alegere monitor LCD
Moderator: Moderatori
alegere monitor LCD
Salut. Trebuie sa cumpar un monitor LCD care sa coste maxim 600 RON.
M-am uitat la mai multe modele de monitoare si mi-am oprit atentia asupra a 3 modele:
Monitor LCD Philips 170C7FS, 17"
Monitor LCD Samsung 720N, 17", argintiu
Monitor LCD LG L1753S-SF, 17", 5ms, TCO-03, silver
Daca ma iu dupa specificatii as alege LG-ul, insa ceva e putred: un contrast asa de mare si timp de raspuns de 5ms plus cadou un mouse logitech, la doar 600RON? (are panou TN+film, deci se vede mai nasol daca te uiti din lateral).
Mie imi place acel Philips, insa daca este sa iau dupa brand as alege Samsung(Philipsul acela are specificatii tehnice mai bune).
Care e cea mai buna alegere?
P.S.: daca aveti si alte variante sunt bine venite.
M-am uitat la mai multe modele de monitoare si mi-am oprit atentia asupra a 3 modele:
Monitor LCD Philips 170C7FS, 17"
Monitor LCD Samsung 720N, 17", argintiu
Monitor LCD LG L1753S-SF, 17", 5ms, TCO-03, silver
Daca ma iu dupa specificatii as alege LG-ul, insa ceva e putred: un contrast asa de mare si timp de raspuns de 5ms plus cadou un mouse logitech, la doar 600RON? (are panou TN+film, deci se vede mai nasol daca te uiti din lateral).
Mie imi place acel Philips, insa daca este sa iau dupa brand as alege Samsung(Philipsul acela are specificatii tehnice mai bune).
Care e cea mai buna alegere?
P.S.: daca aveti si alte variante sunt bine venite.
Monitorul asta are vreun buton de comutare de pe un PC pe altul ? Al meu Eizo are, dar asta de-i faci tu reclama o avea oare ?Shader wrote:Strict dintre cele 3 as alege Philips 170C7FS. Dar daca ar fi sa mai pun 1mil. se stie ce-as alege
Powered by shitduo 4300// ga-965p-s3 - cam varza//1gbddr2 667 Corsair // WD250KS + 160JJ Samsung// 7600GS 256 MB 128 Bits Palit - e ok, merge OC binisor// Sirtec 460W // Eizo T67S Monitor 1152x864@100Hz