Placa de baza noua.
Moderator: Moderatori
Placa de baza noua.
Vreau in viitorul apropiat sa-mi schimb actualul sistem (Athlon XP 2100) cu unul bazat pe un procesor 64 X2 4200.Problema este ca vreau sa gasesc o placa de baza buna care sa aiba doua porturi IDE P-ATA , pentru a putea refolosii actualele hard-uri si unitatile optice.
M-am oprit la urmatoarele:
Abit KN9.
Asus M2N4-SLI.
Gigabyte M55S-S3.
Nu ma intereseaza posibilitatile de overclocking,ci doar stabilitatea,problemele de incompatibilitate cu alte componente ( memorii, placi de sunet , tv tuner, samd.)
M-am oprit la urmatoarele:
Abit KN9.
Asus M2N4-SLI.
Gigabyte M55S-S3.
Nu ma intereseaza posibilitatile de overclocking,ci doar stabilitatea,problemele de incompatibilitate cu alte componente ( memorii, placi de sunet , tv tuner, samd.)
- Neon Biker
Eu iti recomand ABIT KN9S la un pret imbatabil: http://www.pcfun.ro/Placi-de-baza/Placa ... -ABIT-KN9S .
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
- Neon Biker
Ar fi o varianta sa merg pe Intel , insa la un calcul sumar :
Intel - 762 lei.
E 4300 = 402 lei .
Asus P5N-E-SLI = 360 lei.
AMD - 581 lei.
X2 4200 = 345 lei.
Abit KN9 = 236 lei.
Diferenta intre cele doua sisteme este 180 lei cu care as putea lua in plus un modul
de memorie de 1 Gb care m-ar putea ajuta mai mult la sporul de performanta decat
diferenta intre cele doua procesoare.
Intel - 762 lei.
E 4300 = 402 lei .
Asus P5N-E-SLI = 360 lei.
AMD - 581 lei.
X2 4200 = 345 lei.
Abit KN9 = 236 lei.
Diferenta intre cele doua sisteme este 180 lei cu care as putea lua in plus un modul
de memorie de 1 Gb care m-ar putea ajuta mai mult la sporul de performanta decat
diferenta intre cele doua procesoare.
Omule, nu vrei OC, nu vrei sa cheltui bani in plus, probabil nici nu esti f'un jucator de SPi asa ca mergi linistit pe X2 de-citi-bai-ai si un KN9 si eventuala diferenta fata de Intel pune-o la inca 1Gb RAM (dupa cum bine te-ai gindit).
Eu am 9 luni de cind am combinatia X2 3800+/KN9 si sa ma bata Dumnezeu daca am ceva de reprosat.
Eu am 9 luni de cind am combinatia X2 3800+/KN9 si sa ma bata Dumnezeu daca am ceva de reprosat.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...