La sistemul din semnatura am vrut sa fac upgrade la 2gb ram, dupa cum bine ma sfatuia cineva tot de pe forum, am ales inlocuirea mem acutale (kingston hyper x 1 gb, 2x512mb) cu kingmax 2x1gb 2,5-3-3-8 ddr 400. Problema este urmatoarea, la mine mergea cu kingston H-x,bus 280, htt 4x, mem 333(166x2)mhz, proc 2.8 real, mem 467mhz latente 2-3-2-5 1T.La noile mem nu vrea deloc bus 280, sau nici macar peste 250 la aceleasi setari, evident latente default 3-3-3-8. Am incercat si O/C numai din FSB, dar peste 240 fara htt schimbat nu vrea deloc, desi mem duc 480mhz cu 2,5-3-3-6, la bus de 240. Ce alte setari mai sunt de facut? Daca nu ma las pagubas. Oricum, sincer sa fiu , am testat tot ce se putea, diferentele intre 1 si 2 gb nu se prea simt, in sandra la bench-ul cu latimea de banda la mem, kingston iese invingator la 467 mhz fata de kigmax la 480mhz, diferenta de 230 puncte (5730 fata de 5500); am incercat timpi de incarcare, fps-uri in jocuri.............stiu ca nu se vede la asa ceva, dar macar acolo 1 fps, 2. Doar la multitasking se simte, un alt-tab merge instant, aproape...........

. Cred ca nu mai investesc in mem si astept cu totul schimbarea totala a sistemului....................oricum daca mai aveti ceva sugestii referitoare la procesul de O/C , va rog sa ma anuntati si pe mine. Multumesc mult !
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)