8800 GTS 320 M Ram - Producator preferat
Moderator: Moderatori
8800 GTS 320 M Ram - Producator preferat
Buna seara. Care dintre acesti producatori : Gigabyte, Gainward, BFG, Asus si EVGA recomandati pentru o placa video de mai sus ?
The Life is beautiful with games.
- Dennis_BOX
Variantele standard, neoverclock-ate sunt identice, difera numa' sticker-ul, bundle-ul si garantia fiecarei firme in parte.
Asa ca luati-o pe cea mai ieftina ca-s tot un drac.
Asa ca luati-o pe cea mai ieftina ca-s tot un drac.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Eu nu pot decat sa-ti dau un sfat, foarte important prin prisma experientei mele de schimbator foarte des de componente : de unde o cumperi sa fii sigur ca ai parte de un suport tehnic competent.
Pana acum, din pacate nu pot recomanda decat 3 firme :
1. Senorg (M1cutzu)
2. itdirect (larisu - dar si restul echipei de la tehnic)
3. pccoolers (nu am avut niciodata probleme cu ceva cumparat de la ei, dar mi-au facut aceeasi impresie ca si itdirect). In acest moment am probleme cu ceva luat de la ei, dar nu am avut timp sa ajung acolo. Revin cu impresii.
Crede-ma, ca e foarte important de unde cumperi, mai ales din prisma compatibilitatii componentelor.
Cu o placa video eVGA am avut si eu probleme, in trecut, dovedindu-se a nu fi o vina a lui eVGA ci, a compatibilitatii cu placa de baza pe care o aveam la vremea respectiva. Daca as fi luat-o de la shopit (am avut o experienta nefericita in acest sens), de exemplu, as fi ramas cu ea nefunctionala, dar luand-o de la Senorg, am rezolvat problema.
Pana acum, din pacate nu pot recomanda decat 3 firme :
1. Senorg (M1cutzu)
2. itdirect (larisu - dar si restul echipei de la tehnic)
3. pccoolers (nu am avut niciodata probleme cu ceva cumparat de la ei, dar mi-au facut aceeasi impresie ca si itdirect). In acest moment am probleme cu ceva luat de la ei, dar nu am avut timp sa ajung acolo. Revin cu impresii.
Crede-ma, ca e foarte important de unde cumperi, mai ales din prisma compatibilitatii componentelor.
Cu o placa video eVGA am avut si eu probleme, in trecut, dovedindu-se a nu fi o vina a lui eVGA ci, a compatibilitatii cu placa de baza pe care o aveam la vremea respectiva. Daca as fi luat-o de la shopit (am avut o experienta nefericita in acest sens), de exemplu, as fi ramas cu ea nefunctionala, dar luand-o de la Senorg, am rezolvat problema.
Leadtek recomand cu caldura am avut majoritatea dealerilor nvidia si leadteak si cu gainward mi se par cei mai buni
. Eu am un Leadtek 8800 gts 320 mb ddr3/320 biti si sunt super multumit de ea ( a dat domnul sa faca nvidia niste drivere cum trb ptr seria 8
)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
- cristi_TNT
- s_stefanel
GAINWARD sau XFX! EVGA am auzit k au artefacte la greu! Eu imi iau luna viitoare un GAINWARD 8800GTS GS 320 (550/1760, max OC 660/2080) asa k pt mine asta e cel mai bun
Bafta ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Intel Core2Duo E8200 - 3.60Ghz, 2x2Gb OCZ Reaper HPC - 900Mhz CL4, MSI P45 Neo2-FR, HIS ATI HD4850 IceQ4 1Gb, WD 400Gb + WD 500Gb, Creative SB Audigy SE 7.1, Corsair TX-750W, ASUS 22" HD 1920x1080 HDMI, Vista Ultimate x64
Nu prea cred,am avut 7 placi EVGA si nici una nu a dat arteface,nici chiar 2X 7900GT SC (cele mai OC din perioada aia) la care s-a lucrat la problemele mostenite de 7900GT.
Se mai intampla sa mai fie modele care dau artefacte ca la orice marca datorita frecventelor foarte ridicate insa se rezolva cu un drum la garantie,in opinia mea EVGA e cel mai bun vendor Nvidia ce beneficiaza de cele mai multe briz-briz-uri fiind parteneri oficiali Nvidia.
Se mai intampla sa mai fie modele care dau artefacte ca la orice marca datorita frecventelor foarte ridicate insa se rezolva cu un drum la garantie,in opinia mea EVGA e cel mai bun vendor Nvidia ce beneficiaza de cele mai multe briz-briz-uri fiind parteneri oficiali Nvidia.
