Astia de pe site nici macar habar nu au despre ce vorbesc (scriu)

http://www.azerty.ro/componente-pc/plac ... tvdp-256m/
Moderator: Moderatori
Se cheamă copy+paste. Tocmai am făcut un magazin virtual pentru un proiect şi am băgat doar aprox. 40 de componente. Tu ştii câtă migăleală este ca să scrii corect la fiecare produs toate specificaţiile? Plus poze, plus, eventual linkuri către situl producătorului unde are descrierea pentru acel produs. Cei care au astfel de situri crezi că pun pe cineva care se pricepe să bage mii de componente? Bagă pe unu căruia îi dă 2 lei... Ăla care adaugă, pentru 2 lei, n-o să stea ca prostu să editeze la fiecare componentă în parte, dă şi el copy+paste de la alte înregistrări realizate.s_stefanel wrote:Zilele astea ma uitam pe net de ceva placi video si am dat de o chestie ciudata
Din pacate cumparaturile le facem de pe site-urile ca astea(de multe ori).gabe_racer wrote:Ca sa stii cel mai bine totul despre un produs cauta pe site-uri serioase,specializate in IT.
Dar stii cat cat de greu strang unii banii,din care mai rup si o parte ca sa isi ia ceva la calculator si descopera ca au fost mintiti?Rayden wrote: Tu ştii câtă migăleală este ca să scrii corect la fiecare produs toate specificaţiile? Plus poze, plus, eventual linkuri către situl producătorului unde are descrierea pentru acel produs.
Eu n-am zis că e corect, eu am zis doar ce cred eu că se întâmplă. Greşeli din astea s-au întâmplat şi la case mai mari din afară, aşa că în Rmânia nici nu mă mai miră....H_adrian wrote:Dar stii cat cat de greu strang unii banii,din care mai rup si o parte ca sa isi ia ceva la calculator si descopera ca au fost mintiti?Rayden wrote: Tu ştii câtă migăleală este ca să scrii corect la fiecare produs toate specificaţiile? Plus poze, plus, eventual linkuri către situl producătorului unde are descrierea pentru acel produs.
Pe spatele cui?
Da..inteleg ca le trebuie personal calificat,iar ala costa de multe ori,poate magazinul nu isi permite,dar atunci nu mai deschide un magazin.Sorry,si eu vreau sa fac un ban,dar nu de pe urma fraierilor.
Cu asa ceva nu e de glumit si crede-ma k sunt multi care nu se au in ale calculatoarelor si chiar iau o tzapa pe cinste! Macar la produsele de top (cele care au un pret destul de ridicat) sa nu se faca chiar asa de mari greseli! Ar putea sa se uite din cand in cand cei de pe site-ul cu pricina sa vada daca informatiile despre produs sunt precise cat de cat.Rayden wrote: ... Bagă pe unu căruia îi dă 2 lei... Ăla care adaugă, pentru 2 lei, n-o să stea ca prostu să editeze la fiecare componentă în parte, dă şi el copy+paste de la alte înregistrări realizate.