Ghiciţi formaţia - Paint sau Photoshop
Moderator: Moderatori
- Buckethead
Asta era! Baga desen.neolith wrote:Porcupine Tree
Mersi. Am facut un mic artificiu sa-l desenez, ca nu am tableta grafica. L-am desenat de mana pe hartie si apoi l-am scanat si l-am pus acolo.Buckethead wrote:nightmare, chiar te pricepi la desenat porcupines..
Wisdom is what's left after we've run out of personal opinions
- Buckethead
Slipknot
Luati si ghiciti...
Indiciu: ghicitoarea se refera fie la desenul din stanga+omuletzul, fie la desenul din dreapta+omuletul. De fapt, desenele se raporteaza la omulet, sau vice-versa.
Luati si ghiciti...
Indiciu: ghicitoarea se refera fie la desenul din stanga+omuletzul, fie la desenul din dreapta+omuletul. De fapt, desenele se raporteaza la omulet, sau vice-versa.

Last edited by Buckethead on Thu Apr 05, 2007 11:43 am, edited 2 times in total.
B.U.C.K.E.T.H.E.A.D.
Biomechanical Unit Calibrated for
Killing and Exploration/Technician Hardwired for Efficient Assassination and Destruction
Killing and Exploration/Technician Hardwired for Efficient Assassination and Destruction
- Buckethead
Nu e Digweed, dar e din aceeasi tara. 
p.s. Am updatat desenul, ca sa se inteleaga ca numele se poate referi la mai multe chestii...
Nu e nici Cypress. Vezi indiciul dat lui boboS
alt hint: raportati figurile intre ele in ceea ce priveste marimea: unele-s mari, alta-i mica
...mai putin rat-ul, care-i pus acolo doar ca slang...desi si asta-i superbazat...

p.s. Am updatat desenul, ca sa se inteleaga ca numele se poate referi la mai multe chestii...
Nu e nici Cypress. Vezi indiciul dat lui boboS

alt hint: raportati figurile intre ele in ceea ce priveste marimea: unele-s mari, alta-i mica

B.U.C.K.E.T.H.E.A.D.
- Buckethead
- Buckethead
Tu ai ghicit, bagă desen.feykinblues wrote:Ace Of Base?
...raptor... ăăăăă... de unde şi până unde Motorhead???
MariusStuparu.com | Twitter: marius_stuparu | Facebook: mstuparu
Motorhead au o melodie Ace of Spades si m-am gandit ca poate poate...smart.1 wrote:Tu ai ghicit, bagă desen.feykinblues wrote:Ace Of Base?
...raptor... ăăăăă... de unde şi până unde Motorhead???

Le: Sau exemplul de sub postul asta.
Last edited by raptor on Wed Apr 11, 2007 9:27 pm, edited 1 time in total.
For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three.
No, mă, voi vedeţi ce muzică ascult eu? Credeţi că ştiam melodii de Motorhead?nightmare wrote:De aici de exsmart.1 wrote: ...raptor... ăăăăă... de unde şi până unde Motorhead???

Normal, parcă aşa era ideea jocului, desene personale, nu?boboS wrote:Ai desenat tu ala smart.1 ?
Ete, păi, daaaa
am explicat câteva pagini mai in faţă (spre început de fapt) cum le fac...
Merci, oricum

Merci, oricum
Primul lucru la care m-am gândit a fost mai degraba The Alan Parsons Project cu Ace of Spades. Deci chestia e relativă. Încercaţi să nu puneţi poze care reprezintă o temă comună a multor formaţii.
Recomand de asemenea, ca dacă în termen de două zile nu postează nimeni nicio poză, să pună oricine altcineva alta (cred cumva că s-a mai discutat asta prin topic la nivel de 3 zile)
Recomand de asemenea, ca dacă în termen de două zile nu postează nimeni nicio poză, să pună oricine altcineva alta (cred cumva că s-a mai discutat asta prin topic la nivel de 3 zile)
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.

Hint: in poza e mama si copilu.
Later Edit: Hint 2: Mama nu are speranta in copilul ei ca va reusi la scoala. Emotia ei reprezinta indiciu.
Later Edit2: Mama si-a pierdut speranta ca fiul ei ar putea fi bun la scoala. Deci nu are "faith" in el.... Hai fratilor ca deja e mura-n gura.
THE LAST EDIT: Formatia era FAITHLESS
Pune poza care apuca....