8) As cumpara un voodoo 4 sau 5 . Ce credeti ca merita? Daca da , cam la ce pret credeti ca ar fi rezonabil sa o iau ? Eu am voodoo banshee 16 mb si as vrea sa raman deocamdata pe 3dfx... sunt nostalgic putin... poate
luci747 wrote:8) As cumpara un voodoo 4 sau 5 . Ce credeti ca merita? Daca da , cam la ce pret credeti ca ar fi rezonabil sa o iau ? Eu am voodoo banshee 16 mb si as vrea sa raman deocamdata pe 3dfx... sunt nostalgic putin... poate
Merita inca , deoarece sunt driveri Xpentor care emuleaza NVidia T&L si TruForm ATi daca ai un CPU puternic . Consola driverilor sunt o incantare reala cu ce poate sa faca "vechiul" 3dFx. Un pret aproximativ la ora actuala la V5 este cam de ~2 mil lei , si merita .
"... I can only show you the door . You have to walk through it ."
Si chiar UT2003-ul sau Aquanox merg ireprosabil cu detaliile la maxim ... plus AA-ul care arata extraordinar ... am vazut la un prieten si am ramas patrat ... placa veche de 2 ani si inca se misca bine ...
P.S : imi cer scuze ca am dat 2 reply-uri aiurea ... am avut un ,,glich" cu conexiunea de net ...
Eu nu mi-as vinde Voodoo-ul 5 pentru nimic. Chiar daca o tin de multe ori la naftalina , mai joc cateodata Unreal unde poti sa-i vezi unui Skaarj si parul din nas.
helios nu mai vorbi aiurea ca in Constanta mie mi-au trecut prin mana 2 placi in ultimele 4 luni ... Ce este drept , sunt rare ... dar se gaseste cu rabdare .
"... I can only show you the door . You have to walk through it ."