Era de asteptat ca sa mearga foarte OK pe o sursa de calitate de ~600W si am mai zis-o,de 2000W sau 1000W s-a zis in gluma sau in necunostinta de cauza ( e interesant ca multi chiar au crezut) desi dacă ai un quad-core 3-4HDD si alte chestii 1000W chiar nu e o idee atat de rea, la partea cu 500W depinde si ce sistem mai avea oricum recomandabil e una de ~600W + ca in timp mai creste si consumul placii....
Se pare ca in final cel mai probabil e ca placa sa consume in jurul la 220-240W cum se specula de ceva timp (asta versiuena pentru consumator nu OEM) sunt curios cat va consuma maxim,de exemplu G80 consuma in general pe la 145W desi Nvidia zice ca se poate duce pana la ~180W in DX10....
Cat despre treaba cu temperatura trebuie sa glumesti,adică tu consideri asta un lucru bun ca placa se apropie de 100 de grade sau cum?Desigur si eu apreciez multi-functionalitatea mai ales iarna dar asta nu e un lucru bun si din pacate asta se intampla cam pe la toti cei ce fabrica placi video,8800GTX sta pe la 80-85 de grade din ce am vazut in un review si temperatura mare degajata e din cauza consumului TDP-ul degajat fiind mai mare => temperatura mai mare,dacă o tine tot asa nu prea mai vad inca 2-3 generatii ce sa fie inca racite pe aer asa ca trebuie sa isi schimbe modul de fabricare cum s-a facut si in industria procesoarelor viitorul fiind reprezentat de Structured ASIC...
P.S Apropo placa de care se vrobeste e R600XT ceea ce e pe la nivelul unui 8800GTS640 (ca pozitie in gama) nu de High-End.....
Si ontopic....
R600XT versiunea cu 1GB GDDR4 deci cred ca High-end-ul sau ceva in genu pentruc a X2900XT din cate stiu are 512/GDDR3/4