Se poate asa ceva :P

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

Post Reply
s_stefanel

Se poate asa ceva :P

Post by s_stefanel »

Zilele astea ma uitam pe net de ceva placi video si am dat de o chestie ciudata :P

Astia de pe site nici macar habar nu au despre ce vorbesc (scriu) :^o

http://www.azerty.ro/componente-pc/plac ... tvdp-256m/
Attachments
LOL.jpg
OC

Post by OC »

Stai linistit ca asta nu e nimic, sunt uni care nici nu stiu ce vand.
Dfi Lan Party UT SLI-D / AMD 3200+ 64 / Leadtek 6600 Gt Extreme 574/1302 / 2X512 Corsair XMS CL2 2.2.2.5 /Creative Audigy LS / Antec Smart Power 2.0 500W /WD 1200JB, SP2504C /Antec P 180 Case/Samsung SyncMaster 913n/Sony PSP 1.50 Value Pack + 1Gb Memory Stick SanDisk
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Sunt plin de greseli de genul asta pe site-urile romanesti de vanzari.Cel mai des greselile apar la tipul memoriei DDR2,3 ce mai conteaza...Ca sa stii cel mai bine totul despre un produs cauta pe site-uri serioase,specializate in IT.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Dragon_Fighter

Post by Dragon_Fighter »

In general daca te intereseaza sa iti cumperi ceva se presupune ca ai cunostintele necesare despre ce cumperi, daca nu le poti imprumuta de la un amic :D.
boboS

Post by boboS »

Macar au nimerit-o la biti si au scris latime de banda la memorie in loc de "color depth" cum era pe alte situri.
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Traim in Romania deci se poate sunt atatea site-uri care dau date tehnice proaste nu e prima greseala si nici ultima :tongue3:
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Pantsless

Post by Pantsless »

Asta nu e nimic. Vazusem la un moment dat, pe Emag cred, un ATI 7800XTX ... nu exagerez, chiar asa avea numele.
s_stefanel

Post by s_stefanel »

WOW! Fiti atenti k a aparut si 8600GTS de la Leadtek de 256 de mega de rami si 320 de biti : :^o :laughing6:

Imi e mila de cei care nu stiu k asa ceva nu exista si pun botu si isi cumpara aceasta placa k pana la urma sa vada k e numai pe 128 de biti #-o LOL
Attachments
wow.jpg
Intel Core2Duo E8200 - 3.60Ghz, 2x2Gb OCZ Reaper HPC - 900Mhz CL4, MSI P45 Neo2-FR, HIS ATI HD4850 IceQ4 1Gb, WD 400Gb + WD 500Gb, Creative SB Audigy SE 7.1, Corsair TX-750W, ASUS 22" HD 1920x1080 HDMI, Vista Ultimate x64
s_stefanel

Post by s_stefanel »

8800GTS cu pret de 8800GTX \:D/
Attachments
8800gts.jpg
Intel Core2Duo E8200 - 3.60Ghz, 2x2Gb OCZ Reaper HPC - 900Mhz CL4, MSI P45 Neo2-FR, HIS ATI HD4850 IceQ4 1Gb, WD 400Gb + WD 500Gb, Creative SB Audigy SE 7.1, Corsair TX-750W, ASUS 22" HD 1920x1080 HDMI, Vista Ultimate x64
Radoo

Re: Se poate asa ceva :P

Post by Radoo »

s_stefanel wrote:Zilele astea ma uitam pe net de ceva placi video si am dat de o chestie ciudata :P
Se cheamă copy+paste. Tocmai am făcut un magazin virtual pentru un proiect şi am băgat doar aprox. 40 de componente. Tu ştii câtă migăleală este ca să scrii corect la fiecare produs toate specificaţiile? Plus poze, plus, eventual linkuri către situl producătorului unde are descrierea pentru acel produs. Cei care au astfel de situri crezi că pun pe cineva care se pricepe să bage mii de componente? Bagă pe unu căruia îi dă 2 lei... Ăla care adaugă, pentru 2 lei, n-o să stea ca prostu să editeze la fiecare componentă în parte, dă şi el copy+paste de la alte înregistrări realizate.

