CERF 2007 [Done]

Anunţuri cu privire la întâlnirile virtuale (şi nu numai) cu alti membri de pe forum.

Moderator: Moderatori

Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

Pot sa iti spun destul de sigur ca am fost mai multi de 16, asta excluzand redactorii care au fost in numar relativ mare, dar oricum, lasa procentele, cine are de venit vine si fara inscriere ca doar nu facem rezervare pe numar de persoane
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

SoboLAN wrote:- am gasit pe hdd poza de grup care a fost facuta acolo si am numarat persoanele. Au fost 16
Nu mai ştiu exact câte, dar au fost mai mulţi decât 16 oameni, unii nu erau la poza de grup, alţii au ajuns mai târziu.

Oricum poate anul ăsta reuşim ceva mai bine decât anul trecut.

Pt cei care vin din afara Bucureştiului cu trenul şi stabilesc o oră de întâlnire, mă pot oferi ca ghid "turistic", anul trecut am reuşit binişor cred.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Merced
Moderator

Post by Merced »

@SoboLAN: Nu inteleg de ce faci studiul asta(pari cam obsedat de treaba asta :D )... Nu mai face planul ca tiganu', lasa lucrurile sa curga... :wink:
SoboLAN

Post by SoboLAN »

[<Merced>] wrote:Nu inteleg de ce faci studiul asta
Pentru ca erai tu curios:
[<Merced>] wrote:Un procent mai exact, ceva?
E doar ca, am observat ca cei care spun ca vin sunt cu zecile, iar pana la urma se intampla sa vina cu mult mai putini.

Nu sunt prea obsedat de intalnirea asta, dar vreau sa pun totul la punct, sa fie bine planificat. As "lasa lucrurile sa curga" daca as mai fi fost la asa ceva. Dar cum n-am mai fost la o astfel de intalnire, nu sunt prea sigur pe mine. Plus ca luarea deciziilor pe loc nu e chiar punctul meu forte, decat in cazuri de urgenta. Asa ca prefer sa am totul planificat. Odata ce e totul pus la punct, tot ce fac e sa las totul sa se desfasoare (adica, vorba ta, sa curga) and to enjoy it.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
Merced
Moderator

Post by Merced »

SoboLAN wrote:
[<Merced>] wrote:Nu inteleg de ce faci studiul asta
Pentru ca erai tu curios:
[<Merced>] wrote:Un procent mai exact, ceva?
E doar ca, am observat ca cei care spun ca vin sunt cu zecile, iar pana la urma se intampla sa vina cu mult mai putini.

Nu sunt prea obsedat de intalnirea asta, dar vreau sa pun totul la punct, sa fie bine planificat. As "lasa lucrurile sa curga" daca as mai fi fost la asa ceva. Dar cum n-am mai fost la o astfel de intalnire, nu sunt prea sigur pe mine. Plus ca luarea deciziilor pe loc nu e chiar punctul meu forte, decat in cazuri de urgenta. Asa ca prefer sa am totul planificat. Odata ce e totul pus la punct, tot ce fac e sa las totul sa se desfasoare (adica, vorba ta, sa curga) and to enjoy it.
In primul rand faza cu procentul era o gluma... #-o

La fel si curiozitatea mea. Nu prea inteleg de ce ai luat-o asa in serios.

In al treilea rand daca tu ai deschis topicul nu e responsabilitatea ta sa fi organizator(si daca nu erai tu tot se organiza ceva pana la urma ;) ).

Si stai linistit, ce daca n-ai mai fost la "o astfel de intalnire"? Nu suntem vreo societate secreta... :D Personal nici eu nu am mai fost, dar nu imi fac griji decat de banii de bere pentru dupa CERF. :laughing6:
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Mai rămâne să apară ideea de anul trecut cu ecusoanele... really now... Ce contează în fond câţi se anunţă? Câţi or să vină, or să vină şi gata.
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nyana wrote:Mai rămâne să apară ideea de anul trecut cu ecusoanele... really now... Ce contează în fond câţi se anunţă? Câţi or să vină, or să vină şi gata.
My point exatly... :wink:
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Nu stiu daca dau impresia de organizator. Daca da, atunci nu am intentia de a fi asa ceva. Nu prea cred ca m-as descurca sa organizez ceva care nici nu stiu cum functioneaza.

