e analogic mah eu nu ma stiu dar zice asa

Iterfata
DVI-D nu e digitala??? sau care se stie cum e exact la Samsung 226BW e analogic sau digital??
15 Pin D-Sub
USB
Post Reply