CERF 2007 [Done]
Moderator: Moderatori
- Black Shark
- Moderator
Pot sa iti spun destul de sigur ca am fost mai multi de 16, asta excluzand redactorii care au fost in numar relativ mare, dar oricum, lasa procentele, cine are de venit vine si fara inscriere ca doar nu facem rezervare pe numar de persoane
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- MAXKOOL999
Nu mai ştiu exact câte, dar au fost mai mulţi decât 16 oameni, unii nu erau la poza de grup, alţii au ajuns mai târziu.SoboLAN wrote:- am gasit pe hdd poza de grup care a fost facuta acolo si am numarat persoanele. Au fost 16
Oricum poate anul ăsta reuşim ceva mai bine decât anul trecut.
Pt cei care vin din afara Bucureştiului cu trenul şi stabilesc o oră de întâlnire, mă pot oferi ca ghid "turistic", anul trecut am reuşit binişor cred.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Pentru ca erai tu curios:[<Merced>] wrote:Nu inteleg de ce faci studiul asta
E doar ca, am observat ca cei care spun ca vin sunt cu zecile, iar pana la urma se intampla sa vina cu mult mai putini.[<Merced>] wrote:Un procent mai exact, ceva?
Nu sunt prea obsedat de intalnirea asta, dar vreau sa pun totul la punct, sa fie bine planificat. As "lasa lucrurile sa curga" daca as mai fi fost la asa ceva. Dar cum n-am mai fost la o astfel de intalnire, nu sunt prea sigur pe mine. Plus ca luarea deciziilor pe loc nu e chiar punctul meu forte, decat in cazuri de urgenta. Asa ca prefer sa am totul planificat. Odata ce e totul pus la punct, tot ce fac e sa las totul sa se desfasoare (adica, vorba ta, sa curga) and to enjoy it.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
Ad Astra Per Aspera
In primul rand faza cu procentul era o gluma...SoboLAN wrote:Pentru ca erai tu curios:[<Merced>] wrote:Nu inteleg de ce faci studiul asta
E doar ca, am observat ca cei care spun ca vin sunt cu zecile, iar pana la urma se intampla sa vina cu mult mai putini.[<Merced>] wrote:Un procent mai exact, ceva?
Nu sunt prea obsedat de intalnirea asta, dar vreau sa pun totul la punct, sa fie bine planificat. As "lasa lucrurile sa curga" daca as mai fi fost la asa ceva. Dar cum n-am mai fost la o astfel de intalnire, nu sunt prea sigur pe mine. Plus ca luarea deciziilor pe loc nu e chiar punctul meu forte, decat in cazuri de urgenta. Asa ca prefer sa am totul planificat. Odata ce e totul pus la punct, tot ce fac e sa las totul sa se desfasoare (adica, vorba ta, sa curga) and to enjoy it.

La fel si curiozitatea mea. Nu prea inteleg de ce ai luat-o asa in serios.
In al treilea rand daca tu ai deschis topicul nu e responsabilitatea ta sa fi organizator(si daca nu erai tu tot se organiza ceva pana la urma

Si stai linistit, ce daca n-ai mai fost la "o astfel de intalnire"? Nu suntem vreo societate secreta...

Nu stiu daca dau impresia de organizator. Daca da, atunci nu am intentia de a fi asa ceva. Nu prea cred ca m-as descurca sa organizez ceva care nici nu stiu cum functioneaza.
Cred ca s-a facut o eroare de comunicare. Eu nu incerc sa organizez aceasta intalnire a forumistilor. Prin "vreau sa pun la punct" ma refeream ca vreau sa planific cum sa ajung acolo (doar locuiesc la vreo 300km departare) si cum sa plec de acolo odata ce s-a terminat. Atata tot.
Cred ca s-a facut o eroare de comunicare. Eu nu incerc sa organizez aceasta intalnire a forumistilor. Prin "vreau sa pun la punct" ma refeream ca vreau sa planific cum sa ajung acolo (doar locuiesc la vreo 300km departare) si cum sa plec de acolo odata ce s-a terminat. Atata tot.
Ad Astra Per Aspera
Ad Astra Per Aspera
Mai bine de juma de forum e la 300 km departare. Şi nu e aşa de greu. Te interesezi de mersul trenurilor, sau ceva autobuz (infofer.ro) din gara de nord la romexpo se pot lua taxiuri, autobuze, trolee, tramvaie, roagă pe cineva să-ţi explice care şi cum să-l iei, sau vorbeşti cu Max over there. Şi de acolo pleci exact cum ai venit. Ai tren, autobuz la ora x, you get it, and you get home.SoboLAN wrote: Cred ca s-a facut o eroare de comunicare. Eu nu incerc sa organizez aceasta intalnire a forumistilor. Prin "vreau sa pun la punct" ma refeream ca vreau sa planific cum sa ajung acolo (doar locuiesc la vreo 300km departare) si cum sa plec de acolo odata ce s-a terminat. Atata tot.
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Uite aici dai dovada de un comporament copilaresc. Noi nu incercam decat sa-ti domolim entuziasmul si sa te aducem cumva la normal si tu te-ai suparat si ameninti ca-ti iei jucariile si pleci. Posteaza linistit, dar nu mai lua tot ce se spune in serios(daca ai face asta si la intalnire ai fi coplesitSoboLAN wrote:Asa e. Sorry de posturi idioate si puse pe degeaba din partea mea. De acum incolo, nu mai postez aici timp de cateva saptamani bune.
Miliarde de scuze si reveniti inapoi la ceea ce faceati (adica chestii ceva mai ontopic).

