mesajul ultra elaborat de ricardo
Provocarea mea a fost incununata de mai mult succes cum ma asteptam !
In primul rand, admit ca ai dreptate.
Afirmatia mea era bazata pe primul rand de teste facute pe exemplare beta. (anandtech, de exemplu)
Ati a reusit sa remedieze problemele placilor beta printr-un design nou de PCB dar mai ales prin noua versiune de Catalyst (2.4)
Este adevarat ca Radeon 9500 Pro este un adversar pe masura pt. familia G4Ti. Daca mai adaugi compatibilitatea DX 9, comportarea excelenta in cazul folosirii AF si AA, toate datorate faptului ca Radeon 9500 Pro este totusi o placa cu o generatie mai noua ... e clar ca merita mai mult cei 200 de USD.
Totusi, pt. cei care detin deja un 4200 sau 4400, upgrade-ul nu se justifica pt. ca jocuri/aplicatii care folosesc DX 9.0 nu exista inca, iar diferenta de performanta in jocurile actuale nu este semnificativa.
Daca insa va aflati in situati de a alege intre G4Ti si Radeon 9500 Pro, placa Ati este alegerea mai buna. (Aceasta ultima recomandare nu se aplica in cazul lui Radeon 9500 (fara Pro) )
ricardo, esti satisfacut acum ?
P.S. mersi pt. mesajul elaborat si plin de linkuri faine ... sa stii ca le-am citit in detaliu pe toate, nu numai concluziile