- s_stefanel
Deci eu nu zic k nu is bune EVGA (la un moment si eu EVGA vroiam sa imi cumpar) dar in niste review-uri ziceau k overclock-ate "bine" (ex. 645/1950) produc artefacte la greu, pe cand GAINWARD (chiar si la 660/2080) nu prea! Eu am zis ce am citit pe net si nu din propria experientza! Pana la urma omul poate sa decida singur ce vrea sa isi ia, nu? Multa bafta2K wrote:Nu prea cred,am avut 7 placi EVGA si nici una nu a dat arteface,nici chiar 2X 7900GT SC (cele mai OC din perioada aia) la care s-a lucrat la problemele mostenite de 7900GT.
Intel Core2Duo E8200 - 3.60Ghz, 2x2Gb OCZ Reaper HPC - 900Mhz CL4, MSI P45 Neo2-FR, HIS ATI HD4850 IceQ4 1Gb, WD 400Gb + WD 500Gb, Creative SB Audigy SE 7.1, Corsair TX-750W, ASUS 22" HD 1920x1080 HDMI, Vista Ultimate x64
- Calin Banc
craezee sau oricine care are gainward 8800 puteti sa-mi dati niste detali referitor la placa video, cum se misca in cele mai noi jocuri de ex. c&c tiberium wars, dark mesiah of might & magic, oblivion, gothic 3, fear, stalker , poate niste linkuri cu ceva reviewuri
si eu as vrea sa cumpar un gainward 8800 gts golden sample si nu stiu daca merita sa dau 60 lei mai mult pe el, decit pe un galaxy 8800 gts
si eu as vrea sa cumpar un gainward 8800 gts golden sample si nu stiu daca merita sa dau 60 lei mai mult pe el, decit pe un galaxy 8800 gts
la aceleasi frecvente toate se misca la fel
10 Geforce 8800 GTS 320Mb Video Cards Compared
10 Geforce 8800 GTS 320Mb Video Cards Compared
loc de recclama....
Cosmote: 0765485461
Cosmote: 0765485461
pai nu sunt cine stie ce detalii de dat.placa se misca perfect in orice joc cu toate detaliile la maxim cu aa8x csaa(asta folosesc eu, are viteze apropiate de 4x ms si calitate apropiata de 8x ms) 16x af, high quality din driveri.
nu stiu daca merită banii pe golden sample,poti sa-ti faci si singur oc-u cu pricina, fara sa-l platesti(scump de altfel).
nu stiu daca merită banii pe golden sample,poti sa-ti faci si singur oc-u cu pricina, fara sa-l platesti(scump de altfel).
- s_stefanel
In legatura cu ce am zis mai inainte cu artefacte "la greu" despre EVGA , corectez... chiar k era vb de compatibilitate si nu de placa video in sine! Recomand +100% o placa video EVGA e-GeForce 8800GTS 320MB Superclocked impreuna cu un MB nForce 650i Ultra 775 A1 sau T1 , si o sa scoti niste performante de invidiat!
-
Ii rog pe posesorii de gainward 8800 gts 320 simplu(nu varianta golden sample) sa imi spuna ce temperaturi are placa video in iddle si in load, ca pe mine ma cam sperie temperaturile(60-62 grade in iddle si 75-80 grade in load), in rest e o placa super ok, merge orice joc cu detalii pe maxim si eu joc in 1680x1050 rezolutia nativa a monitorului(bineinteles , jocuri care si stiu rezolutia asta) si am si 3 coolere in carcasa, 2 de 120 si unul de 80, banuiesc ca e o temperatura normala, dar astept si parerile voastre.
ps.: am observat ca overclockata in 630 cu 2000 temperatura creste doar cu 2-3 grade, mie nu mi se pare mult deloc.
ps.: am observat ca overclockata in 630 cu 2000 temperatura creste doar cu 2-3 grade, mie nu mi se pare mult deloc.
Am cautat si eu un Gainward sau BFG la ITdirect. Nu au pe stoc.
Am vazut ca nu mai sunt pe nicaieri... ce saracie 

Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
Nu suntem chiar off-topic. Eu prefer Gainward si BFG. Am sunat eu la ShopIT pt. Gainward BLISS 8800GTS 320M , acum 30 de minute si mi s-a spus ca nu mai au. WTF? Ce sa inteleg? Ca mint aia? De BFG nu am intrebat dar vad ca scrie ca nu-i in stoc. La PC-Garage nu am sunat.
Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
@FireMan inteleg ca ai preferinte dar avand in vedere ca placile 8800 sunt facute in acelasi loc de ce nu mergi pe ce gasesti? (XFX, Leadtek, etc. chiar si un Galaxy) Oricum toate se invart cam in aceeasi bani. 

Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.