Eu nu glumeam, chiar aşa se ajunge la Bucureşti (respectiv CERFPosteaza linistit, dar nu mai lua tot ce se spune in serios(daca ai face asta si la intalnire ai fi coplesit), unii(adica eu in principiu
) mai si glumesc(exemplu faza cu procentele) si nu trebuie sa raspunzi, sau daca insisti raspunde tot prin umor.

1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Mda, poate ca asa se numeste. Ce ? Acest defect al meu: de fiecare data cand astept ceva cu nerabdare (de obicei something big) mi se intampla sa ma comport asa. Nu mi se intampla des, dar de fiecare data se intampla la fel. Eh, bine ca a trecut.Uite aici dai dovada de un comporament copilaresc
Ce pot sa zic ? Ce o fi, o fi.
PS: Punem pariu ca ultimele 15-20 de posturi vor fi trimise la gunoi ? Pe 2 beri. La CERF. You'd better be there

Ad Astra Per Aspera
Ad Astra Per Aspera
- MAXKOOL999
Cred că cu 2 shaorme o să aibă mai multe şanse să câştige[<Merced>] wrote:Bun. Daca nu mituiesti cu vreun moderator, se pare ca o sa beau si pe gratis.SoboLAN wrote:PS: Punem pariu ca ultimele 15-20 de posturi vor fi trimise la gunoi ? Pe 2 beri. La CERF. You'd better be there.

Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
- Zâna Măseluţă
- Admin
Bah ce aveti ma cu sobolan daca sa entuziasmat si el un pic mai mult ca va pleznesc de nu va vedeti
.Am ratat toate Cerf-urile de pana acum de ziceai ca toate nenorocirile lumii veneau pe capul meu in perioada aia dar la asta jur ca ajung.Si daca vom fi peste 50%(ca tot vorbim in procente
) promit ca dau o bere la toata redactia XPC
.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Bat si f.. ca masina de cusut.
- omul_maimutza
Te referi sa le pun aici ? Prefer sa nu, din mai multe motive. Am incercat sa aman asta cat mai mult, dar se pare ca tot nu scap
. Motivele sunt urmatoarele:
1). In primul rand nu am (al naibii de ciudat) si nu-mi place deloc sa faca cineva poze cu mine (nici macar eu).
2). Ati fi foarte speriati de felul cum arat (vorbesc serios).
3). Inca o data punctul 2.
4). S-ar isca ceva probleme a caror natura prefer sa nu o discut sub nici o forma.
Asa ca va rog si pe ceilalti: nu insistati.
Dar stati linistiti, toate la timpul lor.

1). In primul rand nu am (al naibii de ciudat) si nu-mi place deloc sa faca cineva poze cu mine (nici macar eu).
2). Ati fi foarte speriati de felul cum arat (vorbesc serios).
3). Inca o data punctul 2.
4). S-ar isca ceva probleme a caror natura prefer sa nu o discut sub nici o forma.
Asa ca va rog si pe ceilalti: nu insistati.
Dar stati linistiti, toate la timpul lor.
Ad Astra Per Aspera
Ad Astra Per Aspera
De mers la CERF aproape sigur o sa merg. E chiar dupa salariu si poate ma fac de o placa video de pe acolo 
Acum nush daca o sa ma nimeresc si cu voi, insa nu vad de ce nu. Ca doar e sambata stabilita intalnirea
Deci in principiu ne vedem acolo

Acum nush daca o sa ma nimeresc si cu voi, insa nu vad de ce nu. Ca doar e sambata stabilita intalnirea

Deci in principiu ne vedem acolo

Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
- maverick1508
cerf
im on it
am fost anu trecut si vin si anu asta sigur !!! fac 30min
))
ne vedem acolo...dar sa mai puneti detalii..la c ora,in ce zi ....dinastea..
app..paote iau si vreo 2 componenete pentru pc
(1gb ram si hdd 320gb)

am fost anu trecut si vin si anu asta sigur !!! fac 30min

ne vedem acolo...dar sa mai puneti detalii..la c ora,in ce zi ....dinastea..
app..paote iau si vreo 2 componenete pentru pc

-
- Redactor
Sa incepem cu vestile mai putin placute...
XtremPC nu va avea in acest an stand la CERF, resursele dar mai ales timpul consumat cu acest eveniment nejustificandu-se. In consecinta, punctul de intalnire va trebui stabilit in alta parte.
Noi insa vom fi prezenti acolo si cu siguranta vom fi prezenti la intalnirea cu forumistii. Daca apar detalii noi despre acest lucru voi posta aici.
XtremPC nu va avea in acest an stand la CERF, resursele dar mai ales timpul consumat cu acest eveniment nejustificandu-se. In consecinta, punctul de intalnire va trebui stabilit in alta parte.
Noi insa vom fi prezenti acolo si cu siguranta vom fi prezenti la intalnirea cu forumistii. Daca apar detalii noi despre acest lucru voi posta aici.
-
- Redactor