Sunet hardware

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
doggytun

Sunet hardware

Post by doggytun »

Fratzilor imi poate spune si mie cineva care din placile celor de la creative proceseaza software si care proceseaza hardware. Vreau sa- mi cumpar si eu o placa de sunet si dupa ce am citit tot felul de posturi pe acest site, nu mai stiu ce sa fac: Sa dau 400- 500 de lei pe o placa creative sau sa raman la vechiul meu Phillips Acoustic Edge, care nu ma dezamagit pana acum?
Daca e cineva care cunoaste intradevar aceste lucruri, as dori si eu un sfat. Multumesc
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Daca nu te-a dezamagit atunci de ce sa iei alta placa ?
And what are your intentions for it ?
As putea sa caut dar mai bine asteptam vorba from the elders, care le stiu pe de rost.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
cristi_TNT

Post by cristi_TNT »

audigy 2 ZS are sigur accelerare hardware si a ajuns la un pret derizoriu
pana in 200 ron
Toshiba A100-599/C2D 7200/2GB ram/160GB hdd/7600Go perfect for Battlefield 2
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Creative Audigy 2 ZS al 2 mil ?
Keep dreamin
On topic...parca stiam ca Audigy 4 SE are accelerare Hardware.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
moonwalker

Post by moonwalker »

doggytun, la ce vei folosi placa mai mult, jocuri sau audiţie?

este important pentru că există plăci cu procesare full software, procesare hardware dar accelerare limitată în cazul jocurilor, şi accelerare full hardware.

Pentru audiţie cea mai ieftină placă cu procesare hardware este Hercules Fortissimo 4. Pentru jocuri cea mai ieftină este Audigy 4 SE. Calitatea sunetului în audiţie va fi mai bună pe placa Hercules, dar în jocuri Audigy 4 va avea un plus prin suportul hardware pentru EAX 4.

Plăcile full software de care ar trebui să te fereşti sunt Audigy SE şi X-Fi XtremeAudio.
All humans want is just a little more than they'll ever get...
Chiar ştii să foloseşti Google?
doggytun

Post by doggytun »

Placa nu m- a dezamagit din anumite puncte de vedere, dar se mai aud niste mici pocaituri mai mult cand ma uit la filme. Nu este deranjant, dar se aud. Si pe deasupra nu se mai gasesc drivere noi pentru aceasta placa.
Acum sa vb despre audigy 2 zs. Placa nu este tocmai noua. e mai gasesc drivere noi pentru ea. Intreb ca sa nu ajund in aceiasi situatie ca acum.
Si am mai auzit caci la ricare din placile audigy, iesirile, care sunt in numar de trei, se pot folosi separat. Adica caeva de genul trei laci de sunet (am impresia ca se numeste asio, dar nu sunt sigur.
A intrebat cineva la ce folosesc placa. Mai mult la muzica si mai putin la jocuri, dar banuiesc ca placa se aude bine si la una si la alta, asa ca nu ma intereseaza un aspect anume. Doar sa fie hardware.
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Daca e Audigy se va auzi f bine si in jocuri, avand EAX.
doggytun

Post by doggytun »

k Am cautat pe net de nebun si am gasit doar audigy 2 bulk. Care este mai buna? Audigy 2 bulk sau Audigy 2 zs. Sau care este diferenta intre ele?
Audigy 2 zs se mai gaseste doar pt netobook
Post Reply