Cred ca s-a facut o eroare de comunicare. Eu nu incerc sa organizez aceasta intalnire a forumistilor. Prin "vreau sa pun la punct" ma refeream ca vreau sa planific cum sa ajung acolo (doar locuiesc la vreo 300km departare) si cum sa plec de acolo odata ce s-a terminat. Atata tot.
Ad Astra Per Aspera
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Si pentru asta iti trebuie o tastatura ?
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

SoboLAN wrote: Cred ca s-a facut o eroare de comunicare. Eu nu incerc sa organizez aceasta intalnire a forumistilor. Prin "vreau sa pun la punct" ma refeream ca vreau sa planific cum sa ajung acolo (doar locuiesc la vreo 300km departare) si cum sa plec de acolo odata ce s-a terminat. Atata tot.
Mai bine de juma de forum e la 300 km departare. Şi nu e aşa de greu. Te interesezi de mersul trenurilor, sau ceva autobuz (infofer.ro) din gara de nord la romexpo se pot lua taxiuri, autobuze, trolee, tramvaie, roagă pe cineva să-ţi explice care şi cum să-l iei, sau vorbeşti cu Max over there. Şi de acolo pleci exact cum ai venit. Ai tren, autobuz la ora x, you get it, and you get home.
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Asa e. Sorry de posturi idioate si puse pe degeaba din partea mea. De acum incolo, nu mai postez aici timp de cateva saptamani bune.

Miliarde de scuze si reveniti inapoi la ceea ce faceati (adica chestii ceva mai ontopic).
Ad Astra Per Aspera
Merced
Moderator

Post by Merced »

SoboLAN wrote:Asa e. Sorry de posturi idioate si puse pe degeaba din partea mea. De acum incolo, nu mai postez aici timp de cateva saptamani bune.

Miliarde de scuze si reveniti inapoi la ceea ce faceati (adica chestii ceva mai ontopic).
Uite aici dai dovada de un comporament copilaresc. Noi nu incercam decat sa-ti domolim entuziasmul si sa te aducem cumva la normal si tu te-ai suparat si ameninti ca-ti iei jucariile si pleci. Posteaza linistit, dar nu mai lua tot ce se spune in serios(daca ai face asta si la intalnire ai fi coplesit :D ), unii(adica eu in principiu :laughing6: ) mai si glumesc(exemplu faza cu procentele) si nu trebuie sa raspunzi, sau daca insisti raspunde tot prin umor.
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Posteaza linistit, dar nu mai lua tot ce se spune in serios(daca ai face asta si la intalnire ai fi coplesit :D ), unii(adica eu in principiu :laughing6: ) mai si glumesc(exemplu faza cu procentele) si nu trebuie sa raspunzi, sau daca insisti raspunde tot prin umor.
Eu nu glumeam, chiar aşa se ajunge la Bucureşti (respectiv CERF :D). Asta apropo de being offtopic :D
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Uite aici dai dovada de un comporament copilaresc
Mda, poate ca asa se numeste. Ce ? Acest defect al meu: de fiecare data cand astept ceva cu nerabdare (de obicei something big) mi se intampla sa ma comport asa. Nu mi se intampla des, dar de fiecare data se intampla la fel. Eh, bine ca a trecut.

Ce pot sa zic ? Ce o fi, o fi.

PS: Punem pariu ca ultimele 15-20 de posturi vor fi trimise la gunoi ? Pe 2 beri. La CERF. You'd better be there :wink: .
Ad Astra Per Aspera
Merced
Moderator

Post by Merced »

SoboLAN wrote:Ce pot sa zic ? Ce o fi, o fi.
That's the spirit! :D
SoboLAN wrote:PS: Punem pariu ca ultimele 15-20 de posturi vor fi trimise la gunoi ? Pe 2 beri. La CERF. You'd better be there :wink: .
Bun. Daca nu mituiesti cu vreun moderator, se pare ca o sa beau si pe gratis. [smilie=maniac.gif]
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

[<Merced>] wrote:
SoboLAN wrote:PS: Punem pariu ca ultimele 15-20 de posturi vor fi trimise la gunoi ? Pe 2 beri. La CERF. You'd better be there :wink: .
Bun. Daca nu mituiesti cu vreun moderator, se pare ca o sa beau si pe gratis. [smilie=maniac.gif]
Cred că cu 2 shaorme o să aibă mai multe şanse să câştige :d
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Merced
Moderator

Post by Merced »

MAXKOOL999 wrote:Cred că cu 2 shaorme o să aibă mai multe şanse să câştige :d
Daca le "plaseaza" la cine trebuie are o sansa, daca nu, eu il astept cu berea. :D
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

MAXKOOL999 wrote:Cred că cu 2 shaorme o să aibă mai multe şanse să câştige :d
Eu unul sunt destul de cheap aşa... Am trimis aiurea la gunoi mai demult toată secţiunea Vânzări.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Zâna Măseluţă wrote:Eu unul sunt destul de cheap aşa... Am trimis aiurea la gunoi mai demult toată secţiunea Vânzări.
See what I mean ? Ar fi al naibii de usor sa castig. Dar prefer sa joc cinstit.*

*=stai sa ma gandesc mai bine :d .
Ad Astra Per Aspera
Merced
Moderator

Post by Merced »

O sugestie as avea si eu. Topicul asta sa devina sticky cand se va apropia CERF-ul. :d
werewolf3

Post by werewolf3 »

