Cumpar voodoo4 sau 5

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Useri şterşi

Cumpar voodoo4 sau 5

Post by Useri şterşi »

8) As cumpara un voodoo 4 sau 5 . Ce credeti ca merita? Daca da , cam la ce pret credeti ca ar fi rezonabil sa o iau ? Eu am voodoo banshee 16 mb si as vrea sa raman deocamdata pe 3dfx... sunt nostalgic putin... poate :D
Zvunks

Post by Zvunks »

Eu as cumpara un Voodoo 2 cu 12 Mb...As da si un Voodoo 1 cu 4 Mb si ceva cash pina la Voodoo 2
Seth965
Moderator

Re: Cumpar voodoo4 sau 5

Post by Seth965 »

luci747 wrote:8) As cumpara un voodoo 4 sau 5 . Ce credeti ca merita? Daca da , cam la ce pret credeti ca ar fi rezonabil sa o iau ? Eu am voodoo banshee 16 mb si as vrea sa raman deocamdata pe 3dfx... sunt nostalgic putin... poate :D
Merita inca , deoarece sunt driveri Xpentor care emuleaza NVidia T&L si TruForm ATi daca ai un CPU puternic . Consola driverilor sunt o incantare reala cu ce poate sa faca "vechiul" 3dFx. Un pret aproximativ la ora actuala la V5 este cam de ~2 mil lei , si merita .
"... I can only show you the door . You have to walk through it ."
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Chiar si acum, un V5 5500 face fata cu brio oricarui joc ... iar driverele aparute intre timp sunt si ele foarte bune ...
Truth is relative. Pick one that works
helios

Post by helios »

Asa e. Joc NFS-HP2 cu ea si merge foarte bine.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Si chiar UT2003-ul sau Aquanox merg ireprosabil cu detaliile la maxim ... plus AA-ul care arata extraordinar ... am vazut la un prieten si am ramas patrat ... placa veche de 2 ani si inca se misca bine ...

P.S : imi cer scuze ca am dat 2 reply-uri aiurea ... am avut un ,,glich" cu conexiunea de net ...
zme-ul

Post by zme-ul »

De unde fac si rost de un V5? Sunt fan Voodoo, chiar daca au "murit", eu tot tin cu ei, oriunde ar fi ... :roll:
bla bla
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

La noi? N-ai sanse ... poate doar la cativa care au placa si vor s-o vanda sa-si ia altceva ... dar pe cai oficiale NO WAY!
helios

Post by helios »

Eu nu mi-as vinde Voodoo-ul 5 pentru nimic. Chiar daca o tin de multe ori la naftalina , mai joc cateodata Unreal unde poti sa-i vezi unui Skaarj si parul din nas.
Useri şterşi

tot nimic

Post by Useri şterşi »

Da , am inteles e vreo 2 mil , Dar Cine vinde un voodoo 5??? :agrue:
helios

Post by helios »

Slabe sanse sunt sa gasesti Voodoo 5 in Romania sau in afara. Deja este piesa de colectie.
Seth965
Moderator

Post by Seth965 »

helios nu mai vorbi aiurea ca in Constanta mie mi-au trecut prin mana 2 placi in ultimele 4 luni ... Ce este drept , sunt rare ... dar se gaseste cu rabdare .
"... I can only show you the door . You have to walk through it ."
Locked