Plati online cu card-ul la magazine IT online din Romania
Moderator: Moderatori
Plati online cu card-ul la magazine IT online din Romania
Buna ziua. merită platile online cu card-ul la magazinele IT de la noi (bineinteles, care suporta asa ceva). A incercat cineva ? Pot aparea surprize ?
The Life is beautiful with games.
Pt emag se recomanda sa alegi plata numerar si la observatii sa treci ca vrei cu plata cu card. O sa te sune si totul o sa mearga ok. Mie asa mi-au zis si nu am avut niciodata probleme. Probabil m-au anuntat sa procedez asa ca sa nu patesc ce ai zis tu mai sus...Red Baron wrote:Da, merita. In cazul in care platesti produsele la livrare te scuteste de a mai plati taxa de ramburs(un anumit procent din valoarea produselor).
Am platit eu la emag online si mi-au blocat cardul.Probabil transferul se proceseaza cu intarziere.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
- RIP-Toranagah
- RIP
Puţin offtopic, dar dacă un magazin virtual are cont la o anumita bancă, şi eu ştiu, că am de plătit x lei, şi intru la o filială oarecare al băncii respective, pot plăti cu bani gheaţă în contul lor (fără să am cont sau card de-al meu)? Sau te usucă cu comisionul, şi ajung tot acolo, dacă aş fi plătit prin ramburs?
Last edited by RIP-Toranagah on Thu May 03, 2007 9:36 pm, edited 1 time in total.
nu te uscă deloc comisionul. e chiar bine sub jumatea rambursului. deşi, dacă ai o factură mai mare, deja nu mai contează.
plăţile cu card se vor încuraja din ce în ce mai tare. n-are ce să meargă prost.
plăţile cu card se vor încuraja din ce în ce mai tare. n-are ce să meargă prost.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
- RIP-Toranagah
- RIP
- TheImmortalOne
Am folosit la fungift. La Pcgarage parca am platit cu OP (ibanking), da' nu sunt convins...
Una peste alta, apreciez din start "vanzatorii" care accepta plati prin credit-card si sunt inrolati in 3Dsecure (sau alta alternativa 'viabila'). Cat despre "frica de romanica", inca n-am fost nevoit sa fac chargeback la BT si, sincer, sper sa nu fiu nevoit vreodata, insa mai des am patit'o la ATM'uri decat online
Concluzie: daca magazinul e 'cunoscut' si ofera ca modalitate de plata card bancar, n-are sens sa ma chinui cu "ramburs" saum ai stiu eu ce. Plus ca injumatateste cheltuielile de transport...
Una peste alta, apreciez din start "vanzatorii" care accepta plati prin credit-card si sunt inrolati in 3Dsecure (sau alta alternativa 'viabila'). Cat despre "frica de romanica", inca n-am fost nevoit sa fac chargeback la BT si, sincer, sper sa nu fiu nevoit vreodata, insa mai des am patit'o la ATM'uri decat online

Concluzie: daca magazinul e 'cunoscut' si ofera ca modalitate de plata card bancar, n-are sens sa ma chinui cu "ramburs" saum ai stiu eu ce. Plus ca injumatateste cheltuielile de transport...

Poti sa platesti la Volksbank doar daca ai cont curent la ei. La inceput asa achzitionam si eu de la emag prod, imi trimiteau proforma, o achitam la Volksbank iar apoi le trimiteam conf platii prin fax la emag. Pana cand Volksbank a zis ca dupa ce noua lege nu se mai poate decat daca am cont curent la ei. Si de atunci platescu cu cardu online...Toranagah wrote:Hmm, tre' să fac o încercare. eMAG parcă are cont la Volksbank...
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Cumparatorul nu plateste nici un comision la achizitia de bunuri online, ci comerciantul. De asta is si reticenti majoritatea la introducerea acestui mijloc de plata pentru ca le scade din profit.Muad'Dib wrote:nu te uscă deloc comisionul. e chiar bine sub jumatea rambursului. deşi, dacă ai o factură mai mare, deja nu mai contează.
PS. Luati de oriunde numai de la eMag nu, ia uitati-va pe softpedia/forum cate sute de clienti nemultumiti au.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
eu am platit direct cu cardu (emag) ... am facut plata sambata iar marti aveam produsul. nu am avut nici un fel de problema. atat emag cat si pcfun folosesc ca sistem de plata cu cardu http://www.epayment.ro/
Multa lume s-a orientat spre SopIT in ultima vreme (de cang au devenit cam magari cei de la PCGarage) dar inca nu am auzit pe careva sa aiba de-a face cu garantia la ei, asa ca nu ma pot prenunta.
PS. Factura Orange o platesc cu cardul de vara trecuta.
PS. Factura Orange o platesc cu cardul de vara trecuta.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.