Cam asta e explicaţia mea. :thumbleft:
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
H_adrian

Post by H_adrian »

gabe_racer wrote:Ca sa stii cel mai bine totul despre un produs cauta pe site-uri serioase,specializate in IT.
Din pacate cumparaturile le facem de pe site-urile ca astea(de multe ori).
Mai zic si eu ca o dau in bara cu o poza dar cand e vb de specificatii,nu e de glumit.E vorba de inselaciune,care se cam pedepseste.Dar cum nimeni nu da in judecata un magazin pt ca placa video X are 500/900 in loc de 500/1000 ..greseli ca astea vor exista mereu.
Rayden wrote: Tu ştii câtă migăleală este ca să scrii corect la fiecare produs toate specificaţiile? Plus poze, plus, eventual linkuri către situl producătorului unde are descrierea pentru acel produs.
Dar stii cat cat de greu strang unii banii,din care mai rup si o parte ca sa isi ia ceva la calculator si descopera ca au fost mintiti?
Pe spatele cui?
Da..inteleg ca le trebuie personal calificat,iar ala costa de multe ori,poate magazinul nu isi permite,dar atunci nu mai deschide un magazin.Sorry,si eu vreau sa fac un ban,dar nu de pe urma fraierilor.
Apreciez totusi un magazin anume(Cel putin),nu fac reclama.Am comandat online ceva de la ei,m-au sunat si i-am intrebat:e versiunea Y cu frecventa GPU-ului Z?Baiatul de acolo a cautat vreo 30 sec dupa care mi-a zis la tel:Nu sunt 100% dar daca descoperiti ca nu e Z(cum scrie in specificatiile de pe site-ul oficial) aveti dreptul sa o returnati si ori va inapoiem banii,ori luati alt produc(ce vreau eu).
Macar de ar fi toate magazinele asa.
FireMan

Post by FireMan »

Spune numele magazinului.
Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
Radoo

Post by Radoo »

H_adrian wrote:
Rayden wrote: Tu ştii câtă migăleală este ca să scrii corect la fiecare produs toate specificaţiile? Plus poze, plus, eventual linkuri către situl producătorului unde are descrierea pentru acel produs.
Dar stii cat cat de greu strang unii banii,din care mai rup si o parte ca sa isi ia ceva la calculator si descopera ca au fost mintiti?
Pe spatele cui?
Da..inteleg ca le trebuie personal calificat,iar ala costa de multe ori,poate magazinul nu isi permite,dar atunci nu mai deschide un magazin.Sorry,si eu vreau sa fac un ban,dar nu de pe urma fraierilor.
Eu n-am zis că e corect, eu am zis doar ce cred eu că se întâmplă. Greşeli din astea s-au întâmplat şi la case mai mari din afară, aşa că în Rmânia nici nu mă mai miră.... :d Aşa că badea Vasile s-ar putea să-şi ia o ţeapă mare când îşi va lua componente :d Pe de altă parte, foarte bine, să facă bani de pe urma toţi fraierilor care nu ştiu ce e ăla un calculator; dacă mă duc în serice cu maşina nu zice nimeni nimic de ce ţepe şi cât adaos bagă ăia pentru jumătate de oră de lucru care e normată la 6 ore; sau nu zice nimeni nimic de hoţii de taximetrişti care măresc preţul pe kilometru (cel puţin în Iaşi) chit că benzina nu s-a scumpit cu 0.5 RON cu cât au scumpit ei kilometrul. Etc. etc. Aşa că ce vă miraţi de ce e corect şi ce nu.

O firmă care se respectă şi îşi respetă clienţii va încerca în totdeauna să ofere informaţii corecte clienţilor şi suport tehnic de calitate.
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
H_adrian

Post by H_adrian »

E vb de PCGARAGE.
Am vazut destule discutii despre ce e scris pe multe site-uri:"poza e cu caracter informativ,specificatiile la fel,nu ne asumam responsabilitatea..bla bla bla.
Eu am comandat o placa video 7300gt si l-am intrebat:E varianta agp cu ddr3 cu frecventele X si Y??? samd.
Cel care ma sunase ca sa confirm comanda nu era 100% sigur,dar cum am zis,mi-a spus:daca placa nu respecta specificatiile versiunii "TOP"&so on ne-o puteti returna in decurs de 3 zile(parca),suficent timp ca sa o testez cu everest.
Or fi mai multe firme care fac lucrul asta si bravo lor.Macar au decenta sa recunoasca ca vand ceva de care nu sunt siguri,dar daca gresesc isi asuma vina si o repara.
UltraPro spre expl nu o sa ii uit cand pe site existau fx5200 128/128 si 128/64,ma duc in magazin ,vad produsul cu 64 dar si cel pe 128,cel pe 128 era la pretul lui(mai mare ,logic),ma uit pe cutie si o cumpar(un bun amic de-al meu dorea radeon 9000 si cum ala pe site era,dar in magaxin..nicaieri nu a avut ce alege).Era si din provincie,destul de departe si am cumaparat-o impreuna.Pana si consultantul ne-a spus ca e pe 128 biti,ceea ce scria si pe cutie(el asta a facut,...a citit de pe cutie de fata cu noi).
Nu mica mi-a fost surprinderea cand la cateva zile cand a ajuns acasa cu placa si a montat-o a vazut ca era pe 64.Bineinteles..vechiul trick "swich-a roo" ,au schimbat placile,punand una de 64 in cutia uneia de 128.
Cum amicul meu nu mai a scos placa sa vina din provincie sa le arate alora ca e pe 64(bineinteles ca pe factura scria doar abit geforce fx5200 si un cod(nu codul placii din fabrica)) nici nu aveam cum sa le demonstram ceva.Mi-a lasat un gust f. amar acea "aventura".
In fine..postul meu a fost offtopic,dar mi-am varsat si eu oful :D
ZyZyX

