Luna viitoare e luna de upgrade pt mine! Momentan am un Athlon X2 4600+ (OC de la 4000+) si o placa de baza MSI K9N Ultra2F, si in cursul lunii viitoare vreau sa trec de la AMD X2 pe Intel Core 2 Duo.
Procu ar fi un E4300 sau merita sa imi iau un E6300?
Pe mine ma intereseaza placa de baza si sa fie undeva la 400RON (+/- 30-50RON maxim)! Am auzit k placile astea cu nForce SLI 680i is bune dar is cam piperate preturile. Placa video va fi (presupun) un 8800GTS de 320Mb (sau poate cu 640MB) de la nu stiu inca ce marca (XFX sau BFG). Momentan nu o sa folosesc SLI dar in viitorul apropiat cred k DA .
Oare nu era mai bine un singur topic despre upgrade-ul tau decat trei? Propun un merge. Si aici vrei SLI? Pai atunci de ce ne mai intrebi pe noi daca tu tot la ideile tale ramai? Strict ontopic ar fi un MSI P6N-SLI FI (650i SLI)
Fara niciun fel de indoiala iti recomand Abit Ab9 sau AB9 QuadGt si ca procesor un E4300 ti-am explicat de ce in topicul cu X1950xt. Si sa nu uiti sa-ti cumperi un cooler bun pentru oc pentru E4300 un Scythe Ninja si o pasta termoconductoare Arctic Silver 5.
Sony PS3-Beyond games Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Abitul ala il am eu dar nu exceleaza la oc. De la abit iti recomand daca vrei oc si sli un IN9 32x-Max sau un Quad Gt. Daca vei face sli si oc tine minte sa-ti schimbi sursa neaparat
Last edited by Vladutz20 on Tue Apr 24, 2007 10:19 am, edited 1 time in total.
Sony PS3-Beyond games Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
dar o placa de baza cu performante bune, dotari pe masura si de preferat un sistem de racire silent pentru un E4300 sau un eventual E6320?
Mentionez ca nu voi practica OC, deci nu imi trebuie functii multe in acest domeniu.
mihai7645 wrote:dar o placa de baza cu performante bune, dotari pe masura si de preferat un sistem de racire silent pentru un E4300 sau un eventual E6320?
Mentionez ca nu voi practica OC, deci nu imi trebuie functii multe in acest domeniu.
Abit Quad Gt cu un Scythe Ninja plus si la pasta termoconductoare Arctic Silver 5. Asta ar fi cel mai bun si performant trio pentru tine (nu luam in discutie placile cu chipset 680i sli de exemplu Abit IN9 32-x Max)
de ce recomanda lumea Abit QuadGT pt E4300 ? intrebam si eu pt ca
1. e scumpa
2. duce foarte mult in OC, iar pt E4300 nu prea este nevoie de OC Xtrem (pt ca nu duce la fel de mult ca procurile Conroe E6X00)
E cam piperata pretu la QuadGT asta! Deci eu nu vreau sa bag mai mult de 400RON in placa (nu sunt inca Jiji sa imi permit asa ceva )! De aveam banii pentru un QuadGT imi luam si eu un E6600 sau E6700!
Am gasit 3 placi care is cat de cat accesibile pt mine (in jur de 400 RON +/-):
dr_dream wrote:de ce recomanda lumea Abit QuadGT pt E4300 ? intrebam si eu pt ca
1. e scumpa
2. duce foarte mult in OC, iar pt E4300 nu prea este nevoie de OC Xtrem (pt ca nu duce la fel de mult ca procurile Conroe E6X00)
Ofera performanta pe masura pretului.
Era un review pe anadtech daca nu ma insel.
Daca vrei o placa pe chipset nvidia , cel mai bine ai merge pe Abit Fatal1ty, din cate am observat intr-un review pe VR-Zone, comparat cu ASUS P5N-E-SLI este pe aceeasi unda ca performanta dar este construita mai bine decat ASUS-ul.
Quad GT este prea scumpa. Ceva in jurul a 350RON ce pot gasi? ma refeream la sistem silent de racire adica heatpipe-uri pentru chipset, nu ventilator. Scythe Ninja Plus am deja,dar as cauta niste pasta arctic silver
Gigabyte Ds3 nu are sli asa k pica varianta stefanel vrea sa-si ia o placa cu suport sli asa ca cea mai performanta si buna solutie in banii lui 400 ron (+/-) este Abit FP IN9-Sli .