Bah ce aveti ma cu sobolan daca sa entuziasmat si el un pic mai mult ca va pleznesc de nu va vedeti [smilie=maniac.gif] .Am ratat toate Cerf-urile de pana acum de ziceai ca toate nenorocirile lumii veneau pe capul meu in perioada aia dar la asta jur ca ajung.Si daca vom fi peste 50%(ca tot vorbim in procente :wink: ) promit ca dau o bere la toata redactia XPC :occasion5: .
Bat si f.. ca masina de cusut.
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Ai grija la limbaj [-X . Totusi, sa lasam CERF-ul pentru mai tarziu, acum toata atentia ne este concentrata pe CeBIT.
Ad Astra Per Aspera
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Sobolan, nu bagi niste mugshots sa te cunoastem mai bine? :tongue3:
picz or it didn't happen
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Te referi sa le pun aici ? Prefer sa nu, din mai multe motive. Am incercat sa aman asta cat mai mult, dar se pare ca tot nu scap :d . Motivele sunt urmatoarele:

1). In primul rand nu am (al naibii de ciudat) si nu-mi place deloc sa faca cineva poze cu mine (nici macar eu).
2). Ati fi foarte speriati de felul cum arat (vorbesc serios).
3). Inca o data punctul 2.
4). S-ar isca ceva probleme a caror natura prefer sa nu o discut sub nici o forma.

Asa ca va rog si pe ceilalti: nu insistati.

Dar stati linistiti, toate la timpul lor.
Ad Astra Per Aspera
john
Admin

Post by john »

Nu pot rata aşa ceva :thumbleft:
adrian026

Post by adrian026 »

nush sigur daca vin .. sa vad daca am timp :)
Serban

Post by Serban »

Ar mai trebui sa se faca o sectiune a celor care doresc dar nu pot. Uitati de exemplu eu as veni, dar stau in Targu Mures si in perioada acee ma pregatesc pentru BAC.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Şi la ce ar ajuta o astfel de secţiune?

Parcă la 13 ani nu dai BAC-ul. :^o
Serban

Post by Serban »

14 ani. E vorba de admitere. Citeam topicul cu poze si mi-a ramas gandul la BAC.
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Confirmare: Biletul de intrare va costa 10 RON (link). Asta e bine, zic eu.
Ad Astra Per Aspera
IL Dotore

Post by IL Dotore »

SoboLAN wrote:Confirmare: Biletul de intrare va costa 10 RON (link). Asta e bine, zic eu.
Deci ma puteti considera Mama Omida :D.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
icub4ucm

Post by icub4ucm »

Count me in
Ghost reporting
nightmare

Post by nightmare »

In principiu vin si eu, numai sa nu apara ceva neprevazut
std
Moderator

Post by std »

Eu si Etaine venim 99.(9)% sigur. De fapt ea vine sigur; eu sunt sub papuc oricum.

(Se intelege, 99.(9)% nu este, dupa cum ne-a explicat Sir Ice, 100% :P).
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
SoboLAN

Post by SoboLAN »

std wrote:(Se intelege, 99.(9)% nu este, dupa cum ne-a explicat Sir Ice, 100% :P).
OMG !! Chiar ai tinut minte faza ?

Can't wait to meet you guys... all of you :) .
Ad Astra Per Aspera
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

De mers la CERF aproape sigur o sa merg. E chiar dupa salariu si poate ma fac de o placa video de pe acolo :)
Acum nush daca o sa ma nimeresc si cu voi, insa nu vad de ce nu. Ca doar e sambata stabilita intalnirea :)
Deci in principiu ne vedem acolo :)
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
maverick1508

cerf

Post by maverick1508 »

im on it :D

am fost anu trecut si vin si anu asta sigur !!! fac 30min :)))
ne vedem acolo...dar sa mai puneti detalii..la c ora,in ce zi ....dinastea..

app..paote iau si vreo 2 componenete pentru pc :laughing6: (1gb ram si hdd 320gb)
Dorian Prodan
Redactor

Post by Dorian Prodan »

Sa incepem cu vestile mai putin placute...

XtremPC nu va avea in acest an stand la CERF, resursele dar mai ales timpul consumat cu acest eveniment nejustificandu-se. In consecinta, punctul de intalnire va trebui stabilit in alta parte.

Noi insa vom fi prezenti acolo si cu siguranta vom fi prezenti la intalnirea cu forumistii. Daca apar detalii noi despre acest lucru voi posta aici.
john
Admin

Post by john »

Pentru cele cateva minute petrecute in general de grupul de forumisti la stand, nu cred ca e asa o problema - cel putin anul asta. Daca stiti sau vreun alt punct de reper (gen standul Vodaphone, Cosmote, CHIP :tongue3: etc) spuneti.
Dorian Prodan
Redactor

Post by Dorian Prodan »

Cred ca mai indicat ar fi sa ne intalnim undeva afara, inauntru este haos, mai ales ca este si sambata.
Post Reply