Post by ZyZyX »

Acelasi lucru am patit si eu, tot cu abit fx5200, tot de la UltraPro. Cand am cumparat-o tipul de acolo a zis ca ie 100% pe 128 de biti (pe cutie asta scria, dar in contract nu a scir nimic de asa ceva), si cand am ajuns acasa, am vazut ca era pe 64.

Cand m-am dus cu ea inapoi sa le explic cum sta treaba, ei au zis ca nu au ce sa imi faca, si nici nu au fost de acord sa mai dau o diferenta de bani ca sa o schimb cu altceva. Vazand eu asta, am asteptat momentul oportun in care ei nu mai aveau placa asta pe stoc, i-am facut overclock pana cand si-a dat duhul si m-am dus cu ea la service, unde bineinteles nu aveau ce sa ii faca, si pana la urma au fost de acord sa mai dau o diferenta pana la un radeon 9600. Am avut totusi noroc ca nu s-au prins de ce s-a ars [smilie=maniac.gif]
Error 0x234F3A - Multitasking attempted - System confused.
zxp

Post by zxp »

e si greseala celor care se lasa pacaliti. pai sa imi fi facut mie de astea, ma duceam acolo cu gura pe ei de nu stiau cum sa isi puna dopuri in urechi, apoi ii amenintam ca sun la OPC, si daca tot nu vroiau sa imi dea produsul pe care l-am platit, atunci chiar sunam la OPC. poate nu se rezolva nici asa, da' macar ma simteam eu mai bine ca am incercat ceva...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
s_stefanel

Re: Se poate asa ceva :P

Post by s_stefanel »

Rayden wrote: ... Bagă pe unu căruia îi dă 2 lei... Ăla care adaugă, pentru 2 lei, n-o să stea ca prostu să editeze la fiecare componentă în parte, dă şi el copy+paste de la alte înregistrări realizate.
Cu asa ceva nu e de glumit si crede-ma k sunt multi care nu se au in ale calculatoarelor si chiar iau o tzapa pe cinste! Macar la produsele de top (cele care au un pret destul de ridicat) sa nu se faca chiar asa de mari greseli! Ar putea sa se uite din cand in cand cei de pe site-ul cu pricina sa vada daca informatiile despre produs sunt precise cat de cat.

Mila pt cei tzeputi :sad1:
gamihai

Post by gamihai »

PCGARAGE din pacate au cam 'dat-o in bara' in ultimul timp.Eu cumparam de acolo si eram multumit.Insa in ultimul timp pe langa erorile GRAVE dp site au inceput sa 'faca figuri' si la produsele livrate.Stiu personal 3 placi (2 erau GT7300 cu ddr3 pe PCI-E si una 7950 GT) care au fost livrate si nu functionau. La una din ele ..un 7300 au trebuit MULTE convorbiri tel si 2 deplasari la ei la sediu sa o schimbe....pacat.
s_stefanel

Post by s_stefanel »

Saracii oameni care citesc k AGEIA merge pe PCI-eXpress si nu pe PCI cum e normal sa fie si cica are si un conector (mufa) DVI si Tv-out =D>

LOL [smilie=Nice-try.gif]
Attachments
Ageia.jpg
cristutzu

Post by cristutzu »

http://www.reghardware.co.uk/2006/10/02 ... hysx_card/
Cat despre conectorii aia... nu am bag :d
I'm the best:thumbs:

http://www.speedtest.net/result/268331531.png - Fost Acompiutarsist
Post Reply